Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
25 gunluk normal dongume gore bat 15 aralik. Ancak bir suredir 6 ay filandir 21-24 gune dustu. Bu nedenle merak edip biraz erken yaptim sanirim testleri. 11 aralik normal gebelik testi negatif, 14 aralikda erken gebelik testi negatif. 16 aralik normal test negatif. Bu ay ilk kez denedim. Olmamasini normal karsiliyorum ama kisalan dongumu dusununce bu kadar gecikmesine anlam veremiyorum. Menopoza mi girdim ne oldu. Saat gibi calisirdi. Hep 25 gunde olurdu. Bu dongudeki kisalma neye isaret acaba. Eylul-Ekim gibi vajinal muayene oldum. 2013teki dogumumdan bu yana muayene olmamistim. Temiz sikinti yok. Sikayetin yoksa hormon testi, yumurta rezervi filan bakmaya gerek yok demisti doktor. Folik asit baslayip bu ay ilk kez denedim. 39 yasindayim. 8 yasinda bir cocugum var. Hamile degilim onu anladim ama regl niye ortada yok. Yarin kanda gebelik mi baktirayim, kadin doguma mi gideyim. Ne dersiniz. Forumu okudukca kafam karisti. Yardim lutfen..

Kadın doğuma gidin bence bi

Gunaydinlar millet
Bir gunu daha devirdik, adim adim yaklaşıyoruz heyecan var ni heyecan
Heyecan var bi okadar da gaz var ya yemin ederim dün gece ne yapacağımı şaşırdım gülüyorum artık kendi kendimeyediklerime de dikkat ediyorum gaz yapan şeyler tüketmiyorum.

Kizlar beslenmemi tam olarak düzenledim.. bakalım faydasını gorecek miyim!
Sabahları avakdo domates suzme peynir haslanmis yumurta dogra zyagi pul biber ekmeksiz hem doyurucu hem faydalı.. ogleden sonra da nohutlu, bezelyeli sulu yemek ki normal de hayatta ağzıma koymam kebap doner pizza beslenen insanim

Heyecan var bi okadar da gaz var ya yemin ederim dün gece ne yapacağımı şaşırdım gülüyorum artık kendi kendimeyediklerime de dikkat ediyorum gaz yapan şeyler tüketmiyorum.
Yaa bende de asiri hemde dun agrili okadar zorlandim ki şiştim bir anda bol bol su da içerim yani anlamadim

Allah vermedikten sonra ne yapayım canım? Nasipte ne varsa o inşallah benim de bekleyişim sağlıklı ve hayırlı bir evlatla son bulur artık
Allah nasip edecektir vakti saati var herseyin bu sürec de aşılama yumurta takibi falan denemediniz mi 6 yıl cok uzun süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…