Benim bildiğim yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyor canımKızlar bugün doktoruma gittim 5-6 gündür kasik ağrım var döngünün 27.gunu çoktan adet olmam lazımdı ama olmadım bu kadar ağrılı da geçirmiyorum adet donemimi. Kistten korktum, karından baktı korkma endişelenecek bir durum yok dedi ama gebeliğe benzer bir yapı da görünmüyor dedi. Zaten bu ay amacımız fshyi dusurmekti -bunun için bir ilaç kullaniyorum- bu ay gebelik oluşmasını beklemiyorduk dedi. Ilac bitince birkac gun bekle sonra gebelik testi yaptır dedi adet olursan da 2.gunu gel fsh ye bakalim dedi. Ben şunu sorucam size, yumurtlamam bu ay geç oldu 16.gunde eminim çünkü akinti dan dolayı, adet yumurtlamadan tam 14 gün sonra mi geliyor? Daha önce özellikle buna dikkat etmemiştim, akinti da her zaman olmuyor bende, bu ay catlatma iğnesi de vuruldum ama yumurtlama catlatmadan 3 gün sonra oldu.
Bende de yumurtlamadan 14 gün sonra oluyorKızlar bugün doktoruma gittim 5-6 gündür kasik ağrım var döngünün 27.gunu çoktan adet olmam lazımdı ama olmadım bu kadar ağrılı da geçirmiyorum adet donemimi. Kistten korktum, karından baktı korkma endişelenecek bir durum yok dedi ama gebeliğe benzer bir yapı da görünmüyor dedi. Zaten bu ay amacımız fshyi dusurmekti -bunun için bir ilaç kullaniyorum- bu ay gebelik oluşmasını beklemiyorduk dedi. Ilac bitince birkac gun bekle sonra gebelik testi yaptır dedi adet olursan da 2.gunu gel fsh ye bakalim dedi. Ben şunu sorucam size, yumurtlamam bu ay geç oldu 16.gunde eminim çünkü akinti dan dolayı, adet yumurtlamadan tam 14 gün sonra mi geliyor? Daha önce özellikle buna dikkat etmemiştim, akinti da her zaman olmuyor bende, bu ay catlatma iğnesi de vuruldum ama yumurtlama catlatmadan 3 gün sonra oldu.
Maşallah sizeKızlar 62 ye yükselmiş değerim
Sagolasin Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah zaman geçmek bilmiyoBaya gözle görülür bi yükselme olmuş ve bu çok çok iyiUmarım aşılamadan da istediğin sonucu alırsın bebişinide sağ salim öğrenip kucağına alırsın inşallah
Onu bilemiyorum canım daha önce de ilaç kullandığımda falan hep tek yumurta oluşurduSizin yumurta gelişimine gözle görülür bir katkısı olmuş mu peki ?
