Benim kistin boyutları yazmıyordu ama sonuçlarımı kendi doktorumdan sonra fakülte hastanesinde doçente de gösterdim ve o da diğeri gibi bu kistlerin herhangi bir sorun teşkil etmediklerini söyledi. Ben patlıyor mu diye sordum patlama da olmuyormuş yani takip edilmesi dışında herhangi bişiyi yokmuş. İçini rahat tut yani. Sadece boyutu büyükse alıyorlarmış ya da şant takıyorlarmış ama ciddi bişiy değil yani bu çünkü tümör gibi kötü bir olaya da dönüşmüyormuş canım.
Benim içim çok rahatladı o yüzden anlatıyorum bunları da çünkü bende tam 15 gün boyunca yemeden içmeden kesildim sadece araştırma yaptım ve sonunda da 2 ( hatta diğer bölümlerde tanıdığım 2 doktorada sordum:) ) doktorunda aynı şeyleri söylemesi beni rahatlattı. Sadece senede MR çektiricem o kadar. Büyüme olursa ameliyat. Bu kadarcık. Hem bu kist anne karnında oluşan bir yapı bozukluğuymuş içinde omur ilik veya beyin sıvısı varmış. Korkulacak bir şey yok yani :) Size de çok geçmiş olsun, umarım benim ki kadar sizinde içinizi rahatlatıcak şeyler söyler doktorunuz...