Çatlatma iğnesi olmuştum regl oldum, yerleşme değil.İğneyi rağmen adet oldum dediğin nedir tam olarak… Yerleşme kanaması olarak mı? Yumurtlama kanaması olarak mı?
Aa geciktimi15 aralıktı bakalım ne zaman gelir
Ayy bakalim ne olacak rüyalarima giriyor artikevet benimde 20 aralik bat
Evet, kaset testim tertemiz gebelik ihtimali yok ve bugünde olmayacak gibi sankiAa geciktimi
Normal şartlarda yumurtlamadan sonra 12.gunde kanda belli olması gerekiyor, daha erken öğrenen de vardır belki bilemiyorumKanda kaç gün önceden çıkıyor adetten o zaman bilginiz varmı
HosgeldinHerkese merhaba 2 ay bu topiklere ara verip tekrardan yeni başlangıç ile geri geldim rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşallah bat 3 Ocak 18 Aralık da aşılama günüm
Kaldi 4Benim 22
Kadın doğuma gidin bence bi25 gunluk normal dongume gore bat 15 aralik. Ancak bir suredir 6 ay filandir 21-24 gune dustu. Bu nedenle merak edip biraz erken yaptim sanirim testleri. 11 aralik normal gebelik testi negatif, 14 aralikda erken gebelik testi negatif. 16 aralik normal test negatif. Bu ay ilk kez denedim. Olmamasini normal karsiliyorum ama kisalan dongumu dusununce bu kadar gecikmesine anlam veremiyorum. Menopoza mi girdim ne oldu. Saat gibi calisirdi. Hep 25 gunde olurdu. Bu dongudeki kisalma neye isaret acaba. Eylul-Ekim gibi vajinal muayene oldum. 2013teki dogumumdan bu yana muayene olmamistim. Temiz sikinti yok. Sikayetin yoksa hormon testi, yumurta rezervi filan bakmaya gerek yok demisti doktor. Folik asit baslayip bu ay ilk kez denedim. 39 yasindayim. 8 yasinda bir cocugum var. Hamile degilim onu anladim ama regl niye ortada yok. Yarin kanda gebelik mi baktirayim, kadin doguma mi gideyim. Ne dersiniz. Forumu okudukca kafam karisti. Yardim lutfen..
Heyecan var bi okadar da gaz var ya yemin ederim dün gece ne yapacağımı şaşırdım gülüyorum artık kendi kendimeGunaydinlar millet
Bir gunu daha devirdik, adim adim yaklaşıyoruz heyecan var ni heyecan
Bende 7 sinde igne oldum. Bat 24 aralik bugun ignenin 8. Günü laboquik kaset testle yaptimBatiniz ne acaba bende 7sinde iğne vuruldum erken diye test yapmak istemedim
Yaa bende de asiri hemde dun agrili okadar zorlandim ki şiştim bir anda bol bol su da içerim yani anlamadimHeyecan var bi okadar da gaz var ya yemin ederim dün gece ne yapacağımı şaşırdım gülüyorum artık kendi kendimeyediklerime de dikkat ediyorum gaz yapan şeyler tüketmiyorum.
9 gun suan erken gebelik testinde çıkabilir.. sanirim janna da 8. Gun çıkmıştı yanilmiyorsamBatiniz ne acaba bende 7sinde iğne vuruldum erken diye test yapmak istemedim
Benim baya baya kaset testte tek cizgi9 gun suan erken gebelik testinde çıkabilir.. sanirim janna da 8. Gun çıkmıştı yanilmiyorsam
Allah nasip edecektir vakti saati var herseyinAllah vermedikten sonra ne yapayım canım? Nasipte ne varsa oinşallah benim de bekleyişim sağlıklı ve hayırlı bir evlatla son bulur artık
Yarın sabah yapmayı düşünüyorum erken kanda bile 10_11 gün çıkıyor9 gun suan erken gebelik testinde çıkabilir.. sanirim janna da 8. Gun çıkmıştı yanilmiyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?