• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı femera kullananlar

Ahahshshd

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
2.414
591
43
26
Kızlar bugün femeraya başladım ilk günüm. Başka kullanan var mı ? Bilgi alışverişi yaparız

Bende mayıs haziran temmuz ayında kullandım
Temmuz sonu hamile olduğumu öğrendim
Fakat kimyasal oldu
Ondan sonra Eylül Ekim adet olmadım kasımda söktürücü ile oldum aralık ayında kendi geldi
Bugün 3 . Günüm 5 . Gün tekrar femaraya başlayıp 5 gün içeçeğim
14/16/18/20 . Günleri gün aşırı değerlendirip 21. Gün duphastona başlayacağım

Aynı zamanda soğan kürü doğal şeyler yemeye içmeye hareket etmeye devam edeceğim rabbim çabamızı görsün tez zamanda hayırlı eli ayağı düzgün salih Saliha evlatlar nasip etsin hepimize 🥹🌸

Bende mayıs haziran temmuz ayında kullandım
Temmuz sonu hamile olduğumu öğrendim
Fakat kimyasal oldu
Ondan sonra Eylül Ekim adet olmadım kasımda söktürücü ile oldum aralık ayında kendi geldi
Bugün 3 . Günüm 5 . Gün tekrar femaraya başlayıp 5 gün içeçeğim
14/16/18/20 . Günleri gün aşırı değerlendirip 21. Gün duphastona başlayacağım

Aynı zamanda soğan kürü doğal şeyler yemeye içmeye hareket etmeye devam edeceğim rabbim çabamızı görsün tez zamanda hayırlı eli ayağı düzgün salih Saliha evlatlar nasip etsin hepimize 🥹🌸
Amin canım inşallah. Bende Femara ile Ekim ayında hamile kaldım ama kimyasal oldu kasım ayında adet olmadım şimdide femaranın 5.günündeyim. Bakalım neler olacak rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin kolaylıkla

Amin canım inşallah. Bende Femara ile Ekim ayında hamile kaldım ama kimyasal oldu kasım ayında adet olmadım şimdide femaranın 5.günündeyim. Bakalım neler olacak rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin kolaylıkla
Amin canım inşallah sende aynı bu şekilde kullandın demi
Birde bazı yorumlarda femara ile hamile kalanların olumsuz gebelik yaşadığını yazmışlar acaba olabilir mi ki böyle bir şey

İncir havuç tüket bol bol çatlamaya iyi geliyor ekmeği gluteni kes avakado tüket
Birde şeyi soracağım yumurta takibini doktorun ile mi yapacaksın

İncir havuç tüket bol bol çatlamaya iyi geliyor ekmeği gluteni kes avakado tüket
Birde şeyi soracağım yumurta takibini doktorun ile mi yapacaksın
Evet doktorla yapacağız takibi. Cumartesi öğlene kadar açık gittiğim doktor. Cumartesi sabahta takibe çağırdı büyük ihtimalle iğne yapacaz.
Amin canım inşallah sende aynı bu şekilde kullandın demi
Birde bazı yorumlarda femara ile hamile kalanların olumsuz gebelik yaşadığını yazmışlar acaba olabilir mi ki böyle bir şey
Sanmıyorum benim ablamda klomen ile hamile kaldı 2. Çocuğuna ve şimdi maşallah 6 yaşında

Back