ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

kızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllah 🤲 ben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım

Bişey söylemek istiyorum lütfen hökelanmış gibi görmeyin ama nolur kendınızı dinlemeyin sanki normal bi ağrı kesıcı yaptırıp gecmıs gibi bir günden sayın transfer gününü … inanın ne karnım ağrıdı ne kasığım ağrıdı inanır mısınız idrara kalkmaya tenezzülüm gelmedi … atesli geceler oldu ama promester iğne yaptı biliyordum yan etkilerinden kabalarım şişti hatta .birer gün arayla olunca ordan anladım iğne etkisi vurulduğu gün ateş yaptı 🤣🤣neyle beslendık vallahi kocam kaynanam ne yaptıysa onla .bademmiş avakadoymus ananasmış kabak çekirdeğiymiş vallahi yok kaynanam gelmedıgı gün tost makarna yumurta yedik 🤣🤣🤣ay utandım şimdi fakir fukaralar gibi dert yanar moda döndü mesajım. Kısaca dinlemeyın kendınızı
Seni anlıyorum bir tane de evladın varmış Allah bağışlasın. Ama inan hiç evladı olmayan ve bu hasretle yanıp tutuşan birçok kadın için bu yazdıkların kolay değil. Ve doktorlar bile beslenmenin bu aşamada çok önemli olduğunu söylüyor. Herkeste süreç aynı ilerleyecek diye birşey yok malesef ki. Zaten bu dönemde hepimiz inanılmaz hassasız inanılmaz duygusalız ve bazı şeylere tutunmak istiyoruz.

tatluboncuk tatluboncuk ben 31 yaşındayım 2 dusukten sonra oğlum doğdu . 2 sene önce yine düşük yaptım sonra bi enfeksıyon oldu bende tüplerim tıkandı 2023 aralıkta çocuk aramaya başladık 2024martta olmayınca aşılama yaptırdık oda tutmayınca rahim filmi çektirdik tıkalı çıkınca İstanbul’a cevat bayrak a gittik açılmadı tüpler sonra tüp bebek denildi . Pcos denildi inanır mısın ben ne durumdayım anlamadım ki oturup kendımı dinleme fırsatım olmadı

kızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllah 🤲 ben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım
aramadığım sormadığım eczane kalmadı il dışı bile aradım ama yok yok

Merhaba tek ovitrelleyse satmıyor birçoğu elinde olsa da maalesef çoklu ilaç oluyorsan nasıl olsa buluyorsun kolay gelsin

Merhaba tek ovitrelleyse satmıyor birçoğu elinde olsa da maalesef çoklu ilaç oluyorsan nasıl olsa buluyorsun kolay gelsin
yaa öylemi bu gerçekten haksızlık yani bizler napıcaz peki yazık gerçekten 😢 benim bu ay yumurtam çatlamadı muhtemelen kist olacak iğneyi bulamadım çünkü çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏

Konya Meram onur eczanesi arayın %100 vardır tüm ilaçları ordan aldık . Madem sehır dışındada ulaşmak istiyorsanız. Bide önceden depolamış galiba her ilaçta 300-500 fark atarak ucuz veriyor
H hlvsr

Son düzenleme:
X