- 18 Haziran 2022
- 4.211
- 5.955
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.501
Hadi inşallah canım 3 4 saat sonra tekrarlayayim o zamanBen de görüyorum
Artık dıyorum kı hayırlı olsunnnnnnCanlar örnek olsun diye koyuyorum. Bat bugün veya yarın bakın ateşe fırladı ve gerçekten testlere para vermeyelim bunun kanıtıateş iler yorulmasın @pozitifbiri Papatyamaviss @Deepblues
Kız bu topik açanlar açtıgı ay hamile kalıyor haaaDüzenli takip edince insan anlıyor balım
Testler varsa yapmaya devamEki Görüntüle 3179257 Eki Görüntüle 3179258 kizlaaarr ben gördüm sankiii siz ne diyorsunuz @imagination forever T TASUU @pozitifbiriPapatyamaviss . Ve diğer arkadaşlar
Ben kalmadımKız bu topik açanlar açtıgı ay hamile kalıyor haaa
Bu ay çok bereketliydi bir sürü hamilemiz oldu bakalım ay bitene kadar daha kaç tane pozitif göreceğizKız bu topik açanlar açtıgı ay hamile kalıyor haaa
Kalıcan aşkısı sen hastalandın kuzum hadi bakim sıra sende inşallah allahım nasip etsin topimizdeki herkese inşallahBen kalmadım
Hafta sonuna benBu ay çok bereketliydi bir sürü hamilemiz oldu bakalım ay bitene kadar daha kaç tane pozitif göreceğizbize de çok bekletmeden nasip olur inşAllah
O zaman şubatıda ben açayımKız bu topik açanlar açtıgı ay hamile kalıyor haaa
Valla kaldında kimyasal oldu bence bu tez tutarBen kalmadım
hayırlı olsun canım bariz görünüyor benimde 27 aralık ama ben korkuyorum yapmaya daha erken sanki gerci hiç bir belirtim de yokKızlar günaydın ben de test yaptim bat 27 Aralık 10 dakika oldu.Laboquik markası testin.
O zaman şubatıda ben açayımdur hele çok heveslenme gerek kalmaz inşallha canım kalırsa şubat senin olsun beni sürüklersiniz peşinizden
Aminn inşallah daha da belirginleşti çizgi onu da atayimmMervenur277 bebişin hayırlı olsun gölgen var ben görüyorum inşallah sağlıkla tutunur sana darısı bizlere olsun inşallah
Canım benim hayırlı olsun sağlıkla yükselmesini nasip etsin Rabbim
Ayy amin inşaallah canım çok sağol rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım benim hayırlı olsun sağlıkla yükselmesini nasip etsin Rabbim
maşallah diyelim güzel ilerliyorGeldimmm