Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum nasıl kullandın adetin kaçıncı günü başladınKızlar bugün femeraya başladım ilk günüm. Başka kullanan var mı ? Bilgi alışverişi yaparız
Reglin 5.günü sabah akşamKuzum nasıl kullandın adetin kaçıncı günü başladın
Evet aynı özelliğe sahipler. Kaç gün oldu hap biteliMerhaba ben bu ay letu kullandım iki ilaçta benzer sanırım
Hap biteli 7 gün oldu 20 aralıkta çatlatma iğnesi vurulduEvet aynı özelliğe sahipler. Kaç gün oldu hap biteli
Aa bende 20 aralıkta hapa başladım. İnşallah güzel haberle gelirsin. Kaç yumurtan oldu canım kaç mm diHap biteli 7 gün oldu 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldu
Bir tane yumurtam vardı 20 mmAa bende 20 aralıkta hapa başladım. İnşallah güzel haberle gelirsin. Kaç yumurtan oldu canım kaç mm di
Amin canım inşallah. Bende Femara ile Ekim ayında hamile kaldım ama kimyasal oldu kasım ayında adet olmadım şimdide femaranın 5.günündeyim. Bakalım neler olacak rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin kolaylıklaBende mayıs haziran temmuz ayında kullandım
Temmuz sonu hamile olduğumu öğrendim
Fakat kimyasal oldu
Ondan sonra Eylül Ekim adet olmadım kasımda söktürücü ile oldum aralık ayında kendi geldi
Bugün 3 . Günüm 5 . Gün tekrar femaraya başlayıp 5 gün içeçeğim
14/16/18/20 . Günleri gün aşırı değerlendirip 21. Gün duphastona başlayacağım
Aynı zamanda soğan kürü doğal şeyler yemeye içmeye hareket etmeye devam edeceğim rabbim çabamızı görsün tez zamanda hayırlı eli ayağı düzgün salih Saliha evlatlar nasip etsin hepimize
Amin canım inşallah sende aynı bu şekilde kullandın demiAmin canım inşallah. Bende Femara ile Ekim ayında hamile kaldım ama kimyasal oldu kasım ayında adet olmadım şimdide femaranın 5.günündeyim. Bakalım neler olacak rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin kolaylıkla
İncir havuç tüket bol bol çatlamaya iyi geliyor ekmeği gluteni kes avakado tüketAmin canım inşallah. Bende Femara ile Ekim ayında hamile kaldım ama kimyasal oldu kasım ayında adet olmadım şimdide femaranın 5.günündeyim. Bakalım neler olacak rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin kolaylıkla
Evet doktorla yapacağız takibi. Cumartesi öğlene kadar açık gittiğim doktor. Cumartesi sabahta takibe çağırdı büyük ihtimalle iğne yapacaz.İncir havuç tüket bol bol çatlamaya iyi geliyor ekmeği gluteni kes avakado tüket
Birde şeyi soracağım yumurta takibini doktorun ile mi yapacaksın
Sanmıyorum benim ablamda klomen ile hamile kaldı 2. Çocuğuna ve şimdi maşallah 6 yaşındaAmin canım inşallah sende aynı bu şekilde kullandın demi
Birde bazı yorumlarda femara ile hamile kalanların olumsuz gebelik yaşadığını yazmışlar acaba olabilir mi ki böyle bir şey