Döngünün düşmesi maalesef ıyi birşey değil menopoza yaklasildigini işaret ediyor. Şikayetin yoksa baktirmayalim cok doğru gelmedi bana, mutlaka fsh tiroit bakılmalı bunlar yüksekse belirgin bir şikayet vermiyor ki insana nerden bileceksiniz. Biz de geçen ay basladik ben de 38 yaşındayım ama yaşımı duyan doktor vakit kaybetmeyelim diyor.25 gunluk normal dongume gore bat 15 aralik. Ancak bir suredir 6 ay filandir 21-24 gune dustu. Bu nedenle merak edip biraz erken yaptim sanirim testleri. 11 aralik normal gebelik testi negatif, 14 aralikda erken gebelik testi negatif. 16 aralik normal test negatif. Bu ay ilk kez denedim. Olmamasini normal karsiliyorum ama kisalan dongumu dusununce bu kadar gecikmesine anlam veremiyorum. Menopoza mi girdim ne oldu. Saat gibi calisirdi. Hep 25 gunde olurdu. Bu dongudeki kisalma neye isaret acaba. Eylul-Ekim gibi vajinal muayene oldum. 2013teki dogumumdan bu yana muayene olmamistim. Temiz sikinti yok. Sikayetin yoksa hormon testi, yumurta rezervi filan bakmaya gerek yok demisti doktor. Folik asit baslayip bu ay ilk kez denedim. 39 yasindayim. 8 yasinda bir cocugum var. Hamile degilim onu anladim ama regl niye ortada yok. Yarin kanda gebelik mi baktirayim, kadin doguma mi gideyim. Ne dersiniz. Forumu okudukca kafam karisti. Yardim lutfen..
Merhaba25 gunluk normal dongume gore bat 15 aralik. Ancak bir suredir 6 ay filandir 21-24 gune dustu. Bu nedenle merak edip biraz erken yaptim sanirim testleri. 11 aralik normal gebelik testi negatif, 14 aralikda erken gebelik testi negatif. 16 aralik normal test negatif. Bu ay ilk kez denedim. Olmamasini normal karsiliyorum ama kisalan dongumu dusununce bu kadar gecikmesine anlam veremiyorum. Menopoza mi girdim ne oldu. Saat gibi calisirdi. Hep 25 gunde olurdu. Bu dongudeki kisalma neye isaret acaba. Eylul-Ekim gibi vajinal muayene oldum. 2013teki dogumumdan bu yana muayene olmamistim. Temiz sikinti yok. Sikayetin yoksa hormon testi, yumurta rezervi filan bakmaya gerek yok demisti doktor. Folik asit baslayip bu ay ilk kez denedim. 39 yasindayim. 8 yasinda bir cocugum var. Hamile degilim onu anladim ama regl niye ortada yok. Yarin kanda gebelik mi baktirayim, kadin doguma mi gideyim. Ne dersiniz. Forumu okudukca kafam karisti. Yardim lutfen..
Kasık ağrım devam ediyor ağırlıklı sağ taraf baska hic bisey yok sende var moKaldi 4
Var mi belirtin
Kac gun var regle cikmayadabiliyorBenim baya baya kaset testte tek cizgi
Bir oncekince oyke olmustu spn hamileligimde sag kasiklar hadi insallahKasık ağrım devam ediyor ağırlıklı sağ taraf baska hic bisey yok sende var mo
Erken degil mi canım iki gün sonra tekrarla istersenBenim baya baya kaset testte tek cizgi
Bazen bende oyle diyorum acaba ağrı yokmu diye ama sonra bakiyorum sağ tarafimdaki ağrı bazenbacaklarina belime doğru geçiyor birde gaz sancim var cok belirginBir oncekince oyke olmustu spn hamileligimde sag kasiklar hadi insallah
Bende suan belirgin şeyler yok ben kendi kendimi yükseltiyorum bence
Evet kan da çıkması lazımYarın sabah yapmayı düşünüyorum erken kanda bile 10_11 gün çıkıyor
Aynen iki gündür çok belirgin olan bu bende de internetten baktım döllenme haftasında olurmuş oyleBazen bende oyle diyorum acaba ağrı yokmu diye ama sonra bakiyorum sağ tarafimdaki ağrı bazenbacaklarina belime doğru geçiyor birde gaz sancim var cok belirgin
Erken bence yine de yarin sabah ilk idrarla yap bakalımBenim baya baya kaset testte tek cizgi
Ayy hadi inşallah canim ya ben cok umutlaniyorum esim kiziyor cok abartma olmazsa üzülüyorsun diyeAynen iki gündür çok belirgin olan bu bende de internetten baktım döllenme haftasında olurmuş oyle
Umutlanmayalim diye dusunsekte üzüleceğiz.. cunku suan gundemimizde bu var.. rüyalarda bile görmeye başladık hal böyleyken yapacak cok birsey olmuyor gece gündüz aklimda benimde.. hic dillendirmiyorum ki olmazsa en azından esim cocuklarim da etkilenmesin.. anca burda sizinle konuşuyorum isteAyy hadi inşallah canim ya ben cok umutlaniyorum esim kiziyor cok abartma olmazsa üzülüyorsun diye
Bunu bende gebelik anlaminda yapmadım iğnenin etkisi bitti mi diye yaptimErken bence yine de yarin sabah ilk idrarla yap bakalım
Canım seninle aynıyız bende 8.gün yapmıştım bende de negatif çıktı iğne etkisi geçmiş bir daha test yapmadımBunu bende gebelik anlaminda yapmadım iğnenin etkisi bitti mi diye yaptimtakip edeyim ne zaman etki bitecek anlayayim diye
Geçen ay 7. Ve 9. Günde test yapmıştım pozitif çıkmıştı. 10-11 de negatif zaten 14. Gunde de kan testi vermiştim. Bu ay erken geçmiş etkisi gibaCanım seninle aynıyız bende 8.gün yapmıştım bende de negatif çıktı iğne etkisi geçmiş bir daha test yapmadım
Ben 7. Ve 8. Gün yaptım negatif yalancı pozitifi bile göremedim yaGeçen ay 7. Ve 9. Günde test yapmıştım pozitif çıkmıştı. 10-11 de negatif zaten 14. Gunde de kan testi vermiştim. Bu ay erken geçmiş etkisi giba
Ben geçen ay görmüştüm cok guzeldiBen 7. Ve 8. Gün yaptım negatif yalancı pozitifi bile göremedim ya
Tahmim ettim canimBunu bende gebelik anlaminda yapmadım iğnenin etkisi bitti mi diye yaptimtakip edeyim ne zaman etki bitecek anlayayim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?