Evet canım benimde ağrılarım oldu özellikle sol kasığım hep daha fazla ağrıdı. Sonra bir hafifleme oldu ama son 2 gündür öyle bir doluluk oluyor ki sabahları hani birazdan regl olcakmışım gibi. Ama öğlene doğru o his biraz daha hafifliyor akşam tekrar başlıyor. Böyle saçma bir döngünün içindeyim
O serum ne işe yarıyor canımİntralipid serum takıldı. Dün transferin oldu
Kesinlikle benimki de tam olarak böyleEvet canım benimde ağrılarım oldu özellikle sol kasığım hep daha fazla ağrıdı. Sonra bir hafifleme oldu ama son 2 gündür öyle bir doluluk oluyor ki sabahları hani birazdan regl olcakmışım gibi. Ama öğlene doğru o his biraz daha hafifliyor akşam tekrar başlıyor. Böyle saçma bir döngünün içindeyim
Birde sabah ilk uyandığımda göğüslerimi taşıyamıyorum sanki ama yine gün içinde o da hafifliyor. Ama regl sancısı ara ara sızı şeklinde yokluyorKesinlikle benimki de tam olarak böyle
10 tane toplandı 5 tanesi dollenmis yarın arayacaklar. Sizce sayı iyi mi ? Hayır hiç bir şeyim yok oldukça rahat geçirdim ben yaOooo süperkaç yumurta toplandı? Var mı ağrın sancın?
Gayet yeterli bence10 tane toplandı 5 tanesi dollenmis yarın arayacaklar. Sizce sayı iyi mi ? Hayır hiç bir şeyim yok oldukça rahat geçirdim ben ya
Insallah ,maalesef ben tüp ameliyatı olacağım o yüzden dondurulmuş transfer olacak benimm. Sizde en güzel sonucu alırsınız insallahhGayet yeterli bencerahat geçirmene de çok sevindim. Tüm sürecin böyle devam eder inşallah taze transfer olacak dimi seninde
Totalde canım ben ilk ilaçlardan almaya başladımOpu’dan sonraki süreç mi yoksa totalde mi? Ben de neredeyse 5 kilo almıştım, çoğu gitti yine şükür. Eski haline döndün diyorlar da bir kilo kaldı öyle
Ne güzel maşallah darısı bizeBen ikinci kanı geçenlerde vermiştim başka vermene gerek yok dediler
Benim de harekete bağlı artıyor böyle temizlik yürüyüş hareket falan yapınca artıyor sonra dinlenince az oluyor ilk kez bu gece beni çok rahatsız etti çok uyandım ağrıyaEvet canım benimde ağrılarım oldu özellikle sol kasığım hep daha fazla ağrıdı. Sonra bir hafifleme oldu ama son 2 gündür öyle bir doluluk oluyor ki sabahları hani birazdan regl olcakmışım gibi. Ama öğlene doğru o his biraz daha hafifliyor akşam tekrar başlıyor. Böyle saçma bir döngünün içindeyim
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim yorumunuz için bakalım yarin opu olacagim insallah hepsi iyi kalitede çıkar
İnşallah güzel şeylerin habercisidir canımBenim de harekete bağlı artıyor böyle temizlik yürüyüş hareket falan yapınca artıyor sonra dinlenince az oluyor ilk kez bu gece beni çok rahatsız etti çok uyandım ağrıya
Çok güzel sayı inşallah hepsi 5. Güne giderInsallah ,maalesef ben tüp ameliyatı olacağım o yüzden dondurulmuş transfer olacak benimm. Sizde en güzel sonucu alırsınız insallahh
Şifa olsun inşallahhPrp sizin kendi kanınızdan yapılan bir serum, onu Rahime enjekte ediyorlar yani bir nevi rahiminizi yenileme-iyileştirme işlemidoktorum bana sormadı bile yapıcam dedi tamam dedim ben de
Tebrik ediyorumtatluboncuk K kalbimbebegim bekliyordunuz . Pozitif çıktı . Duacınızım sizinde her zaman … Rabbim hepimizi kucağı dolu anneler yapsın tüm isteyenleri selamete cıkarsın.
Oh bugünün güzel haberi geldi elhamdulillahtatluboncuk K kalbimbebegim bekliyordunuz . Pozitif çıktı . Duacınızım sizinde her zaman … Rabbim hepimizi kucağı dolu anneler yapsın tüm isteyenleri selamete cıkarsın.