• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama aralara ışıltılar attımak istiyorm ama nasıl yapılıyor bi fikrim yok

secil_65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
61
0
86
34
İzmir
saçımda kumral boya var ama turuncu gibi ışıkta. dipler 3 cm kadar uzadı saçımı boyatmayı düşünüyorum ama böyle doğal duracak şekilde aralarda renk olsun istiyorum ışıltı gibi bunu kuaföre nasıl anlatıcam bilmiyorum kötü bi sonuç olmasından korkuyorm hangi renkte yapılacak zemin ne renk olacak ve balyajla mı yapılıyor böyle saçlar çok soru sordum ama bilen birinin yardımına ihtiyacım var:bbo: bide tahminen ne kadara yaparlar
link ekleyemiyorm 100 msjım olmadığı için bu adreslerdeki renkleri buldum internetten ilki gibi istiyorum daha çok

resimupload.com/ds147529964_giriş.html
resimupload.com/ds924065841_mila-kunis-20080417050242457.html
(linkleri kopyalamanız gerekiyor sanırım)

bana yardımcı olabilirmisiniiz kızlara.s.

kuaföre anlatılmıycak bir durum yok ,balyaja giriyor bende daha sonra saçımdaki röfleler gidince aralara ışıltılar istiyorum karamel tonlarında..kuaförüne göre değişir ücreti..bence git kuaföre sor yaptırmadan ..

ne zaman kuaföre gitsem istemediğim bi sonuç oluyo o yüzden önceden karar verip gitmek istiyorm güvendiğim bi kuaförüm yok malesef saçımda şuanda turunculuk var renk hangi renklerde olmalı ne sıklıkla atılack falan bilgi sahibi olmak istiyrm kuaförlere güven olmuyo malesef

öyle cnm ama hiç güvenmeden de olmaz bir tane kuaför belirle rengini söyle hatta resmin çıktısını al bundan istiyorum de...
izmirde önerebileceğim kuaför istermisin ....

ben bucada oturuyrm kuaförüme kesim konusunda güveniorm ama boya konusunda güvenemiorm o yüzden sen hangi kuaförü önerirsin

serkant var bayramyerinde...ondan sonra özlem kuaför var dere sokağında..bunlar gerçekten güzel.

teşekkür ederim ali kuaför var galiba oraya hiç gitmedim ama iimiş galiba oraya veya bunlardan birine giderim ne kadara yaparlar acaba tahminen çok soru sordm ama...

aliyi biliyorum bi ara annem röfle yaptırmıştı bembeyaz yaptı kafasını .. bir daha kestik ayağımızı bizde...
valla röfle 90-100 civarı balyaj da daha düşüktür..ama tam tahmin edemicem..

peki balyaj yaptıranlar varmı koyu küllü kumral üzerine açık kumral gibimi olmalı veya renk öneriniz varmı
resimupload.com/ds600640250_isla-fisher3b.html
bunuda buldum ama bunun aradaki renk karamel gibi galiba turunculuk var taban rengi ne bunun

Back