ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Prp sizin kendi kanınızdan yapılan bir serum, onu Rahime enjekte ediyorlar yani bir nevi rahiminizi yenileme-iyileştirme işlemi 😇 doktorum bana sormadı bile yapıcam dedi tamam dedim ben de 🥹😄
Peki yaşla ilgisi varmı bu prp nin sizin yaşınız kaç birde ağrılı bir islemmi hiç bilmiyordum duymadım da burdan okudukxarcok şey duydum öğrendim benim doktorum hiç bir şey yapmadı bilmeden bu işe girmemek lazımmış onu anladım

Bişey söylemek istiyorum lütfen hökelanmış gibi görmeyin ama nolur kendınızı dinlemeyin sanki normal bi ağrı kesıcı yaptırıp gecmıs gibi bir günden sayın transfer gününü … inanın ne karnım ağrıdı ne kasığım ağrıdı inanır mısınız idrara kalkmaya tenezzülüm gelmedi … atesli geceler oldu ama promester iğne yaptı biliyordum yan etkilerinden kabalarım şişti hatta .birer gün arayla olunca ordan anladım iğne etkisi vurulduğu gün ateş yaptı 🤣🤣neyle beslendık vallahi kocam kaynanam ne yaptıysa onla .bademmiş avakadoymus ananasmış kabak çekirdeğiymiş vallahi yok kaynanam gelmedıgı gün tost makarna yumurta yedik 🤣🤣🤣ay utandım şimdi fakir fukaralar gibi dert yanar moda döndü mesajım. Kısaca dinlemeyın kendınızı

Amin amin Rabbim selamete cıkarsın tüm bacılarımı sonuç alanlara da kucağına almak nasip etsin
Hayırlı olsun 🧿 🥳 🥳 çok
Bişey söylemek istiyorum lütfen hökelanmış gibi görmeyin ama nolur kendınızı dinlemeyin sanki normal bi ağrı kesıcı yaptırıp gecmıs gibi bir günden sayın transfer gününü … inanın ne karnım ağrıdı ne kasığım ağrıdı inanır mısınız idrara kalkmaya tenezzülüm gelmedi … atesli geceler oldu ama promester iğne yaptı biliyordum yan etkilerinden kabalarım şişti hatta .birer gün arayla olunca ordan anladım iğne etkisi vurulduğu gün ateş yaptı 🤣🤣neyle beslendık vallahi kocam kaynanam ne yaptıysa onla .bademmiş avakadoymus ananasmış kabak çekirdeğiymiş vallahi yok kaynanam gelmedıgı gün tost makarna yumurta yedik 🤣🤣🤣ay utandım şimdi fakir fukaralar gibi dert yanar moda döndü mesajım. Kısaca dinlemeyın kendınızı
Yok canım yemeyle icmeyle alakalı değil tuttumu tutuyor Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,😍🐣🐣karşı komşumun annesi menopoza girmiş ki iki çocuk annesi bidaha olmamış menopoza girdikten sonra bir gün karın ağrısı şikayeti ile gitmiş doktora doktor 4 aylık bebgin maşallah erkek olucak deyince kadın bayılmış yaş olmuş 50 küsür nasıl olur demiş ben menopoza girdim velhasıl rabbim yeterki ol desin yemek bahane yani

Şimdi asıl mesele 🤣🤣oğlum alıştı bi evın tek çocuğu olmaya 12 yaşında nasıl tepki verecek acaba
Baya ara girmiş canım ama sevicektir merak etme sahiplenicektir abilik duygusu ile arkadaşımin öyle denk geldi gayet iyiler abisi çok seviyor onun iki numara kız oldu rabbim sanada gönlündekini versin hayırlısı ile gelsinde oğlun alışır bence🥰

X