ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ya dün ebebek mağazasının önünden geçerken bende düşündüm ama zırıldamamak için girmedim
Ya ben iyi niyet geçirip aldım Allah korusun olmazsa da kaldırırım diye düşündüm keşke alsaydın neyse sen de sonucunu öğrendikten sonra gider alırsın inşallah

Ya ben iyi niyet geçirip aldım Allah korusun olmazsa da kaldırırım diye düşündüm keşke alsaydın neyse sen de sonucunu öğrendikten sonra gider alırsın inşallah
Yok ben dün baya psikolojik anlamda çöküntüdeydim ondan yoksa olmayacak düşüncesiyle almamazlık yapmadım. Dün girseydim mağazaya tutamaz kendimi ağlardım

Merhabaa sağlıklarla kucağınıza almak da nasip olsunn kaçıncı gün embriyosuydu ben erken test yapmayı düşünüyorum da

Yok ben dün baya psikolojik anlamda çöküntüdeydim ondan yoksa olmayacak düşüncesiyle almamazlık yapmadım. Dün girseydim mağazaya tutamaz kendimi ağlardım
Çık o moddan canım senin için zor olur bu durumda olman tamamen sonucunu bilmemenden kaynaklı

Kızlar 300 lük 4. kez gonalf vuruldum ama yumurtalıklarımda çok sancı oluyor afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken yumurtaliktan sancı oluyor zor yapıyorum bu normal mi daha ignelerim var şimdiden böyleyse opuda ne olur halim korkuyorum

Canım maalesef ki bu yumurta büyütme aşaması biraz sıkıntı. Ama sonrası çok rahat oluyor merak etme Ouda da öyle korkulacak bir şey yok en kolay kısmı o bence anestezi oluyor çünkü ben de çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı. Gonalf çok aşırı sorunu yaşadım buradaki kızlar da bilir benim makat ağrım bile oldu yani düşün o bölgedeki kasları nasıl zorladıysam günlerce tuvalete bile gidemedim ama bu çok zor olduğu günler geçiyor içini rahat tut agrilari çok takılmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…