- 9 Ağustos 2023
- 1.483
- 982
Maşallah oğlun mu var oy canım sen kaç yaşındasınŞimdi asıl mesele oğlum alıştı bi evın tek çocuğu olmaya 12 yaşında nasıl tepki verecek acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah oğlun mu var oy canım sen kaç yaşındasınŞimdi asıl mesele oğlum alıştı bi evın tek çocuğu olmaya 12 yaşında nasıl tepki verecek acaba
Seni anlıyorum bir tane de evladın varmış Allah bağışlasın. Ama inan hiç evladı olmayan ve bu hasretle yanıp tutuşan birçok kadın için bu yazdıkların kolay değil. Ve doktorlar bile beslenmenin bu aşamada çok önemli olduğunu söylüyor. Herkeste süreç aynı ilerleyecek diye birşey yok malesef ki. Zaten bu dönemde hepimiz inanılmaz hassasız inanılmaz duygusalız ve bazı şeylere tutunmak istiyoruz.Bişey söylemek istiyorum lütfen hökelanmış gibi görmeyin ama nolur kendınızı dinlemeyin sanki normal bi ağrı kesıcı yaptırıp gecmıs gibi bir günden sayın transfer gününü … inanın ne karnım ağrıdı ne kasığım ağrıdı inanır mısınız idrara kalkmaya tenezzülüm gelmedi … atesli geceler oldu ama promester iğne yaptı biliyordum yan etkilerinden kabalarım şişti hatta .birer gün arayla olunca ordan anladım iğne etkisi vurulduğu gün ateş yaptı neyle beslendık vallahi kocam kaynanam ne yaptıysa onla .bademmiş avakadoymus ananasmış kabak çekirdeğiymiş vallahi yok kaynanam gelmedıgı gün tost makarna yumurta yedik ay utandım şimdi fakir fukaralar gibi dert yanar moda döndü mesajım. Kısaca dinlemeyın kendınızı
Tutmuş canımlar 664 çıktı sonuç
Ahhhh süper nasıl mutlu oldum anlatamam sağlıklı ilerlesin inşallahTutmuş canımlar 664 çıktı sonuç
Canım oğlum normal mi olmusti senin ?Şimdi asıl mesele oğlum alıştı bi evın tek çocuğu olmaya 12 yaşında nasıl tepki verecek acaba
aramadığım sormadığım eczane kalmadı il dışı bile aradım ama yok yokkızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllah ben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım
Evet amin teşekkür ediyorumAyy maşallah kardeş arıyorsunuz Rabbim miniğinizin kalbînı yalnız bırakmasın birsürücük kardeşleri olsun amin P perfectbaby
Merhaba tek ovitrelleyse satmıyor birçoğu elinde olsa da maalesef çoklu ilaç oluyorsan nasıl olsa buluyorsun kolay gelsinkızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllah ben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım
yaa öylemi bu gerçekten haksızlık yani bizler napıcaz peki yazık gerçekten benim bu ay yumurtam çatlamadı muhtemelen kist olacak iğneyi bulamadım çünkü çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba tek ovitrelleyse satmıyor birçoğu elinde olsa da maalesef çoklu ilaç oluyorsan nasıl olsa buluyorsun kolay gelsin
Canım benim çok mutlu oldum hayırlı olsun darısı akrep hanım unig12 inşallah tüm bekleyenlerTutmuş canımlar 664 çıktı sonuç
Yaaaa sende tavmergene gidiyordun degilmi çok sevindim çok Rabbım tamamına erdirsinTutmuş canımlar 664 çıktı sonuç
Evet evet, tavmergene gidiyorum, konuşmuştukYaaaa sende tavmergene gidiyordun degilmi çok sevindim çok Rabbım tamamına erdirsin