Insallah cok az kalmisAmin inşallah ya allah hepimize nasip eder inşallah
Benim 7 gün kaldi sabrin sonu selâmet olur inşallah
Simdi anladım saglikla büyüsün insallahYumurtlama tarihi 1 aralık canım
Progesterona kaçıncı günde bakmak gerekiyor? Çatlamış mı vs anlamak içinİnşallah kuzum ama hamile kaldığında progesteron düşmüyo Muş heralde benim düşmüş bu aydan ümit kesildi
Merhaba, yumurtlama akıntısı dediğiniz tam olarak nasıl bi akıntı, ovulasyon takibi yapmaya yeni başladım da benim de öyle olduğunu düşündüğüm bi akıntı oldu o yüzden soruyorum :) bi de sonrasında döllenme olduysa akıntı devam etmesi mi yoksa kesilmesi mi gerekiyor genelde, bilginiz var mıBenim de yumurtlama akıntım az önce oluşmaya başladı şimdi hemen çatladı diyebilir miyiz geçen geldiğinde gitmişti 21 mm olmuştu muhtemelen ertesi gün mü salınacak
Şeffaf yani renksiz uzayan yumurta akı kıvamında bir akıntıMerhaba, yumurtlama akıntısı dediğiniz tam olarak nasıl bi akıntı, ovulasyon takibi yapmaya yeni başladım da benim de öyle olduğunu düşündüğüm bi akıntı oldu o yüzden soruyorum :) bi de sonrasında döllenme olduysa akıntı devam etmesi mi yoksa kesilmesi mi gerekiyor genelde, bilginiz var mı
6 gün ama adetten önce 6 gün değil, gecikmeyi yani +1 günü hesap ederek geriye 6 gün gidiyorsun aslinda adetten önce 5 gün oluyor. Ben hiç güvenemiyorum ya çizgi silik mi kontrol cizgisi mi kafa karıştırıyor sanki. O kadar erken yapinca belirgin kırmızı çizgi çıkmıyor ki emin olasin, yine mecbur kan testi yaptırayım diyorsun6 gün olanmi
Takip ederiz birlikteÖyleymiş canım bı dahaki ay ovu takibi yapıp vercem o yüzden
selam canim ,Kizlar Bata 7 gün var sabırsızlanıyorum artik test yapmam lazim önerdiğiniz erken gebelik testi var mi
Doğru tahmin etmişim, bat 27 Aralık benim hepimiz için hayırlısı olsunŞeffaf yani renksiz uzayan yumurta akı kıvamında bir akıntı
Bata 6 gün kala belli ediyor galiba ben tecrübe etmedim daha..Kacinci gunde belli ediyor acaba
Masallah canım çok sevindim tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan hamile kalmanaBenim olay uzunbenim 2 buçuk seneye yaklaşıyordu artık tüp bebek için başvuru yapdim raporumu cikarttim kasım ayı reglimde tüpe başlayacakdim gebe kaldim çok sukur sorun gorunmuyor deniyordu yakın zamana kadar sonra amh testim sınırlarda cikdi 1 kusurlerde ama görünen yumurta sayısı iyiymiş doktor öyle demisdi uyumsuz amh ye göre sayın demisdi.bende uzun süre oldu artık olsa olurdu deyip tüpe karar vermisdim.cok şükür kendi geldi daha fazla yormadan Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Benimde çikolata kisti var. Çocuk dusunuyo musun?Merhabalar benim de adetlerim ağrılı geçiyordu eklemlerim falan çok ağrıyordu geçen seneden beri.bu ay Dr gittim biri ultrasondan baktı3cm dedi kan testi 120 çıktı.Hayra alamet değil dedi araştırmaya git dedi.Beb de hemen özele gittim.%90 çikolata kisti dedi.Ca125 yükselebilir dedi.Mr çekti orda da hemorajik çikolata basit kist tansı çıktı visanne verdi.2 hafta olacak kullanıyorum .ama hala korkuyorum tan testinden dolayı aklımdan hiç çıkmıyor.tabi özel doktorum bir tane değil dedi bunalrın çikolata kisti olduğunu düşünüyorum dedi.Mr da da iki tane çıktı sağ overde 18mm ve 33mm
Catlamanin olduğu günden sayıp 7. Gün sabah baktırmak gerekiyomusProgesterona kaçıncı günde bakmak gerekiyor? Çatlamış mı vs anlamak için
Saolasin cnmTakip ederiz birlikte
Buarada ben 2 ay inofolic combi kullandım ve o iki ay 25 günlük döngüm 28 güne çıkmıştı.Yumurtlama da 14. Günler olmuştu, herkese farklı etki ediyor belli ki
Çok şükür canimMasallah canım çok sevindim tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yoldan hamile kalmanao kadar çok duyuyorum ki tüp bebek surecinde olup kendiginden hamile kalanları
Benimde çikolata kisti var. Çocuk dusunuyo musun? Evli değilim.Yanlız ben çok düşünüyor musun diye algıladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?