Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlarrrrr, testlere kavuştum yaptım bugün ignenin 8. Günü tek cizgi igne etkisi gecti sanirimEki Görüntüle 2971015
evet gıtmıs canım ıgne etkısı, benımde bugn ıgneden sonra 12.gunum dunden berı sılık cızgı cıkıyor erken gebelık testınde ama yarında bır denycem bakalım

İnşallah en yakın zamanda bir daha görürsün canım 🙏 ben internetten 20 tane gebelik testi aldım hiç ağrım sızım olmadığı için bir tanesini bile kullanmadım 😂
Bende 10 lu aldim bende de hic bir belirti yok açıkçası 🤔 ama her bünye farklıdir diye belirtileri onemsemiyorum evet negatifi gördükçe uzulecegim ama adet olana kadar umudum olacak adet olunca da oh şükür en azindan adet oluyorum diyerek yeni aya geçeceğim 😂 tam bir psikopatlik🤭🤭🤭🤭

Bende 10 lu aldim bende de hic bir belirti yok açıkçası 🤔 ama her bünye farklıdir diye belirtileri onemsemiyorum evet negatifi gördükçe uzulecegim ama adet olana kadar umudum olacak adet olunca da oh şükür en azindan adet oluyorum diyerek yeni aya geçeceğim 😂 tam bir psikopatlik🤭🤭🤭🤭
Benim yarın iğne gününü saymazsam 10.günüm yarın test yapmayı planlıyorum. Ben 20 testin üstüne bir de erken gebelik sipariş verdim ama daha gelmedi 😂😂

Bekliyoruz bakalım 🤲❤️ aşılamanın 11. İğnenin 12.gunu bugün. İnşallah hasta olmazsam cumartesi kan veririm
Bende Eylül ayında aşılama olmuştum 10.günden itibaren hep negatif çıktı sonra adet oldum. Sende silikte olsa çizgi varsa umut vardır 🤗 inşallah güzel haberi verirsin canım benim ☺️

Back