ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

İçimi rahatlattin sağol ilk tedavimiz normal mi bu kadar sürede diye endişe etmiştim sagsalim olumlu bir süreç olur inşallah

Tatlı boncuk sabahtan beri bekliyoruz haberini ne bitmez bir gün oldu arkadaşlar sabahtan meraktayim bide sanki kendim ki gibi sonuç ne olacak diye diye bugün hiç iş yapmadım inanın

Tatlı boncuk sabahtan beri bekliyoruz haberini ne bitmez bir gün oldu arkadaşlar sabahtan meraktayim bide sanki kendim ki gibi sonuç ne olacak diye diye bugün hiç iş yapmadım inanın
Ay kuzum bida bana gelin sorun keşke başka hastanede verseydim çıkmıştı şimdiye ben de çok merak ettim bide uzadıkça olumsuz yüklendim iyice

Ay kuzum bida bana gelin sorun keşke başka hastanede verseydim çıkmıştı şimdiye ben de çok merak ettim bide uzadıkça olumsuz yüklendim iyice
Hastane de 1 saatte çıkıyor gerçekten yoğun olabilirler arama konusunda biraz tembeller canım olumsuz düsünmek yok pozitif pozitif

Hiç sıkma canını kuzucum. Bu hayatta her şey olacağına varır. Tüp bebek süreçlerinde okuduğum onca şeyden sonra en önemli sorunun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Kafamıza taktığımız sürece, elde etmeye çabaladıkça, kendimizi yerle bir ediyoruz. Sen iyi olmazsan, vücudun sakin olmazsa , bu süreçte mükemmel gitmeyecektir. Çevremizdeki herkeste artık bir sorun var eskiler; ileri zamanlarda yediklerimizden dolayı bunların olacağını öngörüyordu yaşamaya başladık. bizden sonraki nesil daha çok uğraşmak zorunda kalacak. dünya kirlendi ve her şey hormonlu çünkü. fakat çevremizde çoğu insan yıllarca tüp bebek deniyor olmuyor olmuyor ardından umudunu yitirip vazgeçiyor ve çocukları oluyor... bu bir tesadüf değil sadece kafanın rahat olması ile ilgili bir durum.
kendine zaman tanı ardından yeniden dene ! hiçbir şey kolay yoldan elimize gelmiyor. ama zoru elde etmesini biliriz Tüp bebekte transfer sonrası kimsenin yapacağı bir şey yok zaten tutunma olmuşsa olmuştur. günlerce yatakta yatsanız da hücre çoğalması gerçekleşmiyorsa istersiniz rahme yapıştırın zaten olmucaktır .

Kızlar negatif çok üzgünüm adetimle diğer transfere başlıcaz
Canım seni çok iyi anlıyorum ama senin hiç olmazsa kenarıda embriyon var ben hiç embriyom kalmadığı için opuya hazırlanıyorum, üzme kendini 2. transfere birlikte hazırlanırız Rabbimin izniyle bir şey ne kadar uzun sürüyorsa o kadar güzelleşiyordur da

İnşallah canım bugün doyasıya ağlayıp yarın güçlü olmam lazım adetimle birlikte transfer hazırlığına başlıcaz

Sabahtan beri sayfa yenileyip duruyorum çok üzüldüm canım. Burda ki gebelik haberlerini kendi haberimiş gibi takip ediyorum hakkında suan bu hayırlıymış diğer transferin de herşey güzel olacak inşallah
Ben de çok üzgünim ama güçlü olmam lazım adetimle birlikte başlıcaz transfer hazırlığına

Kesinlikle psikolojik kuzum ben de artık buna inanıyorum

İnşallah canım bugün doyasıya ağlayıp yarın güçlü olmam lazım adetimle birlikte transfer hazırlığına başlıcaz
Ağlamak da çare olmuyor dün bende üzüldüm ağladım ama ne fayda oldu hiç bisy birde bende bunda herkez duymuş herkez olmadiginida biliyr onun siniride vardi ne yapalm aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…