- 12 Mart 2019
- 14.661
- 34.038
Ya ben iyi niyet geçirip aldım Allah korusun olmazsa da kaldırırım diye düşündüm keşke alsaydın neyse sen de sonucunu öğrendikten sonra gider alırsın inşallahYa dün ebebek mağazasının önünden geçerken bende düşündüm ama zırıldamamak için girmedim
Yok ben dün baya psikolojik anlamda çöküntüdeydim ondanYa ben iyi niyet geçirip aldım Allah korusun olmazsa da kaldırırım diye düşündüm keşke alsaydın neyse sen de sonucunu öğrendikten sonra gider alırsın inşallah
Merhabaa sağlıklarla kucağınıza almak da nasip olsunnValla ben idrar testini beşinci gün yapmaya başladım ama koyulaşmadı onuncu güne kadaronuncu günümde kan verdim 161 çıktı bu değer bana düşük gelmişti ama iki gün sonraki artış önemliydi iki gün sonra 405 cıktı on gün sonra da kese görmeye gittik
Âmin sağ olun Allah razı olsun beşinci gün embriyosuyduMerhabaa sağlıklarla kucağınıza almak da nasip olsunnkaçıncı gün embriyosuydu ben erken test yapmayı düşünüyorum da
Çık o moddan canım senin için zor olur bu durumda olman tamamen sonucunu bilmemenden kaynaklıYok ben dün baya psikolojik anlamda çöküntüdeydim ondanyoksa olmayacak düşüncesiyle almamazlık yapmadım. Dün girseydim mağazaya tutamaz kendimi ağlardım
Aynı benKızlar ilaçların etkisi ile kilo alan oldu mu ben 3 kg almışım ama gonalf dönemi aldım
Evet ya dün öyle kötü bir gün geçirdim ama bugün iyiyim umutluyumÇık o moddan canım senin için zor olur bu durumda olman tamamen sonucunu bilmemenden kaynaklı
Seninki de çok uzun sürdü be canım yaEvet ya dün öyle kötü bir gün geçirdim ama bugün iyiyim umutluyumson 5 günüm kaldı. Çoğu gitti azı kaldı
Ay sorma yaaa. Bi de beni düşün geçmedi zamanSeninki de çok uzun sürdü be canım ya
Kız hala ses yok arıcam şimdi
Amannn çatlattılar bizi burda. Hadi artıkKız hala ses yok arıcam şimdi
Maşallah diyeyim ne diyim mümkün değil bekleyemezdim yaniAy sorma yaaa. Bi de beni düşün geçmedi zamanısrarla testte yapmıyorum
Canım maalesef ki bu yumurta büyütme aşaması biraz sıkıntı. Ama sonrası çok rahat oluyor merak etme Ouda da öyle korkulacak bir şey yok en kolay kısmı o bence anestezi oluyor çünkü ben de çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı. Gonalf çok aşırı sorunu yaşadım buradaki kızlar da bilir benim makat ağrım bile oldu yani düşün o bölgedeki kasları nasıl zorladıysam günlerce tuvalete bile gidemedim ama bu çok zor olduğu günler geçiyor içini rahat tut agrilari çok takılmamaya çalışKızlar 300 lük 4. kez gonalf vuruldum ama yumurtalıklarımda çok sancı oluyor afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken yumurtaliktan sancı oluyor zor yapıyorum bu normal mi daha ignelerim var şimdiden böyleyse opuda ne olur halim korkuyorum
Pazar günü ben de AVM’ye gideceğim bir şeyler alayımBu gerçekten etkili bence transferden bir gün önce ben de manifestlemiştimaldım dolabıma astım dua ederek Eki Görüntüle 3520152
Senin kaçıncı oldu gerçekten de kaçıncı günüYa dün ebebek mağazasının önünden geçerken bende düşündüm ama zırıldamamak için girmedim
Al al inanarakPazar günü ben de AVM’ye gideceğim bir şeyler alayım
Ben kıyafetle dikiyorum kendime böyle kalan kumaşlarla kız elbiseleri felan dikmiştim hala bazanın altında duruyor onlarAl al inanarak
Ayy ne güzelBen kıyafetle dikiyorum kendime böyle kalan kumaşlarla kız elbiseleri felan dikmiştim hala bazanın altında duruyor onlar