Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soyle hesapla yumurtlama regl döngünün tam ortasında olur
Misal ben 28 gunde bir regl oluyorum ortasi 14 tur o şekilde hesapla

Soyle hesapla yumurtlama regl döngünün tam ortasında olur
Misal ben 28 gunde bir regl oluyorum ortasi 14 tur o şekilde hesapla
Cevabin için sağol canim, döngum sabit değil, 23-24-25-26 her ay farklı zamanlarda geldiği için net yumurtlama tarihini bilemiyorum. Bu ay akintidan dolayı net 16.gun diyorum, mecbur bekleyeceğim yapacak bisey yok, bekleyiş de zor.
2.gun fsh a baktirmam lazim pazar gününe denk gelirse benim beyi kandırıp hastaneye gitmek de zor geliyor bakicaz bi çaresine

Kizlar Bata 7 gün var sabırsızlanıyorum artik test yapmam lazim önerdiğiniz erken gebelik testi var mi

Benimde aynı canım geçen sene Eylulde başlamıştık canimm. Nasip artikkk yine umutla beklicez ins olurrr..bozma moralini canimmm
Allah razı olsun kuzum Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin bizlerede İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlar çokta geciktirmesin. Belki ne zaman olacağını bilsek bu kadar yormayiz kendimizi bilinmezlik yoruyo

Ammin canım İnşallah benim oğlumda 5 yaşında kardeş bilincine geçen sene vardı o istiyo yaşı da geldi diye başladık düşünmeye oğluma 5 ay da hamile kalmıştım o yüzden hemen olmasını zaten beklemiyodum ama bu kadar da uzun süreceğini dusunmemistim

16. Gun hangi tarih

Ayy hic sabredemiyorum ya hayali belirtiler yaşıyorum galiba umitleniyorum
Ya ben de kasiklarim tutmuş sanki.. Ve isin tuhaf yani yakin zaman da hamilelik geçirdiğim için de ozaman yaşadığım belirtilere benzetiyorum cok garip bunun için regl sonrasi ilişkinin tutmuş olmasi lazim

Hayirlisi inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde olur. Doktorundan memnun musun, belki farklı bir doktor deneyebilirsin

Hayirlisi inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde olur. Doktorundan memnun musun, belki farklı bir doktor deneyebilirsin
Şuan belirli bi doktorum yok cnm hicbirinden verim alamadığım için sürekli değiştirdim doktoru hepside baska bise soyluyo bilinen sadece 2bucuk cm lik bı çikolata kistim var şuan engel olan o kistmis gibi gozukuyo çünkü esimede bakıldı benim rahim filmim ve diğer tüm hormonlarim iyi durumda amh 2.65 oda iyi dedi küçücük bı kist nasıl biseyde engel oluyo. Sen fsh i düşürmek için doğal otlar fln araştırdın mi hiç cnm belki faydalı bişe vardır bununla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…