• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aralık anneleri rejene kullanan var mı ?

esc_

kaan'ım canım oğlum
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
669
7
318
İstanbul
merhaba benim dogumdan sonra catlaklrım kaldı rejene kullanan var mı ya da başka bir krem tavsiye edebilir misiniz ? şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

demek ki herkes çatlakları ile mutlu esc cim.. ben de dahil olmak üzere. hamileliğimden hatıra :)))

kesinlikle fascıma katılıyorum.benim için sorun değil.o yüzden hiç fikrim yok

rejen mejen hikaye
para vermeyin böyle şeylere
catlakların olusumunu engellemek yada onlardan kurtulmak istiyorsanız aynı sefa kremi kullanın
hem ucuz hem daha etkili

seni kızdırmak için söylemedim niye kızıyorsun ki.kimse yazmadığına göre fikri olan yok mu diye sormuşsun fikrim olmadığını ve arştırmadığımı söyledim sadece konun cevapsız kalmasın diye ama yine de özür dilerim kötü bir amacım yoktu

seni kızdırmak için söylemedim niye kızıyorsun ki.kimse yazmadığına göre fikri olan yok mu diye sormuşsun fikrim olmadığını ve arştırmadığımı söyledim sadece konun cevapsız kalmasın diye ama yine de özür dilerim kötü bir amacım yoktu

önemli degil arkadaşım biraz gerginim bu konuda sende böyle yazınca üzüldüm biraz
a.s.

esc merhaba rejeden bir çok arkadaşım memnun kaldı fakat çatlaklar daha yeniyken kullanmışlar.
dediklerine göre iyice incelenirse görünebilecek şekilde azaldı dediler.
benimde göbeğimin bir kaç yerinde oluştu ama o kadarcık çatlak için almıyayım dedim.
önceden olsaydı bu krem yani ergenlik zamanında kesin alırdım çünkü bacaklarım ve kalcalarımda
ergenlikten kalma beyaz beyaz çatlaklarım hatıra kaldı bana

ya bendede çok vardı çatlak bacaklarımda kalçalarımda yukarı kadar çıkıyo.Moralim çok bozuluyodu ama bacaklarımda ciddi daralma var kalçalarımdakilerdede geçenler var :D Yalnız şu kalça üst tarafında bele doğru olanlar var ya çok zor geçiyo onlar ara verdim şimdi bakalım rejeni merak ediyorum bende çabuk sonuç almak istiyorum heralde ama sabırlı olanlara tavsiyem contractubex çatlaklarınıza aşağıdan yukarı doğru sürerek uygulayın 2 haftada yukarıdaki sonucu verdi ama belimdekiler yüzünden bıraktım şimdi sıkıldım .SSG de karşılıyo sevgiler

zemuszemus. benim de dogumdan kalma çatlaklarım var.psikolojikmen rahatsız oluyorum ve rejen kremini aldım 5 gündür kullanıyorum şuanda .opuyorumnanaktan.tavsiye etmem için 3 hafta beklemen lasım kesin sonucu o zaman açıklarım.opuyorumnanaktan

ben ilvina salyangoz krem kullandım bayaa bi fark etti ama yine de geçirdi denemez..bunları bi şeyin geçirdiğine olan inancım azaldı açıkçası :(

Back