ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Herkese merhabalar ben de 10 Aralık da transfer oldum bu ikinci denemem doktor bu kez iki tane deneyelim dedi öyle yaptık🙂fakat bugün kasığımda adet sancısına benzer bir ağrı var korkuyorum sizde nasıl belirtiler
Aaa merabaa ben de 10 aralıkta transfer oldum. Benim üçüncü denemem, şöyle söyliyim her transferimde bir diğerinden farklı belirtiler yaşadım. İlkinde ilk günlerde hep ağrım oluyordu. İkincisinde hiç ne ağrı ne sızı olmadı, bu kez de ara ara kasık batmalarım oluyor. Bence tamamen ilaçlardan 🌿 inşallah pozitifi görürüz her topikte varım sıkıldım artık 🤪❤️🙏🏻

Yaa🥹 çoğu kişide ikinciler kimyasal gebelikle son bulmuş düşün düşün kafam ağrıdı inşallah bizler de bu sefer bebişlerimizi alırız kucaklarımıza bu sefer çok paniğim

Aaa merabaa ben de 10 aralıkta transfer oldum. Benim üçüncü denemem, şöyle söyliyim her transferimde bir diğerinden farklı belirtiler yaşadım. İlkinde ilk günlerde hep ağrım oluyordu. İkincisinde hiç ne ağrı ne sızı olmadı, bu kez de ara ara kasık batmalarım oluyor. Bence tamamen ilaçlardan 🌿 inşallah pozitifi görürüz her topikte varım sıkıldım artık 🤪❤️🙏🏻
Ben hamilelik topiklerimde gezdim uzun dönem
Sonra aşılama topikler
Şimdi 4. Denemem tüp bebek topikleri derken, yıllardır burdayım :KK14:

Bugün çok arabesk uyandım ya 😂😂 inşallah duygu değişim belirtisidir ama önce ebru gündeş patlattım ağlamayacağım şimdi cevher merhametsiz sevdiğim burdan bergene gitmem umarım

Yaa🥹 çoğu kişide ikinciler kimyasal gebelikle son bulmuş düşün düşün kafam ağrıdı inşallah bizler de bu sefer bebişlerimizi alırız kucaklarımıza bu sefer çok paniğim
Arkadaşlarım sürekli uyarı yapıyorum ama tıbbi olarak anlamı olmayan olumsuz analizlerimizi ve deneyimlerimizi lütfen burda paylaşmayalım.

X