Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

kımyasal oldum dustu , sonrakı ayı actım bebısım kımyasal oldugum ay baska bırı vardı :KK70: neyse güzel çalışalım bu ay bakalım nolcak gecen ay tam yumurtlama zamanı kum dokunca kactı bence yoksa olabilirdi :KK70:
Ayy topik topik gezince hatları karışıyor😂😂😂😂

su guzelım zıncırı ben bozdum resmen neyse olmamıs yokmus gıbı davranalım aralık grubu :KK70:
😂😂😂 Kız sen bozmasan ben bozardım ama illa biri bozardı neyse zaten ben çocuğumun doğum günü yazın olsun istemiyordum okul zamanı olsun istiyordum temmuz doğumlu olan biri olarak okulda herkesin doğum gününü kutlardık benimkini kutlayamazdık herkes tatilde diye sıf ondan ekimde felan doğsun istiyordum 😂😂😂 bu şey değilmi ya kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş😅

😂😂😂 Kız sen bozmasan ben bozardım ama illa biri bozardı neyse zaten ben çocuğumun doğum günü yazın olsun istemiyordum okul zamanı olsun istiyordum temmuz doğumlu olan biri olarak okulda herkesin doğum gününü kutlardık benimkini kutlayamazdık herkes tatilde diye sıf ondan ekimde felan doğsun istiyordum 😂😂😂 bu şey değilmi ya kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş😅
ahahahah oyle oyle :KK70: kız ben subatta dogdum ben dogum gunlerımm hep ara tatıle denk geldı :KK70: :KK70: :KK70: oğlum ocak :KK70: bakalım bu ne olacak :KK70: gerıye doğtu gıttgıımıızı varsayarsak aralık gelıyor cok uzak ya aralık :KK70:

X