Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli değilim.Yanlız ben çok düşünüyor musun diye algıladım.Çok düşündüğüm içinBenimde çikolata kisti var. Çocuk dusunuyo musun?
Canım tahmini doğumun senin 22 ağustos 2022 miBat tarihimdeyim bugün canım programa göre 3 hafta 6 günlük gözüküyo
Daha demedi kuzum bence bebeği gördügü zaman söyler o onu benim tahminim 25 agustos falan ama genelde bebekler biraz daha erken doguyo 1 hafta kadarCanım tahmini doğumun senin 22 ağustos 2022 midoktor bişey dedi mi
Ne zaman öyleyecek. SAT 15 Kasım ise 22 ağustos olabilir merak ettim sadeceDaha demedi kuzum bence bebeği gördügü zaman söyler o onu benim tahminim 25 agustos falan ama genelde bebekler biraz daha erken doguyo 1 hafta kadar
Aynen normal hastaneler cihaza verip okutuyorlarmış. Tüp bebek merkezlerinde embryolog inceliyor. Morfolojiye herşeye daha detaylı bakıyorMaviSasa234 cım ben iğneye rağmen adet oldum bugün, eşim sperm testi verecek biz özel hastanelerden fiyat bilgisi almıştık ama seninle konuştuğumuzda sanki tüp bebek merkezi dışındakiler morfoloji bakmıyor diye bir şey aklımda kalmış? Doğru mu hatırlıyorum?
Ne kadar maliyete hangi hastanede baktirdiniz acabaAynen normal hastaneler cihaza verip okutuyorlarmış. Tüp bebek merkezlerinde embryolog inceliyor. Morfolojiye herşeye daha detaylı bakıyor
İğneyi rağmen adet oldum dediğin nedir tam olarak… Yerleşme kanaması olarak mı? Yumurtlama kanaması olarak mı?MaviSasa234 cım ben iğneye rağmen adet oldum bugün, eşim sperm testi verecek biz özel hastanelerden fiyat bilgisi almıştık ama seninle konuştuğumuzda sanki tüp bebek merkezi dışındakiler morfoloji bakmıyor diye bir şey aklımda kalmış? Doğru mu hatırlıyorum?
Bi medicana da yaptırdık 350 tlNe kadar maliyete hangi hastanede baktirdiniz acaba
Sat 11 kasım ama yumurtlama 14.gün olmadı bende 21.günde oldu kuzum o yüzden sata göre hesaplamıcak benceNe zaman öyleyecek. SAT 15 Kasım ise 22 ağustos olabilir merak ettim sadece![]()
İyi geceler canlar testlerim teslim edilmis sabah kavusup ilk testi yapacağım![]()
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahİyi geceler canlar testlerim teslim edilmis sabah kavusup ilk testi yapacağım![]()
6 gün ama adetten önce 6 gün değil, gecikmeyi yani +1 günü hesap ederek geriye 6 gün gidiyorsun aslinda adetten önce 5 gün oluyor. Ben hiç güvenemiyorum ya çizgi silik mi kontrol cizgisi mi kafa karıştırıyor sanki. O kadar erken yapinca belirgin kırmızı çizgi çıkmıyor ki emin olasin, yine mecbur kan testi yaptırayım diyorsun
Meraba tatlim seninde bat 20 aralikti demiselam canim ,
benim 8. gun yaptigim testte bir sorun vardi galiba cunku 9. ve 10. gunlerde de 6 gun erken sonuc veren testten yaptim , silik bir cizgi bile goremedm![]()