Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlette 20 bin olamaz ki.. İlaçlar raporlu %50 ödüyorsun.. İşlemlerde %70 raporlu.. Kesin bi yanlış vardır… Maviesra ünivrrsite hastanesinde yapıyor en iyi o bilir..
Bizim arkadaş geçen ay 4 ilaç 4 tedavi ödemiş ama rapor cıkmış 2 ilaç 2 tedavi olmuş ödemesi yani 4bin tl bilemedin 5bin

Merhabalar benim de adetlerim ağrılı geçiyordu eklemlerim falan çok ağrıyordu geçen seneden beri.bu ay Dr gittim biri ultrasondan baktı3cm dedi kan testi 120 çıktı.Hayra alamet değil dedi araştırmaya git dedi.Beb de hemen özele gittim.%90 çikolata kisti dedi.Ca125 yükselebilir dedi.Mr çekti orda da hemorajik çikolata basit kist tansı çıktı visanne verdi.2 hafta olacak kullanıyorum .ama hala korkuyorum tan testinden dolayı aklımdan hiç çıkmıyor.tabi özel doktorum bir tane değil dedi bunalrın çikolata kisti olduğunu düşünüyorum dedi.Mr da da iki tane çıktı sağ overde 18mm ve 33mm

Yanakları kızaran ateşi yükselen var mı? Ateşim 37.2 oldu ve yanaklarım kıpkırmızı cayır cayır yanıyor.
Daha ilişkinin üstünden 3 gün geçti belirti olması da imkansız diyorum kendi kendime.

Merhabalar umarım bu ay hepimize uğur getirir Bnde bat gününü bekleyenlerdenim. Femara kullandım. Bat 21 Aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…