aralarında vakkoroma, gap, mavi gibi markalarında olduğu kıyafetler çok ucuz

Aayy estağfurullah eminim yakışıyodurr ya öyle demeyinn :):) pekii o zaman bu ikisini bana ayırır mısınız haftaya perşembe veya cuma yatırırım parayı uygun olur mu sizin için :):) siz kargoya verebilirsiniz ben de alırken yatırabilirim parayı nasıl uygun görürseniz, vaktım kısıtlı oldugu için sürekli gidemiyorum pttye ..:)

siyah gömleğide tavsiye ederim sana çok yakışıcaktır limon campany Boynerden alındı, çok hoş bele oturan bir gömlek beyaz eteklede kombinleyebilirsin
düğmeleri ilikli kumaşıda çok kaliteli canım

Siyah gömlek pek kullanmıyorum ya ben yazlık bişiler bakıyorum böyle açık renk bluzlerle kombinlemek için etek arıyodum böyle tam siz cıktınız karsıma :)) ikisini alayım

tamamdır canım, iki çocuğum var benim biri bebek, ilk fırsatta çıkabilirsem gönderirim kargoyu(onlarla plan yapmak zor oluyo:) yarın olmazsa bir sonraki gün gönderirim inşallah hayırlı olsun şimdiden, alınca yazarsın yine buraya olup olmadığını beğenip beğenmediğini canım

Tamam çok çok sağolun ne zaman verirseniz hiç önemli değil :) ben ancak haftya perşembe veya cuma gidebilirim pttye o yuzden sız bana hesap no verırsenız yatırırım pttden :):) çok sagolun tekrardan..

Tamam çok çok sağolun ne zaman verirseniz hiç önemli değil :) ben ancak haftya perşembe veya cuma gidebilirim pttye o yuzden sız bana hesap no verırsenız yatırırım pttden :):) çok sagolun tekrardan..

ama canım sadece beyaz etek ve önü çıtçıtlı olan etek yazlık diğerleri kışlık

son olarak ceabını bekliyorum canım ondan sonra göndericem kışlık yazlık kısmı işleri karıştırdı biraz, yarın görüşürüz iyi geceler

oouu kışlıksa olmazz beyazı begendım ama tek parca ıcın kargo odemek de sacma olur ya .. puuf kaldı o zaman :/:/

oouu kışlıksa olmazz beyazı begendım ama tek parca ıcın kargo odemek de sacma olur ya .. puuf kaldı o zaman :/:/

ay dur bu benim ilk satış deneyimim ilk müşterimi kaçırmam uğursuzluk getirebilir, diğer etek benim hediyem olsun canım kışa giyersin nasıl olsa hem sana çok yakıştırdım ben o eteği

Eki Görüntüle 1103208 Eki Görüntüle 1103209

omuzlara kadar indirilerekte kullanlabiliyor yakalı olarakta, çok hoş tiril tiril bir bluz

Eki Görüntüle 1103337 Eki Görüntüle 1103338 Eki Görüntüle 1103339

42 beden ama ben 36 bedenkende oluyordu arkasından ayarlanılıyor, çok şık dentel detaylı 5 tl

Eki Görüntüle 1103364 Eki Görüntüle 1103363 Eki Görüntüle 1103362

çiçek desenli olanısabel marka deseni kadife kabartmalı M
çizgili zara 5 er lira

mavi kazak
kahve çizgili diz altı etek 38 beden
unutmuşum bunlarda 5er tl

şimdilik bu kadar kızlar

ay dur bu benim ilk satış deneyimim ilk müşterimi kaçırmam uğursuzluk getirebilir, diğer etek benim hediyem olsun canım kışa giyersin nasıl olsa hem sana çok yakıştırdım ben o eteği

Ay ne kadar iyisiniz cok tesekkur ederim o zaman :) kargo bilgilerimi yaziyim ozelden

Melegim 4u ne olur

Eklentiler

• $Screenshot_2014-05-07-09-25-38.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $Screenshot_2014-05-07-09-25-21.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $Screenshot_2014-05-07-09-25-12.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $Screenshot_2014-05-07-09-25-01.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 40
Ay ne kadar iyisiniz cok tesekkur ederim o zaman :) kargo bilgilerimi yaziyim ozelden

rica ederim canım ayağını sürt uğurlu gelcen sen bana

Melegim 4u ne olur

canım en hoş parçalardan seçmişsin 17 yapıym canım zaten çok az fiyat koydum diğer sayfalarada baktım çok daha fazla istiyorlar
dışarı çıkıcam canım pttye alıcaksan acele haber ver sık çıkamıyorum bebelerim var

Bu satıldı mı acaba satılmadıysa bedenini öğrenebilir miyim

Eklentiler

• $1399474699695.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…