- 10 Eylül 2017
- 3.471
- 3.941
Hadi bakalım cumanın hayrına güzel haberler ver bize nasıl hissediyorsun kendiniŞimdi verdim daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım cumanın hayrına güzel haberler ver bize nasıl hissediyorsun kendiniŞimdi verdim daha
Çok heyecanlıyım kuzum inşallah çok güzel haber veririmHadi bakalım cumanın hayrına güzel haberler ver bize nasıl hissediyorsun kendini
Aaa merabaa ben de 10 aralıkta transfer oldum. Benim üçüncü denemem, şöyle söyliyim her transferimde bir diğerinden farklı belirtiler yaşadım. İlkinde ilk günlerde hep ağrım oluyordu. İkincisinde hiç ne ağrı ne sızı olmadı, bu kez de ara ara kasık batmalarım oluyor. Bence tamamen ilaçlardan inşallah pozitifi görürüz her topikte varım sıkıldım artıkHerkese merhabalar ben de 10 Aralık da transfer oldum bu ikinci denemem doktor bu kez iki tane deneyelim dedi öyle yaptıkfakat bugün kasığımda adet sancısına benzer bir ağrı var korkuyorum sizde nasıl belirtiler
Ben hamilelik topiklerimde gezdim uzun dönemAaa merabaa ben de 10 aralıkta transfer oldum. Benim üçüncü denemem, şöyle söyliyim her transferimde bir diğerinden farklı belirtiler yaşadım. İlkinde ilk günlerde hep ağrım oluyordu. İkincisinde hiç ne ağrı ne sızı olmadı, bu kez de ara ara kasık batmalarım oluyor. Bence tamamen ilaçlardan inşallah pozitifi görürüz her topikte varım sıkıldım artık
Canım bunun 1. İle 2. Olması ile alakası yok. Her embriyo kendine özgü.Yaa çoğu kişide ikinciler kimyasal gebelikle son bulmuş düşün düşün kafam ağrıdı inşallah bizler de bu sefer bebişlerimizi alırız kucaklarımıza bu sefer çok paniğim
Arkadaşlarım sürekli uyarı yapıyorum ama tıbbi olarak anlamı olmayan olumsuz analizlerimizi ve deneyimlerimizi lütfen burda paylaşmayalım.Yaa çoğu kişide ikinciler kimyasal gebelikle son bulmuş düşün düşün kafam ağrıdı inşallah bizler de bu sefer bebişlerimizi alırız kucaklarımıza bu sefer çok paniğim
Katılıyorum canım kesinlikle morla bozmaktan başka işe yaramıyor böyle şeyler. Genellemeyle, farzrtmeyle bu iş olmazArkadaşlarım sürekli uyarı yapıyorum ama tıbbi olarak anlamı olmayan olumsuz analizlerimizi ve deneyimlerimizi lütfen burda paylaşmayalım.
Öğleden sonra haber gelir dediler kuzumtatluboncuk haber var mıııııı
Ayyyyyy heyecanla bekliyorum çok güzel bir sonuç gelecektatluboncuk haber var mıııııı
Ayyy inşallah kuzumAyyyyyy heyecanla bekliyorum çok güzel bir sonuç gelecek
Bol şans güzel haberlerle gel inşallahKızlar bende gidiyorum tahlile dua edin
Hadi bakalım dualarımız sizinleKızlar bende gidiyorum tahlile dua edin
İnşallahBol şans güzel haberlerle gel inşallah
Bu güzel günün hürmetine bekleyen herkes hayırlı haberler alsın inşallahHadi bakalım dualarımız sizinle
Hadi çok güzel sonuçlarla dönÖğleden sonra haber gelir dediler kuzum