Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döngünün düşmesi maalesef ıyi birşey değil menopoza yaklasildigini işaret ediyor. Şikayetin yoksa baktirmayalim cok doğru gelmedi bana, mutlaka fsh tiroit bakılmalı bunlar yüksekse belirgin bir şikayet vermiyor ki insana nerden bileceksiniz. Biz de geçen ay basladik ben de 38 yaşındayım ama yaşımı duyan doktor vakit kaybetmeyelim diyor.
Adet geciktiyse bir iki gün daha bekleyip kanda gebelik baktirin bence, duruma göre hareket edersiniz.
Yumurta kalitesi için b12,Q10 ve omega içeren vitaminler kullanıyorum size de tavsiye ederim. Bir de arisutu bal polen faydalı diyorlar

Merhaba
Öncelikle ne mutlu size ki bir çocuğunuz var, bu yaşta mutlaka amh baktırın.
Hormon da bakılsın ki eğer bir problem varsa önceden bilin.
Hayır farketmez bir çocuğum var nasılsa derseniz siz bilirsiniz benim önerilerim mutlaka detaylı muayene olacak
Hayırlısı olsun hakkınızda

Günaydın. Bekliyoruz bakalım ne olcak. Bu ay ilk deneme. Hiçbir belirti yok. Sadece yorumları okumaya buraya gelince kasıklarımda bi kasılma oluyor 1 normal doğumum var hala doğum, vajina, hamilelik falan kelimelerini gördükçe bi kasılma yaşıyorum ahahah

Bir oncekince oyke olmustu spn hamileligimde sag kasiklar hadi insallah
Bende suan belirgin şeyler yok ben kendi kendimi yükseltiyorum bence
Bazen bende oyle diyorum acaba ağrı yokmu diye ama sonra bakiyorum sağ tarafimdaki ağrı bazenbacaklarina belime doğru geçiyor birde gaz sancim var cok belirgin

Ayy hadi inşallah canim ya ben cok umutlaniyorum esim kiziyor cok abartma olmazsa üzülüyorsun diye
Umutlanmayalim diye dusunsekte üzüleceğiz.. cunku suan gundemimizde bu var.. rüyalarda bile görmeye başladık hal böyleyken yapacak cok birsey olmuyor gece gündüz aklimda benimde.. hic dillendirmiyorum ki olmazsa en azından esim cocuklarim da etkilenmesin.. anca burda sizinle konuşuyorum iste

Bunu bende gebelik anlaminda yapmadım iğnenin etkisi bitti mi diye yaptimtakip edeyim ne zaman etki bitecek anlayayim diye
Canım seninle aynıyız bende 8.gün yapmıştım bende de negatif çıktı iğne etkisi geçmiş bir daha test yapmadım

Merhaba kızlar , birşey sormak istiyorum.
Yumurtlamayı 1. Gün sayarsak bugün 8. Günüm doktor kontrolüm vardı kan verirken , kasıklarımda sızı olmasından şüphelenip kan verdim ama beta 0.1 cıktı. Olsa çıkar mıydı yoksa erken mi verdim

Canım seninle aynıyız bende 8.gün yapmıştım bende de negatif çıktı iğne etkisi geçmiş bir daha test yapmadım
Geçen ay 7. Ve 9. Günde test yapmıştım pozitif çıkmıştı. 10-11 de negatif zaten 14. Gunde de kan testi vermiştim. Bu ay erken geçmiş etkisi giba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…