- 6 Mart 2024
- 324
- 126
- 31
Allah razı olsun rabbım umudunuzu kırmasın inşallah yumoşlarınıza Çifter Çifter can versinTebrik ediyorum böyle güzel haberler bizi de umutlandırıyor. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun rabbım umudunuzu kırmasın inşallah yumoşlarınıza Çifter Çifter can versinTebrik ediyorum böyle güzel haberler bizi de umutlandırıyor. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah razı olsun inşallah herkesler güzel haberlerle gelsin .Oh bugünün güzel haberi geldi elhamdulillah
Çok çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallahtatluboncuk @kalbimbebegim bekliyordunuz . Pozitif çıktı . Duacınızım sizinde her zaman … Rabbim hepimizi kucağı dolu anneler yapsın tüm isteyenleri selamete cıkarsın.
Amin amin Rabbim selamete cıkarsın tüm bacılarımı sonuç alanlara da kucağına almak nasip etsinÇok çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah
Peki yaşla ilgisi varmı bu prp nin sizin yaşınız kaç birde ağrılı bir islemmi hiç bilmiyordum duymadım da burdan okudukxarcok şey duydum öğrendim benim doktorum hiç bir şey yapmadı bilmeden bu işe girmemek lazımmış onu anladımPrp sizin kendi kanınızdan yapılan bir serum, onu Rahime enjekte ediyorlar yani bir nevi rahiminizi yenileme-iyileştirme işlemi doktorum bana sormadı bile yapıcam dedi tamam dedim ben de
Hayırlı olsun çok sevindimAmin amin Rabbim selamete cıkarsın tüm bacılarımı sonuç alanlara da kucağına almak nasip etsin
Kaşık ağrın oldu mu canım ?
Hayırlı olsun çokAmin amin Rabbim selamete cıkarsın tüm bacılarımı sonuç alanlara da kucağına almak nasip etsin
Yok canım yemeyle icmeyle alakalı değil tuttumu tutuyor Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,karşı komşumun annesi menopoza girmiş ki iki çocuk annesi bidaha olmamış menopoza girdikten sonra bir gün karın ağrısı şikayeti ile gitmiş doktora doktor 4 aylık bebgin maşallah erkek olucak deyince kadın bayılmış yaş olmuş 50 küsür nasıl olur demiş ben menopoza girdim velhasıl rabbim yeterki ol desin yemek bahane yaniBişey söylemek istiyorum lütfen hökelanmış gibi görmeyin ama nolur kendınızı dinlemeyin sanki normal bi ağrı kesıcı yaptırıp gecmıs gibi bir günden sayın transfer gününü … inanın ne karnım ağrıdı ne kasığım ağrıdı inanır mısınız idrara kalkmaya tenezzülüm gelmedi … atesli geceler oldu ama promester iğne yaptı biliyordum yan etkilerinden kabalarım şişti hatta .birer gün arayla olunca ordan anladım iğne etkisi vurulduğu gün ateş yaptı neyle beslendık vallahi kocam kaynanam ne yaptıysa onla .bademmiş avakadoymus ananasmış kabak çekirdeğiymiş vallahi yok kaynanam gelmedıgı gün tost makarna yumurta yedik ay utandım şimdi fakir fukaralar gibi dert yanar moda döndü mesajım. Kısaca dinlemeyın kendınızı
Gözünüz Aydın Allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı da bizlere inşallahAllah razı olsun inşallah herkesler güzel haberlerle gelsin .
Bugün transfer oldum ben de saat 13gibi tek embriyo konuldu ama benim ailemde tek yumurta ikizi var acaba bende de öyle bir şey mümkün olur mu bilmiyorum amin amin Sağlıkla olsun da teke de razıyımP perfectbaby Allah razı olsun rabbim Çifter Çifter nasip etsin inşallah
Baya ara girmiş canım ama sevicektir merak etme sahiplenicektir abilik duygusu ile arkadaşımin öyle denk geldi gayet iyiler abisi çok seviyor onun iki numara kız oldu rabbim sanada gönlündekini versin hayırlısı ile gelsinde oğlun alışır benceŞimdi asıl mesele oğlum alıştı bi evın tek çocuğu olmaya 12 yaşında nasıl tepki verecek acaba
Benim de 8yaşında bir oğlum varŞimdi asıl mesele oğlum alıştı bi evın tek çocuğu olmaya 12 yaşında nasıl tepki verecek acaba
Ayy hadi bakalım inşallah olurBugün transfer oldum ben de saat 13gibi tek embriyo konuldu ama benim ailemde tek yumurta ikizi var acaba bende de öyle bir şey mümkün olur mu bilmiyorum amin amin Sağlıkla olsun da teke de razıyım
İnşallahAyy hadi bakalım inşallah olur