Aaa bu çok ilginç ama doktorun en iyisini yapmış aşılama sürecinde beklemek daha zor en azından başından önlemini almış . Biz 16 aydır deniyoruz bende yumurta büyüyüp çatlamıyo eşimde de ileri hareket 0Bende aşılama icin heveslendim ancak yaptıramadım maalesef, yıkama islemini hastane dısında biyerde yapıyolarmıs, doktorum da bu hastaneye yeni gectigi icin bilmiyodu yaptıracagım gunun sabahında ogrendi bu sekilde yapmayalım bos yere dedi
Sadece catlatma ignesi yaptırmıs oldum ama onunda zamanlarını kacırdım sanırım, benimde icimde ümit kalmadı boylece cunku zamanını takip edipte zaten tutturamadık hic.
Sen neden aşılama yaptırdın peki ne kadar zamandır deniyosunuz ve bi sorun var mı?
Aaa bu çok ilginç ama doktorun en iyisini yapmış aşılama sürecinde beklemek daha zor en azından başından önlemini almış . Biz 16 aydır deniyoruz bende yumurta büyüyüp çatlamıyo eşimde de ileri hareket 0Bende aşılama icin heveslendim ancak yaptıramadım maalesef, yıkama islemini hastane dısında biyerde yapıyolarmıs, doktorum da bu hastaneye yeni gectigi icin bilmiyodu yaptıracagım gunun sabahında ogrendi bu sekilde yapmayalım bos yere dedi
Sadece catlatma ignesi yaptırmıs oldum ama onunda zamanlarını kacırdım sanırım, benimde icimde ümit kalmadı boylece cunku zamanını takip edipte zaten tutturamadık hic.
Sen neden aşılama yaptırdın peki ne kadar zamandır deniyosunuz ve bi sorun var mı?
Bende aslında öyle bilindik bi problemde yok ama tam kanala yakın yerde kist oluşuyo belkide ondan olmuyoAaa bu çok ilginç ama doktorun en iyisini yapmış aşılama sürecinde beklemek daha zor en azından başından önlemini almış . Biz 16 aydır deniyoruz bende yumurta büyüyüp çatlamıyo eşimde de ileri hareket 0
siz hsg filmi çektirdiniz mi? Rahimde yapışıklık vs. olabilir doktorunuzla görüşün olmadı çektirin görünürde bizde de bir şey yoktu hsg filminde yapışıklık çıktığı için ameliyat oldum sonrasında deneyeceğiz. inş.Bizde bu sekilde denemek istedik bu ay. Klomen denedim bende ama kendiliğinden catlama oldu, ama o ay da tutmadı. Bizde de bir sıkıntı gozukmuyor ama neden tutmuyor bilmiyorum
Özelde yaptıracaksan yıkama isleminin kendi laboratuvarlarında yapılıp yapılmadıgını sormanı tavsiye ederim baska yerde yapılıyorsa iyi olmuyormusBen Ocak ayında özelde aşılama yaptırmayı düşünüyorum devlette sıra gelmiyor aşırı kalabalik
Cektirdim onda da bir sıkıntı cıkmadısiz hsg filmi çektirdiniz mi? Rahimde yapışıklık vs. olabilir doktorunuzla görüşün olmadı çektirin görünürde bizde de bir şey yoktu hsg filminde yapışıklık çıktığı için ameliyat oldum sonrasında deneyeceğiz. inş.
Çeken kişi yanlış çekmiş olabilir, bende önce memorial hastanesinde çektirmiştim doktorum onu beğenmedi anlaşmalı yerinde yeniden çektirdik, o zaman yapışıklık var diye söylediler cnm. O yüzden heryer tam çekemiyor maalesef.Cektirdim onda da bir sıkıntı cıkmadı
Dogrudur ama sonomed’de cekildim, en cok tavsiye edilen yerlerden biriydiÇeken kişi yanlış çekmiş olabilir, bende önce memorial hastanesinde çektirmiştim doktorum onu beğenmedi anlaşmalı yerinde yeniden çektirdik, o zaman yapışıklık var diye söylediler cnm. O yüzden heryer tam çekemiyor maalesef.
Ewet dün kan verdim 8.1 negatif maalesefMargee test yaptırdın mı ins pozitiftir? :)
5’in üstü pozitif olmuyor muydu?Ewet dün kan verdim 8.1 negatif maalesef
İğnenin etkisinden 5 den yüksek çıktı galiba5’in üstü pozitif olmuyor muydu?
Kaçıncı gün yaptırmıştın? Tekrar baktırdın mı?İğnenin etkisinden 5 den yüksek çıktı galiba
14. Gün yaptırdım sonra test vermedim ama sabah test yaptım negatiftiKaçıncı gün yaptırmıştın? Tekrar baktırdın mı?
Benimde 14.gun bugun ama cesaret edemedim hala
Benimde tutmadı14. Gün yaptırdım sonra test vermedim ama sabah test yaptım negatifti
YaaaBenimde tutmadı
Yaptırmadım, evde 14.gun test yapmıstım negatifti bugunde regl oldumYaaakaç çıktı değerin
Bu ay tekrar aşılama yaptıracak mısınYaptırmadım, evde 14.gun test yapmıstım negatifti bugunde regl oldum
Ben bu ay aşılama yaptıramamıştım hastaneden dolayı, sadece iğne ile denemiştik. Bu ay zeynep kamile gitmeyi düşünüyorum tekrar, 2 ay önce gidip tahlil yaptırmıştım tahlil sonucumu kaybettiler bende özelden denemek istemiştim cunku hic ilgilenmiyolar gerçekten. Oda kısmet olmadıBu ay tekrar aşılama yaptıracak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?