Predictor early tabi ki
Yaa allah nasip eder size de inşallah bu kadar yil nasil sabrettinizBenim bat 20si ama 21ine kadar bekleyeceğim. Ben altı yıldır bekliyorum ama, alıştım artık
Benim bat 20si ama 21ine kadar bekleyeceğim. Ben altı yıldır bekliyorum ama, alıştım artık
Oldum kuzu ama 2 adette başlıcazKuzum regl olmadın mı sen? Sanki başlamıştı
Aynen öyle sabrınızın karşılığını alırsınız inşallahYaa allah nasip eder size de inşallah bu kadar yil nasil sabrettiniz
Anası gibi aceleci olacak bu çocuk sanırım baksana anam beni hemen görsün diye betalari uçuruyorKızlar 62 ye yükselmiş değerim
Bizim arkadaş geçen ay 4 ilaç 4 tedavi ödemiş ama rapor cıkmış 2 ilaç 2 tedavi olmuş ödemesi yani 4bin tl bilemedin 5binDevlette 20 bin olamaz ki.. İlaçlar raporlu %50 ödüyorsun.. İşlemlerde %70 raporlu.. Kesin bi yanlış vardır…Maviesra ünivrrsite hastanesinde yapıyor en iyi o bilir..
Allah vermedikten sonra ne yapayım canım? Nasipte ne varsa oYaa allah nasip eder size de inşallah bu kadar yil nasil sabrettiniz
İnşallah canim hepimiz alırız inşallahAynen öyle sabrınızın karşılığını alırsınız inşallah
Amin inşallah ya allah hepimize nasip eder inşallahAllah vermedikten sonra ne yapayım canım? Nasipte ne varsa oinşallah benim de bekleyişim sağlıklı ve hayırlı bir evlatla son bulur artık
İnşallah benim de bir sorun yoktur bakalım ne çıkacakAynen öyle ne vesile oluyor bilinmez, rahim filminin de 4.ayinda gebe kaldım ben örneğin. Belki bir faydası oldu bilemiyorum.kapali yada herhangi bir sorun yokdu ama işte bilinmez yinede.insallah gelir
Hmm yumurtlama tarihini biliyor muydun .. program sanrim daha fazla gösteriyorBat tarihimdeyim bugün canım programa göre 3 hafta 6 günlük gözüküyo
Evet ama benim reglime var bayaReglle gebelik cok benzer diyorlar ya işte
Amin inşallah ya allah hepimize nasip eder inşallahAllah vermedikten sonra ne yapayım canım? Nasipte ne varsa oinşallah benim de bekleyişim sağlıklı ve hayırlı bir evlatla son bulur artık
Benim 7 gün kaldi sabrin sonu selâmet olur inşallahEvet ama benim reglime var baya
Yumurtlama tarihi 1 aralık canımHmm yumurtlama tarihini biliyor muydun .. program sanrim daha fazla gösteriyor
Anasına çekmiş sıpaAnası gibi aceleci olacak bu çocuk sanırım baksana anam beni hemen görsün diye betalari uçuruyor
Evet6 gün olanmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?