Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asiri bir şişkinlik hissediyorum uzun zamandır rahattım suyumu falan da bol içerim beslenmemi de düzenledim.. ya usuttum ya da erken doöllenme var en son hamileyken böyle hissettim bu kadari pskolojik olamaz sanirim..
Erken döllenme varsa kacinci gun test yapsam cikar acaba

Benim de yumurtlama akıntım az önce oluşmaya başladı şimdi hemen çatladı diyebilir miyiz geçen geldiğinde gitmişti 21 mm olmuştu muhtemelen ertesi gün mü salınacak
Merhaba, yumurtlama akıntısı dediğiniz tam olarak nasıl bi akıntı, ovulasyon takibi yapmaya yeni başladım da benim de öyle olduğunu düşündüğüm bi akıntı oldu o yüzden soruyorum :) bi de sonrasında döllenme olduysa akıntı devam etmesi mi yoksa kesilmesi mi gerekiyor genelde, bilginiz var mı

Şeffaf yani renksiz uzayan yumurta akı kıvamında bir akıntı

Internette bakayim cunku baya agrili bir şişkinlik

Eklentiler

• Screenshot_20211215-183204_Google.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 41
6 gün ama adetten önce 6 gün değil, gecikmeyi yani +1 günü hesap ederek geriye 6 gün gidiyorsun aslinda adetten önce 5 gün oluyor. Ben hiç güvenemiyorum ya çizgi silik mi kontrol cizgisi mi kafa karıştırıyor sanki. O kadar erken yapinca belirgin kırmızı çizgi çıkmıyor ki emin olasin, yine mecbur kan testi yaptırayım diyorsun

Öyleymiş canım bı dahaki ay ovu takibi yapıp vercem o yüzden
Takip ederiz birlikte
Buarada ben 2 ay inofolic combi kullandım ve o iki ay 25 günlük döngüm 28 güne çıkmıştı.Yumurtlama da 14. Günler olmuştu, herkese farklı etki ediyor belli ki

Masallah canım çok sevindim tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan hamile kalmana o kadar çok duyuyorum ki tüp bebek surecinde olup kendiginden hamile kalanları

Benimde çikolata kisti var. Çocuk dusunuyo musun?

Takip ederiz birlikte
Buarada ben 2 ay inofolic combi kullandım ve o iki ay 25 günlük döngüm 28 güne çıkmıştı.Yumurtlama da 14. Günler olmuştu, herkese farklı etki ediyor belli ki
Saolasin cnm Bende adet olunca anlicam gene yazarim burdan adet olduğumda o zmn anlarim. Benim 6 aydır regl 10 gün sürmeye başladı bu ay 14 gün sürdü doktor bununla ilgili bı sorun yok diyo çocuk düşündüğümden beri bütün düzenim şaştı.

Masallah canım çok sevindim tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan hamile kalmana o kadar çok duyuyorum ki tüp bebek surecinde olup kendiginden hamile kalanları
Çok şükür canim darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…