Aralık anneleri doğumunuzu hangi hastanelerde yapmayı düşünüyorsunuz

bmeltemb

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.372
0
Merhaba arkadaşlar çiçeği burnunda hamişler. Doğumunuz hangi hastanede yapmayı düşünüyorsunuz.Önerebileceğiniz doktor, hangi doğumu tercih ediyorsunuz v.s v.s. Gelin burada beraber paylaşalım:teytey:a.s.

valla bi sonuna kadar gidelimde gerisi ni düşünürüz ben oğlumu vatan caddesinde 29 mayıs hastanesinde doğurmuştum drum orda doğum yaptırdığı için yine aynı dr gidiyorum allah nasip ederde o günlere gelirsek heralde yine aynı hastanede doğum yaparım

Ben doğduğum yerde yani ZEYNEP KAMİL'de olmasını istiyorum. Son zamanlarda hem tüm cihazlarla birlikte sağlam bir yenilenme yapılmış hem de doktor-ebe- hemşire hizmetleriyle hijyen konularında orayı çok öven oldu. Bugün gidemedim bakalım yarın ilk izlenimlerimi aktarırım.
Bu arada bmeltemb kartal'da oturuyordum geçen seneye kadar, bu son bir yılda değişmiş olabilir ama ben Kartal UMUT Hastanesi'nin hastaya yaklaşımını beğenmiyorum.

Ben bi aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum. ama devlet hantanelerini istemiyorum iyi olanlarda vardır ama ben hijyen açısından biraz ted,rg,n oluyorum.yani devlet hastanesine gitsem bile hiç bi yere dokunamıyorum.ki bebeğimi hiç bırakamam herhalşde.canım zeynep kamili iyi arştır ben pek hijyen olmadığını duymuştum bi çok kişiden.bence hemşirelerin ilgisinden daha önemli hijyen allah korusun bebeğin orda bi enfeksiyon kapması daha fena.ya ben çok tedirginim bilmiyorum kafam karışık. nesleecim

canım benim, arada iyi vurgu yapamamışım herhalde hijyen konusu da geçiyor ilk mesajımda yoksa ben de bebişlerim için aynı kaygıyı taşıyorum elbette. Dediğim gibi yarın ilk hafiyelik turlarına başlayacağım. Paylaşırım gözlemlerimi.
Bu arada çok yakınmış muhtemel doğumlarımız :nazar::)

canım benim, arada iyi vurgu yapamamışım herhalde hijyen konusu da geçiyor ilk mesajımda yoksa ben de bebişlerim için aynı kaygıyı taşıyorum elbette. Dediğim gibi yarın ilk hafiyelik turlarına başlayacağım. Paylaşırım gözlemlerimi.
Bu arada çok yakınmış muhtemel doğumlarımız :nazar::)

gördüm tatlım yazdığını ama ben takmış durumdayım bu konuya benim muhtemel doğum 14 aralık senin ne zaman ve nerede oturuyorsun
bende birkaç ay öncesine kadar kartalda oturuyordum ama taşındım.

gördüm tatlım yazdığını ama ben takmış durumdayım bu konuya benim muhtemel doğum 14 aralık senin ne zaman ve nerede oturuyorsun
bende birkaç ay öncesine kadar kartalda oturuyordum ama taşındım.

ben artık ümraniye'de yaşıyorum. bitirmek üzere olduğumuz bir çatı katımız var artık, Kartal'ı bırakmak için iyi bir bahane yani yerimseniben
7 mart SAT'ım. 12 aralık gözüküyor otomatik hesaplayıcılarda. bak şimdi kafam karıştı sen nasıl hesapladın?!fisfisfis

merhaba benim de 15 aralıkmı gibi olacak Allah nasip ederse.ben medikanayı düşünüyorum (avcılarda).ama tam karar vermiş değilim.bilgisi olan varmı ?aslında hayrünnisayı da düşünüyodum ama biraz uzak geldi vazgeçtim

anneler ben başkent üniversitesi hastanesinde düşünüyorum.ankaradakiler siz nerede düşünüyorsunuz?doktorunuz kim ?benim sat ım 7 mart...

ben artık ümraniye'de yaşıyorum. bitirmek üzere olduğumuz bir çatı katımız var artık, Kartal'ı bırakmak için iyi bir bahane yani yerimseniben
7 mart SAT'ım. 12 aralık gözüküyor otomatik hesaplayıcılarda. bak şimdi kafam karıştı sen nasıl hesapladın?!fisfisfis

canım bende otomatik hesaplayıcıdan hesapladım .bu arada zeynep kamile gittin mi. nasıl bir hastane izlenimlerin neler?

bende eskişehirde özel anadolu hastanesinde yapıcam doğumumu. allahın izniyle

walla bence bunları düşünmek için çok çok erken......kafamda tabi ki birşeyler var ama oturup da planını yapmam şimdiden açıkçası...

X