Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bugün çok az yumurtlama akıntım oldu sabah bu demek . Bugün yumurtladım demek ki başlangıcı mı demek yumurtlamanın

Yok canım 9 ay kullandım ovu testi 10 11 günler hep yumurtlama gördüm sadece 1 kez 12. Gün gördüm bu ay bide inofolic combi kullandığım için daha erkende yumurtlams olabilirim adet sancilarim basladi çünkü 5 gün var normalde adetime . Adet olunca anlicam hrlde. Bu ay ovu takibi yapıp o şekilde verim progesteron u
Kesinlikle canım bu ay da öyle takip et bakalım bu sefer kaç çıkacak değer..gerçi dur bakalım inşallah gerek kalmaz.. Belli mi olur 🙏🥰

Evet c kollu cihaz demek skopy görerek çekme yönetimi.diğerleri eski sistem ile çekim sanırım daha zorluymuş o sekilde diye duymuştum ama bilmiyorum açıkcası eski sistemi.bende bu skopy yöntemi ile çektirmiştim.
Senin sorunun neydi canım kaç ayda hamile kaldın farklı bişe denedin mi hamile kaldığın ay. Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin İnşallah 💞

Ya ben de kasiklarim tutmuş sanki.. Ve isin tuhaf yani yakin zaman da hamilelik geçirdiğim için de ozaman yaşadığım belirtilere benzetiyorum cok garip bunun için regl sonrasi ilişkinin tutmuş olmasi lazim
Reglle gebelik cok benzer diyorlar ya işte

Senin sorunun neydi canım kaç ayda hamile kaldın farklı bişe denedin mi hamile kaldığın ay. Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin İnşallah 💞
Benim olay uzun 🤭 benim 2 buçuk seneye yaklaşıyordu artık tüp bebek için başvuru yapdim raporumu cikarttim kasım ayı reglimde tüpe başlayacakdim gebe kaldim çok sukur 🥰sorun gorunmuyor deniyordu yakın zamana kadar sonra amh testim sınırlarda cikdi 1 kusurlerde ama görünen yumurta sayısı iyiymiş doktor öyle demisdi uyumsuz amh ye göre sayın demisdi.bende uzun süre oldu artık olsa olurdu deyip tüpe karar vermisdim.cok şükür kendi geldi daha fazla yormadan 🤗Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

Son düzenleme:
Sinir oluyorum bu doktorlara direkt hamile kalabiliyormuşuz gibi davranıyorlar..benim önceki klomen kullanımımda 4 tane yumurtam oluşmuştu boyutları da iyi ama çatlatma iğnesi vurmayalım demişti doktor.şansa bırakmasak vursak dediğimde çoğul gebelik olur riskli olur demişti. Sonuç negatif.. Korunma bence de kuzum inşallah sağlıklı bir tanesi döllenir tutunur 🙏🙏🥰
Bende öyle düşünüyorum bir sürü topiğe yazdım çoğu aynı şeyi söyledi ablam bile

Benim olay uzun 🤭 ben 2 buçuk seneye yaklaşıyordu artık tüp bebek için başvuru yapdim raporumu cikarttim kasım ayı reglimde tüpe başlayacakdim gebe kaldim çok sukur 🥰sorun gorunmuyor deniyordu yakın zamana kadar sonra amh testim sınırlarda cikdi 1 kusurlerde ama görünen yumurta sayısı iyiymiş doktor öyle demisdi uyumsuz amh ye göre sayın demisdi.bende uzun süre oldu artık olsa olurdu deyip tüpe karar vermisdim.cok şükür kendi geldi daha fazla yormadan 🤗Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Acaba steesten olmuyordu da o ay ne de olsa tüpe başlayacağız rahatlığıyla mı oldu 🤷‍♀️😊 böyle yazanları çok duyuyorum ümitsizliğe kapılınca oldu artık beklemiyordum oldu gibi söylemleri 🤣 ne güzel mucizeniz çok fazla yormadan gelmiş sürpriz bir şekilde. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh dua edin bizlere dee 🤭🙈🥰

Acaba steesten olmuyordu da o ay ne de olsa tüpe başlayacağız rahatlığıyla mı oldu 🤷‍♀️😊 böyle yazanları çok duyuyorum ümitsizliğe kapılınca oldu artık beklemiyordum oldu gibi söylemleri 🤣 ne güzel mucizeniz çok fazla yormadan gelmiş sürpriz bir şekilde. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh dua edin bizlere dee 🤭🙈🥰
Hiç bilmiyorum ki canım yaa 2 seneden fazlada her ay mi stres dim bilemiyorum 🤗belkide öyleydi yani Allah bilir tabiki.bende çok okurdum ve tüpe başlayacağım zaman icimden geçerdi, derdim ki o şans bana vurmaz nerde bende o şans 🥰Allahımin hikmetin de sual olmuyor çok şükür vurdu 🌺Allah razı olsun tabiki duam sizlerle en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin rabbim hepinize 🤲

Hiç bilmiyorum ki canım yaa 2 seneden fazlada her ay mi stres dim bilemiyorum 🤗belkide öyleydi yani Allah bilir tabiki.bende çok okurdum ve tüpe başlayacağım zaman icimden geçerdi, derdim ki o şans bana vurmaz nerde bende o şans 🥰Allahımin hikmetin de sual olmuyor çok şükür vurdu 🌺Allah razı olsun tabiki duam sizlerle en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin rabbim hepinize 🤲
Hepimize bir şeyler vesile olacak inşallah ama ne acaba 🤷‍♀️🥰 ben de rahim filminden sonra bırakcam 3 ay inşallah gelir kendiliğinden mucizem.. 🤲🥰

Hepimize bir şeyler vesile olacak inşallah ama ne acaba 🤷‍♀️🥰 ben de rahim filminden sonra bırakcam 3 ay inşallah gelir kendiliğinden mucizem.. 🤲🥰
Aynen öyle ne vesile oluyor bilinmez, rahim filminin de 4.ayinda gebe kaldım ben örneğin. Belki bir faydası oldu bilemiyorum.kapali yada herhangi bir sorun yokdu ama işte bilinmez yinede.insallah gelir 🥰🤲

Back