Anladim inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canim. Hiç ot işine girmeyeceğim iyi gelen de var kötü gelen de. İlaçla düşürmeye çalışıyoruz şimdilik çok sagol canimŞuan belirli bi doktorum yok cnm hicbirinden verim alamadığım için sürekli değiştirdim doktoru hepside baska bise soyluyo bilinen sadece 2bucuk cm lik bı çikolata kistim var şuan engel olan o kistmis gibi gozukuyo çünkü esimede bakıldı benim rahim filmim ve diğer tüm hormonlarim iyi durumda amh 2.65 oda iyi dedi küçücük bı kist nasıl biseyde engel oluyo. Sen fsh i düşürmek için doğal otlar fln araştırdın mi hiç cnm belki faydalı bişe vardır bununla ilgili
Allah razı olsun kuzum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin bizlerede İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar çokta geciktirmesin. Belki ne zaman olacağını bilsek bu kadar yormayiz kendimizi bilinmezlik yoruyo
Canım şöyleki 5 üzeri yumurtlama var fakat hormon salınımı yetersiz deniyor genellikle tutunma için yada bebeğin kanamasız yani progesteron desteği almadan ilerlemesi için yetersiz manasını taşıyor.Fakat senin yumurtlama günün kesin değil konuşmuştuk sen klasik döngüne göre söylüyorsun belkide o zaman değildi yumurtlaman daha erken oldu bileemeyz.doktor yada lh takibin yokmuş.birde şu varkı 9 gün geçdiyse belki 7.günkü değerin daha yüksekdi geç verdiğin için dşmeye başladı buda yanıltabilir.bir sonraki ay ya doktor takibi ile yada lh yumurtalama testleriyle takip edip çatlama gününü 1.sayarak 7.günde kan vermeni tavsiye ederim canım en doğru net sonuç o zaman anlaşılır.SevimliKedii H HTCNM Teach_Mavi
Progesteron 5.9 çıkmış 8 veya 9 gün geçti büyük ihtimal yumurtlama üzerinden yumurtlama olmamış mı oluyo kızlar?
Sabret sabret ben de çok zorlanıyorum.Kizlar Bata 7 gün var sabırsızlanıyorum artik test yapmam lazim önerdiğiniz erken gebelik testi var mi
Bu ay yumurtlama olduğu tarihi biliyor musun peki ona göre yorum yapılabilir canımSevimliKedii H HTCNM Teach_Mavi
Progesteron 5.9 çıkmış 8 veya 9 gün geçti büyük ihtimal yumurtlama üzerinden yumurtlama olmamış mı oluyo kızlar?
İnsallah düşer değerin cnm hayırlı bı şekilde Rabbim nasip etsinAnladim inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canim. Hiç ot işine girmeyeceğim iyi gelen de var kötü gelen de. İlaçla düşürmeye çalışıyoruz şimdilik çok sagol canim
Ben o zaman ovu testi alım bu ay onunla takip edip 7. Gün gidim cnm çocuk okula gidince doktor takibi yaptiramiyorum hastane uzak polikinlikler de anlamıyolar doktor takibi işini okul 15 tatile girince yaptırmayı düşünüyorum. Yumurtlamanin olduğu günden mi 7 gün saymak gerekiyo kan için çatlama olduğu günden mi?Canım şöyleki 5 üzeri yumurtlama var fakat hormon salınımı yetersiz deniyor genellikle tutunma için yada bebeğin kanamasız yani progesteron desteği almadan ilerlemesi için yetersiz manasını taşıyor.Fakat senin yumurtlama günün kesin değil konuşmuştuk sen klasik döngüne göre söylüyorsun belkide o zaman değildi yumurtlaman daha erken oldu bileemeyz.doktor yada lh takibin yokmuş.birde şu varkı 9 gün geçdiyse belki 7.günkü değerin daha yüksekdi geç verdiğin için dşmeye başladı buda yanıltabilir.bir sonraki ay ya doktor takibi ile yada lh yumurtalama testleriyle takip edip çatlama gününü 1.sayarak 7.günde kan vermeni tavsiye ederim canım en doğru net sonuç o zaman anlaşılır.
