Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık Ayı Bizim Ayımız Olsun
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2016
- 263
- 428
- 18
- 34
Aynen benim de öyle tatlım yaklaşık yum tarihim 9 kasım ama benim 7 sinden beri şişliği hiç inmedi pazar günü adet olucam sandım o derece kendini belli eden sancım oldu ama olmadım ne bilim ya stresten gecikme olmasın daGöğüslerin ne zmandan beri şiş. Benim tahmini yumurtlama döneminden önce başladı ve hala ağrıyor .ovu testi kullanmadigim için herşey tahmini tabi
Adetten önce göğüs hassasiyeti oluyor muydu sizde benim adetten önce de olur şişme hassasiyet o yüzden belirti sayamıyorum bat 26 KasımAynen benim de öyle tatlım yaklaşık yum tarihim 9 kasım ama benim 7 sinden beri şişliği hiç inmedi pazar günü adet olucam sandım o derece kendini belli eden sancım oldu ama olmadım ne bilim ya stresten gecikme olmasın da
- 20 Ekim 2016
- 263
- 428
- 18
- 34
Tatlım valla belirti evet ama bunun farkını test yapmadan anlayamam ben çünkü bir ay daha çok iişer bir ay hiç şişmez Allah nasip etmişse öğreniriz elbet diyerek test yapmadım moralimi bozmamak için ama sen istersen dene bi test
Adetten önce olurdu ama 3 yada max 4 gün öncesinde başlardi. Şuan bnm daha 11 gün filan var adete ve bi kaç gündür ağri var şişlik var
- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
Nasıl belirtiler var bende de bazen bel ağrısı oluyor adet öncesi olan bel ağrısı gibiMerhaba benim bat 5 aralık ona rağmen çok sabirsizlaniyorum .o kadar belirti olup boş çıkarsa kendimi dinlemeyi bırakacağım artık
Ya
Günüm geçmeden yapmak istemiyorum benim de geçen aylarda ovulasyon ile birlikte şişer adette sonerdi bazı aylar 3 -4 gün önce bazı aylar da hiç hassaslasmaz yani belirti olur mu bilmem dilerim en kısa zamanda hepimizin olur :)Adetten önce olurdu ama 3 yada max 4 gün öncesinde başlardi. Şuan bnm daha 11 gün filan var adete ve bi kaç gündür ağri var şişlik var
- 18 Kasım 2016
- 182
- 148
- 53
Kasık ağrısı , ayakta durunca bel ağrısı ,göğüslerde ağrı 1 haftaya yakındır devam ediyo daha önce böyle olmamıştı yada bn fark etmedim.sabahları dayak yemisim gibi uyanıyorum bana kalsa uyanmam.bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama ara ara kontrol ederdim dün goz bebeklerimin büyüdüğünü fark ettim .bugün gidip test aldım bekliyorum ilk defa test yapcam
- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
Kendini dinlemeyi şimdiden bırakmalısın bence.Merhaba benim bat 5 aralık ona rağmen çok sabirsizlaniyorum .o kadar belirti olup boş çıkarsa kendimi dinlemeyi bırakacağım artık
Varya inan bana hamile olmadan önce daha çok belirti yaşıyordum şimdi hamileyim çok çok şükür belirti yok bazen mide bulantısı falan ama o da adetim 3-4 hafta geçtikten sonra başladı.
Bende hep kendimi dinliyordum daha çok.üzülüyodum
- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
B
ben de çok test yaptım göğüslerimde damarlar bile çıktı ama hamile değildim o ay kendini üzme kasma. inşallah olacak sabret böyle yerlere de girmeyin kızlar daha çok stresKasık ağrısı , ayakta durunca bel ağrısı ,göğüslerde ağrı 1 haftaya yakındır devam ediyo daha önce böyle olmamıştı yada bn fark etmedim.sabahları dayak yemisim gibi uyanıyorum bana kalsa uyanmam.bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama ara ara kontrol ederdim dün goz bebeklerimin büyüdüğünü fark ettim .bugün gidip test aldım bekliyorum ilk defa test yapcam
- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
Hayır canım adetlerim 2 aydır düzensizdi. 10 gün ileri atıyordu. 3. ay 15 eylülde tam günümde oldum ama çok az sürdü.Adet tarihinde mi öğrendin hamile olduğunu .Bide hic mi belirti yoktu
Ekim ayında ise yine düzensiz diye test yapmadım çok hafif adet sancısı vardı dibugün yarın adet olcam dedim dedim
15 gün geçti ablam zorla test yaptırdı öyle işte :)
- 18 Kasım 2016
- 182
- 148
- 53
Allah size bağışlayasin yavrunuzu darısı tüm isteyenlerin başına .bende esimle sürekli konusamadigim için burdayım sanırım ne desek ya çok soğuk kanlı oluyo ya benden daha heyecanlı benimle beraber hayal kırıklığı yaşasın istemiyorum en azından başkalarının iyi haberlerini alınca mutlu oluyorum
- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 27
C
Canım benim inşallah olacak seninkide. ben de burdaydım ve hiç nerdeyse olacağını imkansız düşünüyordum Allah tan umut kesmiyodum tabi dua et olcak inşallahAllah size bağışlayasin yavrunuzu darısı tüm isteyenlerin başına .bende esimle sürekli konusamadigim için burdayım sanırım ne desek ya çok soğuk kanlı oluyo ya benden daha heyecanlı benimle beraber hayal kırıklığı yaşasın istemiyorum en azından başkalarının iyi haberlerini alınca mutlu oluyorum
- 27 Ekim 2016
- 1.149
- 1.487
- 53
- 34