Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaviSasa234 MaviSasa234 cım ben iğneye rağmen adet oldum bugün, eşim sperm testi verecek biz özel hastanelerden fiyat bilgisi almıştık ama seninle konuştuğumuzda sanki tüp bebek merkezi dışındakiler morfoloji bakmıyor diye bir şey aklımda kalmış? Doğru mu hatırlıyorum?

MaviSasa234 MaviSasa234 cım ben iğneye rağmen adet oldum bugün, eşim sperm testi verecek biz özel hastanelerden fiyat bilgisi almıştık ama seninle konuştuğumuzda sanki tüp bebek merkezi dışındakiler morfoloji bakmıyor diye bir şey aklımda kalmış? Doğru mu hatırlıyorum?
Aynen normal hastaneler cihaza verip okutuyorlarmış. Tüp bebek merkezlerinde embryolog inceliyor. Morfolojiye herşeye daha detaylı bakıyor

İğneyi rağmen adet oldum dediğin nedir tam olarak… Yerleşme kanaması olarak mı? Yumurtlama kanaması olarak mı?

Hanımlar birşey soracağım ben şimdi doğum kontrol hapı kullanacağım 21 günlük sonra hemen regl geliyor mu? Doktor adetin 4.günü başla dedi öyle olunca 24-25 gün sonra tekrarsan regl olucam demek oluyor.. Garip geldi😁

Batı 15 aralık olanlar ne alemdesiniz bakalım? 💕

Kanda kaç gün önceden çıkıyor adetten o zaman bilginiz varmı
6 gün ama adetten önce 6 gün değil, gecikmeyi yani +1 günü hesap ederek geriye 6 gün gidiyorsun aslinda adetten önce 5 gün oluyor. Ben hiç güvenemiyorum ya çizgi silik mi kontrol cizgisi mi kafa karıştırıyor sanki. O kadar erken yapinca belirgin kırmızı çizgi çıkmıyor ki emin olasin, yine mecbur kan testi yaptırayım diyorsun

A ahkaff Anladım cnm o zaman ilacını kullan. sürekli kontrol ettir kistini bana kalırsa evlenince korunma. Veren Rabbim tabi ki ama bu kist bazı insanlar da gebeliği zorlastirabiliyo

Back