- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.481
Teşekkür ederim canım darısı başınıza bir sonraki gebelik testimin arkasına rumuzlarinizi yazıcam arkamdan gelin diyeBebişim hayırlı olsun inşallahsağlıkla büyüsün
Kız sen hangi ara yaptın duramadın mı sanki belli belirsiz canım yanıltıcı oluyor bazenEki Görüntüle 3179257 Eki Görüntüle 3179258 kizlaaarr ben gördüm sankiii siz ne diyorsunuz @imagination forever @TASUUpozitifbiri Papatyamaviss . Ve diğer arkadaşlar
Çok teşekkür ederim canım senin güzel haberlerini de bekliyoruzLaboquick candır oğlumu onunla öğrendim ona güven bebeişin sana el sallamıyor kucak açıyor
Kız sabah yaptım duramadımKız sen hangi ara yaptın duramadın mı sanki belli belirsiz canım yanıltıcı oluyor bazen
Yarını bekleme varsa 2 3 saate daha belirgin olur kuzu öyle dene inceledim şimdi efek olmayanda gölge varKız sabah yaptım duramadımaşko kuruma çizgisini biliyorum direk çıktı bu hem artimedin üç dört tanesini önceki günler yaptım göstermediii yarın tekrarlicammm
Tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinGeldimmm
Bende bir gölge gördüm koyulaşır İnşAllahEki Görüntüle 3179257 Eki Görüntüle 3179258 kizlaaarr ben gördüm sankiii siz ne diyorsunuz @imagination forever @TASUUpozitifbiri Papatyamaviss . Ve diğer arkadaşlar
6 günüm var daha kız gerçek görsen baya belirgin ay çok heyecan yaptımYarını bekleme varsa 2 3 saate daha belirgin olur kuzu öyle dene inceledim şimdi efek olmayanda gölge varkaç günün var
Ayy hadi inşallah vardır canım yaaKız sabah yaptım duramadımaşko kuruma çizgisini biliyorum direk çıktı bu hem artimedin üç dört tanesini önceki günler yaptım göstermediii yarın tekrarlicammm
Hayırlı olsun kuzum yakaladım seni etiket yapamamıştım saglıkla ilerlesinTekrar hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
İnşallah canım çok sağolBende bir gölge gördüm koyulaşır İnşAllah
İlk idrarla yapayım koyu çıksın dedim de çıkar mı ki iki üç saateYarını bekleme varsa 2 3 saate daha belirgin olur kuzu öyle dene inceledim şimdi efek olmayanda gölge varkaç günün var
Hadi inşallah canım dualarınızi eksik etmeyin tutunsun bebiş varsaAyy hadi inşallah vardır canım yaa
Amin canım inşallah Rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip ederHayırlı olsun kuzum yakaladım seni etiket yapamamıştım saglıkla ilerlesin
Hımmmm hadi bakim 3 saat sonra test bekliyorum etiketle varsa gerçekten daha belirgin olur kızzz ayyy bende heycanlandım şimdi ateş ölçüyormuydun sen6 günüm var daha kız gerçek görsen baya belirgin ay çok heyecan yaptım
Evet beta her saat yükseliyor daha net görürsün efek yapmaya gerek kalmaz canımİnşallah canım çok sağol
İlk idrarla yapayım koyu çıksın dedim de çıkar mı ki iki üç saate
Evet ölcuyorum attım tablomu aşkoHımmmm hadi bakim 3 saat sonra test bekliyorum etiketle varsa gerçekten daha belirgin olur kızzz ayyy bende heycanlandım şimdi ateş ölçüyormuydun sen
Wavvv yükselmiş anam benimki hep böyle normal ateşim mi yoksa anlamadım keşke düzenli takip etseydimEki Görüntüle 3179260 @pozitifbiri bu arada ateş tabloomm
Ben de görüyorumEki Görüntüle 3179257 Eki Görüntüle 3179258 kizlaaarr ben gördüm sankiii siz ne diyorsunuz @imagination forever @TASUUpozitifbiri Papatyamaviss . Ve diğer arkadaşlar
Düzenli takip edince insan anlıyor balımWavvv yükselmiş anam benimki hep böyle normal ateşim mi yoksa anlamadım keşke düzenli takip etseydim