Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sat 11 kasım ama yumurtlama 14.gün olmadı bende 21.günde oldu kuzum o yüzden sata göre hesaplamıcak bence🤭 iliski gününe göre hesaplar diye düsübüyorum
Bildiğim kadarıyla çoğunlukla yumurtlama ya göre değil sat a göre hesaplıyor lar. Sadece adeti çok düzensiz olanların kini bebeğe göre hesaplıyor lar. SAT 11 kasım ise 18 ağustos 2022 diyorum 🤣 beni de haberdar et.

Herkese merhaba 2 ay bu topiklere ara verip tekrardan yeni başlangıç ile geri geldim rabbim kucagimizi boş bırakmasın inşallah bat 3 Ocak 18 Aralık da aşılama günüm

Kızlar normalde yumurtlama gördükten 14,15 gün sonra adet geliyor ya, peki yumurtlama olmayan ay daha mı erken geliyor adet daha mı geç. Bilgisi olan var mı?

A R Y A A R Y A senin hiç yumurta geçilmeyen ay nasıl olmuştu?

Kızlar normalde yumurtlama gördükten 14,15 gün sonra adet geliyor ya, peki yumurtlama olmayan ay daha mı erken geliyor adet daha mı geç. Bilgisi olan var mı?

A R Y A A R Y A senin hiç yumurta geçilmeyen ay nasıl olmuştu?
Kuzum benim ilk femara denemem de doktor 16.güne kadar kontrole çağırıp yumurtan gelişmemiş, yine de değerlendirmekten vazgeçme regl olursan gel demişti. Ben döngümün 36.gününde regl oldum.

Senin yumurtlama var demişti doktor, hatta 3 taneydi. Yanlış mı hatırlıyorum?

Kuzum benim ilk femara denemem de doktor 16.güne kadar kontrole çağırıp yumurtan gelişmemiş, yine de değerlendirmekten vazgeçme regl olursan gel demişti. Ben döngümün 36.gününde regl oldum.

Senin yumurtlama var demişti doktor, hatta 3 taneydi. Yanlış mı hatırlıyorum?
Valla kuzum o işler karıştı. Devlet hastanesine gittiğimde 3 tane yumurta var demişti 20mm demişti çok mutlu olmuştum. Ama üniversite hastanesine gittim 3 gün sonra yumurta yok kist onlar dedi ben de yıkıldım tabi 😅 artık hangisi doğru söyledi bilmiyorum ama ovulasyon testlerim hiç koyulaşmadığı için oyum üniversite hastanesine 😂

Kizlar ya tek taraflı ağrı gebelik belirtisi mi sizce tecrübeliler yazar misiniz 🙏😂

Merhaba bende aynı durumdayım maalesef
4 gün geçti pzt kan testi 0,18 bugün tekrar yaptırdım 1,4 ilk defa bat geçti neden olur bilginiz var mı
Benimde 15 aralıktı, yumurtlama günümü net biliyorum ama olmadı doktor randevumu iptal etmek zorunda kaldım

Back