* Aralık 2008 anneleri-günün özeti *

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.179
34
kısçelerim bu başlıkta hergün günün özetini verelim.
çalışan ve geçmişi okumaya üşenen annelerimiz için..

örn: mihenk,SZK :mymeka:

yanlız geyik olmasın,
yani fazladan mesaj olmasın ki zorlanmasın üşengeç annelerimiz :dilcikar:

not: topiğimi açarım,dalgamı da geçerim,rezil de ederim :jeyyar:

lazynesshr0.jpg

Son düzenleme:
bugün için benim aklıma gelenler:

* elvira ile bmeltemb buluşmuş. :1closedeyes:
* doruğumuz alerji olmuş :çok üzgünüm:
* bhk nın kocası hala gelmemiş :asigim:
vsvsvsv gibi

örnek olsun diye yazdım ,
devamı sizden:gitme:

anaaaa senden korkulur valla
hay sen çok yaşa emiiiiii
kocaman mucukkkkkkkkkkkkkkkk

ama niye dalga geçiyon yaaa
ben çok ciddiyim valla okuyamıyom.okumaya kalksam ben bitirene kadar vakit geçiyor ya kızım uyanıyor ya benim uykum geliyor.
ama yinede çok güzel inşallah amacına ulaşır.hayırsever arkadaşlarımızın desteğini bekliyoruz

kendini de ekle dicektim ama öbür tarafta itiraf etmişsin hadi bakalım

miheen kız kime diyon dalga geçiyon diye.. ben değil di mi?

yo kıı topik sahibi hanıma demiş ya topiği de açarım dalgamı da geçerim diye

yok artık......kaydirigubbakcemile3

Hemşerim elceğizlerine sağlık çok iyi düşünmüşsün.Ekimde işe başlıycam o zaman çok işe yarayacak.:lepi:

ilkim cik yataktan düşmüş ama önemli bişi olmadan atlatmış çok şükür :Saruboceq:

bide miss12 ilk defa ağda yaptırmış heryeri acıpmuşş koca bebek kaydirigubbakcemile3

bhk süper gacı Şeniz :eek: mihenkcim fikir analığı sendende geliomus sanırım senide öperin Şeniz a.s.

Son düzenleme:
bhk herzamanki gibi süpersin hayatım.
evet dün ilkim yatakdan düştü.
ama az kalsın anişde düşüyprmuş dün

miss12 ve szk.. aynanda bugun regl oldular göbek bagımız bir kesilmiş :jeyyar:

egitim süreci 9 yıl artk bebeklermiz 5 yaşında başlıcak okullara duymayanlara duyurulur

sizler çok yaşayın kızlar emi, dün hızınıza yetişemiyorum, birileri bize özet geçsin dedim ancak bhk bunu düşünmüş bile, ellerinize sağlık, ben işten 6 gibi geliyorum, çocuğu emzirmem, kendim yemek yemem filan saat 8 oluyor, bu yüzden çok yazılınca yetişemiyorum diye üzülüyordum, artık önemli şeyleri atlamayacağım için çok memnun oldum, emeği geçen herkese çok teşekkürler

önemli bir bilgide benden alimin dudağının üstünde şişlik ve morluk oluşmuştu bugün çocuk cerrahına gittik ve hemanjiom dedi yani doğuştan olan bişeymiş bazılarında kendiliğinden kaybolurmuş bazılarında büyüme görünürmüş pomad verdi 1 ay kullancam eğer azalmad olmazsa iğnesi varmış iğne yöntemini deniycez

süper düşünmüşsün dahi arkadaşım bhk
1 gün giremesen geçmişi okuyana kadar oğlan uyanıyordu
artık burdan günü özetini okuyabilrim
aman aman tembellik yapmasında
manşetten geçmeyimm

hihoyyyt canım yaa bhkcım
benim gibi aralık annesi forumuna 5 ay sonra katılabilen tembel evinin işini zor yapan bir anne için süpper. ben 1 ay kadar önce üye oldum
nete çok giremediğimden hep sayfaları okumakla geçiyor vaktim.inşallah artık okurum.

hasta bebişlere yorgun annelere geçmiş olsun bi de opuyorumnanaktan

benim kızım alt sol dişinin ucunu çıkardı bugün ilk dişi çıktı.benden şimdilik haber bu
hepinizi öptüm .
anneliğin tadını gücünü daim hissetmeniz dileğiyleee

Son düzenleme:
BHK'cım yaratıcı annem benim.Ellerine sağlık.Neredeyse herkesin ihtiyacı olan topiği bulmuşsun yine. a.s.
Kızım aşı sonrası sabaha karşı 38 derece ateşlendi.Şurup verip üstünü açtım.Islak havluyla kollarını bacaklarını sildim.Biraz da alnında tuttum.Üstünü biraz açık bıraktım.Askılı kolsuz body ile yatırmıştım.Onu çıkarmadım.Ateşi düştü.
ılkim'in dediği gibi serin olsun diye koltuğa yatırdığım kızım birden ağlamaya başladı.Nasıl olduysa yuvarlanmış ve düşmüş.Neyse ki yer yastıklarını dizmiştim düşerse diye.Yastığa düşmüş.
Biraz uzun oldu ama başınıza gelebilir diye aklınızda olsun dedim opuyorumnanaktan

X