Çok zor ya çoğul gebelik düşündükçe dehşete düşüyorum eşimin ailesinde çok var ikiz aşırı korkuyorum ondanHım sadece merak ettim öyle bi imkan var mı diye olsaydı bu 2. Aşılama olacaktı benim doktor da dedi tüp bebek gibi olmuş buralar diyip o bile güldüher halde illa ikiz doğurcam geçen ayda 2yumurta vardı ikiz olabilir dedi bu ay da 5 tane
Öyle de geçen ay 2 yumurta çatladığı halde tutmadı ondan tereddüt ettim benÇok zor ya çoğul gebelik düşündükçe dehşete düşüyorum eşimin ailesinde çok var ikiz aşırı korkuyorum ondan
Kumar resmenÖyle de geçen ay 2 yumurta çatladığı halde tutmadı ondan tereddüt ettim ben
Bencede bilen mi var belki hiç biri tutmicakKumar resmen
Yaaa hamilesin tebriklerKızlar 62 ye yükselmiş değerim
Anladım hayırlısı olsun Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallahOnu bilemiyorum canım daha önce de ilaç kullandığımda falan hep tek yumurta oluşurdu
Doktor da çok güzel yumurtaların dedi başka bisey söylemedi
Asıl ben kendim için kullanıyordum zaten cikolata kistim var ve hafif yumurta tembelliği. Her ay sağdan yumurtam gelisirdi sürekli o tarafta da kist var o yüzden olmuyor diye üzülüyordum bu ay soldan da 20 mm oldu şükürler olsun
Tek bilebildigim bu
Sagolun elimizden gelen herseyi denemeye çalışıyoruz işte belki faydası olur diye. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah bir an önceAnladım hayırlısı olsun Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah
İnşallah canım da insan her ay yeni bı umut la basliyo adet günü geliyo belki diyosun gene hüsran o kadar heyecanla geçirdiğim gün çöp olmuş gibi hissediyorum. Regl bitişi gene bı heycanla başlıcam Ümit etcem sonrasi gene aynı 15 ay olduBanada hiç olmucak gibi geliyo canım her ay aynı şeyler fakat umudumuzu kaybetmeyelim allh nasip eder insalllh
Oyle canım haklısın başlarda takmadım hiç aslında akışına oluruna bıraktım bı tane çocuğum var çok şükür dedim ama şimdi çocuğumunda kardeş sevdasıyla daha da huzunleniyorum ya kardeşsiz kalırsa diye düşünmeden edemiyorumCanim cok da takılma değerlere, yani sürekli o test bu test insanı olumsuz etkiler. İnsan tabiki biran önce olsun istiyor cok iyi anlıyorum seni ama rahatlamak lazim biraz, kafani başka şeylere ver kitap oku sudoku çöz ne bileyim puzzle yap, hatta simdi yenibisey çıkmış vaktin varsa, tablo boyuyorsun ama ufak ufak bölmelere ayırıp isaretlemisler isaretlenen yerleri boyuyorsun ama müthiş bir tablo yapıyorsun kendi elinle, örneğini bulursam gönderirim
Biraz kafayı rahatlatmak akışına bırakmak lazim
Ben izmirden cmt siparis verdim aras kargo diyarbakirdan GeliyormusKuzu nerden geliyor bu testler ben cumartesi sipariş ettim pazartesi elimdeydi İstanbulda yaşıyorum testler İzmir'den geldi
Benimde aynı canım geçen sene Eylulde başlamıştık canimm. Nasip artikkk yine umutla beklicez ins olurrr..bozma moralini canimmmİnşallah canım da insan her ay yeni bı umut la basliyo adet günü geliyo belki diyosun gene hüsran o kadar heyecanla geçirdiğim gün çöp olmuş gibi hissediyorum. Regl bitişi gene bı heycanla başlıcam Ümit etcem sonrasi gene aynı 15 ay oldu
Anlıyorum canim insan tabiki kardes istiyor. Benim eşimin ilk evliliğinden kızı var, o da cok kardeş istedi 6 yaşındaydi biz evlendiğimizde, biz de bayag uğraştık 6 ay sonra hamile kaldim o süreçte yıprandım cok çünkü amh düşük diye birkac doktor tüp bebek dedi ama sonra klomen ve catlatma iğnesi ile oldu cok şükür. Cocuklar kardeş istiyor, simdi oğlum yaklaşık 4 yaşında o da bebek gelsin diyor :) kardeş olarak tam anlamasa da istiyor. Biz de cocuk cok seviyoruz zaten istiyoruz. Denemeye basladik bu sefer benim fsh yüksek, o düşmeden tüp bebek e bile başlayamıyorsun. Nasip diyorum niyetimiz belli, olursa da Allah tan olmazsa da. Allah sana da bana da tüm isteyen arkadaşlarımıza sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallahOyle canım haklısın başlarda takmadım hiç aslında akışına oluruna bıraktım bı tane çocuğum var çok şükür dedim ama şimdi çocuğumunda kardeş sevdasıyla daha da huzunleniyorum ya kardeşsiz kalırsa diye düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?