ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Evet canım benimde ağrılarım oldu özellikle sol kasığım hep daha fazla ağrıdı. Sonra bir hafifleme oldu ama son 2 gündür öyle bir doluluk oluyor ki sabahları hani birazdan regl olcakmışım gibi. Ama öğlene doğru o his biraz daha hafifliyor akşam tekrar başlıyor. Böyle saçma bir döngünün içindeyim

Kesinlikle benimki de tam olarak böyle

10 tane toplandı 5 tanesi dollenmis yarın arayacaklar. Sizce sayı iyi mi ? Hayır hiç bir şeyim yok oldukça rahat geçirdim ben ya
Gayet yeterli bence rahat geçirmene de çok sevindim. Tüm sürecin böyle devam eder inşallah taze transfer olacak dimi seninde

Gayet yeterli bence rahat geçirmene de çok sevindim. Tüm sürecin böyle devam eder inşallah taze transfer olacak dimi seninde
Insallah ,maalesef ben tüp ameliyatı olacağım o yüzden dondurulmuş transfer olacak benimm. Sizde en güzel sonucu alırsınız insallahh

Benim de harekete bağlı artıyor böyle temizlik yürüyüş hareket falan yapınca artıyor sonra dinlenince az oluyor ilk kez bu gece beni çok rahatsız etti çok uyandım ağrıya

Benim de harekete bağlı artıyor böyle temizlik yürüyüş hareket falan yapınca artıyor sonra dinlenince az oluyor ilk kez bu gece beni çok rahatsız etti çok uyandım ağrıya
İnşallah güzel şeylerin habercisidir canım kimbilir içerde neler oluyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…