- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.521
bu ay sağlam calısmamız lazımKalıcan aşkısı sen hastalandın kuzum hadi bakim sıra sende inşallah allahım nasip etsin topimizdeki herkese inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay sağlam calısmamız lazımKalıcan aşkısı sen hastalandın kuzum hadi bakim sıra sende inşallah allahım nasip etsin topimizdeki herkese inşallah
kımyasal oldum dustu , sonrakı ayı actım bebısım kımyasal oldugum ay baska bırı vardı neyse güzel çalışalım bu ay bakalım nolcak gecen ay tam yumurtlama zamanı kum dokunca kactı bence yoksa olabilirdiValla kaldında kimyasal oldu bence bu tez tutar
rlıEki Görüntüle 3179257 Eki Görüntüle 3179258 kizlaaarr ben gördüm sankiii siz ne diyorsunuz imagination forever T TASUU @pozitifbiri Papatyamaviss . Ve diğer arkadaşlar
Kızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.
Kızlar hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza almakta nasip olsun bencede ikinci çizgi çok belli darısı başımızaGeldimmm
sende bız kız bı oglan mı var ıkı kız mı var ıkı oğlan mı varMervenur277 Kızzzz gözün aydın sağlıkla büyüsün gelsin kuzun, hemen arkamdan geldin haaa, Sirius2023 Mervenur277 hadi sürüyelim ayağımızı da kızlarda gelsin
Ayy topik topik gezince hatları karışıyorkımyasal oldum dustu , sonrakı ayı actım bebısım kımyasal oldugum ay baska bırı vardı neyse güzel çalışalım bu ay bakalım nolcak gecen ay tam yumurtlama zamanı kum dokunca kactı bence yoksa olabilirdi
He valla hemen arkandan geldim çok pis sürdüm hemde ayağımı çok sağol kuzumMervenur277 Kızzzz gözün aydın sağlıkla büyüsün gelsin kuzun, hemen arkamdan geldin haaa, Sirius2023 Mervenur277 hadi sürüyelim ayağımızı da kızlarda gelsin
su guzelım zıncırı ben bozdum resmen neyse olmamıs yokmus gıbı davranalım aralık grubuAyy topik topik gezince hatları karışıyor
Sağol canım darısı sana ve isteyen herkese inşallahgölge var gibi canım hayırlı olsun
rlı
1 hafta sonra belli olur canım ovulasyon olmuşEki Görüntüle 3179254
Tüm anne adaylarını tebrik ederim benim ateşim böyle hamile değilim değil mi @Deepblues @pozitifbiri
Ben de aynısını yapardım tecrübeyle sabitCano ben kan vermem aksilik bir şey olmazsa ve iki hafta sonra da doktora giderim kısmetse hatta belki 3 hafta sonra direk sağlıklı ise kalp atışını duymak için
Kız sen bozmasan ben bozardım ama illa biri bozardı neyse zaten ben çocuğumun doğum günü yazın olsun istemiyordum okul zamanı olsun istiyordum temmuz doğumlu olan biri olarak okulda herkesin doğum gününü kutlardık benimkini kutlayamazdık herkes tatilde diye sıf ondan ekimde felan doğsun istiyordum bu şey değilmi ya kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermişsu guzelım zıncırı ben bozdum resmen neyse olmamıs yokmus gıbı davranalım aralık grubu
ahahahah oyle oyle kız ben subatta dogdum ben dogum gunlerımm hep ara tatıle denk geldı oğlum ocak bakalım bu ne olacak gerıye doğtu gıttgıımıızı varsayarsak aralık gelıyor cok uzak ya aralıkKız sen bozmasan ben bozardım ama illa biri bozardı neyse zaten ben çocuğumun doğum günü yazın olsun istemiyordum okul zamanı olsun istiyordum temmuz doğumlu olan biri olarak okulda herkesin doğum gününü kutlardık benimkini kutlayamazdık herkes tatilde diye sıf ondan ekimde felan doğsun istiyordum bu şey değilmi ya kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
çakşır suyu diye bişey varmıs arastırsana bıııhamiş arkadaşlar belirtileriniz nelerdi biraz bizi bilgilendirin ayrıca bu yaptıgınız veya kullandığınız neler oldu T TASUU @sirirüs Mervenur277
Cnm tebrik ederimKızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.