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesinKızlar 62 ye yükselmiş değerim
5 gun içinde yüksek ihtimal öğrenirsin ozaman4 aralik cumartesi canim
4 aralik cumartesi canim
Predictor early çok hassasmış arkadaşlar öyle diyorduKizlar Bata 7 gün var sabırsızlanıyorum artik test yapmam lazim önerdiğiniz erken gebelik testi var mi
Yok canım 9 ay kullandım ovu testi 10 11 günler hep yumurtlama gördüm sadece 1 kez 12. Gün gördüm bu ay bide inofolic combi kullandığım için daha erkende yumurtlams olabilirim adet sancilarim basladi çünkü 5 gün var normalde adetime . Adet olunca anlicam hrlde. Bu ay ovu takibi yapıp o şekilde verim progesteron uBu ay yumurtlama olduğu tarihi biliyor musun peki ona göre yorum yapılabilir canım
Predictor early tabi kiKizlar Bata 7 gün var sabırsızlanıyorum artik test yapmam lazim önerdiğiniz erken gebelik testi var mi
Ben ilk defa duydum cnmRahim filmi çekilen arkadaşlarım skopy görerek çekme yöntemi nedir bileniniz var mı.. Memleketteki doktorum bu yöntemle çekileceksen çekil yoksa pek fayda alamazsın dedi aklım karıştı. Burda gittiğim doktora soramadım henüz. Bilgisi olan var mı.. C kollu cihaza skopy yöntemi deniyor sanırım internetten öyle okudum ama emin olamadım
Sen testlerini yaparken benide etiketle canım ben yardımcı olurum.test pik oldu diyelim o günü saymıcaksın.ertesi gün t c ye göre daha silik olduğu günü 1 sayacaksın.yani catlamanın 7.günü sabahı kan vermen en doğrusu.Ben o zaman ovu testi alım bu ay onunla takip edip 7. Gün gidim cnm çocuk okula gidince doktor takibi yaptiramiyorum hastane uzak polikinlikler de anlamıyolar doktor takibi işini okul 15 tatile girince yaptırmayı düşünüyorum. Yumurtlamanin olduğu günden mi 7 gün saymak gerekiyo kan için çatlama olduğu günden mi?
Canım bu değer doğruyu vermez benceSevimliKedii H HTCNM Teach_Mavi
Kacinci gunde belli ediyor acabaPredictor early çok hassasmış arkadaşlar öyle diyordu
Evet c kollu cihaz demek skopy görerek çekme yönetimi.diğerleri eski sistem ile çekim sanırım daha zorluymuş o sekilde diye duymuştum ama bilmiyorum açıkcası eski sistemi.bende bu skopy yöntemi ile çektirmiştim.Rahim filmi çekilen arkadaşlarım skopy görerek çekme yöntemi nedir bileniniz var mı.. Memleketteki doktorum bu yöntemle çekileceksen çekil yoksa pek fayda alamazsın dedi aklım karıştı. Burda gittiğim doktora soramadım henüz. Bilgisi olan var mı.. C kollu cihaza skopy yöntemi deniyor sanırım internetten öyle okudum ama emin olamadım
Sinir oluyorum bu doktorlara direkt hamile kalabiliyormuşuz gibi davranıyorlar..benim önceki klomen kullanımımda 4 tane yumurtam oluşmuştu boyutları da iyi ama çatlatma iğnesi vurmayalım demişti doktor.şansa bırakmasak vursak dediğimde çoğul gebelik olur riskli olur demişti. Sonuç negatif.. Korunma bence de kuzum inşallah sağlıklı bir tanesi döllenir tutunurYa kızlar moralim bozuldu aşılamam iptal oldu 5 yumurtam oluşmuş ben de diyorum normalde karnım ağrımazdı kasıklarımı şiş hissetmez göğüslerim büyümezdi n’oluyo diyodum meğer kocaman 5 yumurta ile yaşıyor muşum allahım ya gülsem mi ağlasam mı biledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?