• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Arakesim yaptıran var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

maison

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
91
0
116
Sakarya
saçlarım gür arakesim yaptırayım diyorum siz nedersiniz,Yaptırıp memmnun olan var mı?

Ben yapmadım hiç ama arkadaşlarımın çoğu yaptı. Pekte hoş görünmüyodu açıkçası. Çok yıpranmış gibi gösteriyo saçı. Yinede sizin kararınız tabi :) Takıpta yapmayınca insanın içinde kalıyo :)

saçlarım gür arakesim yaptırayım diyorum siz nedersiniz,Yaptırıp memmnun olan var mı?

benim gür değil ama bana sormadan yapmışlardı geçen yıl ben hiç begenmemiştim ama arkadasımın saçları benimkini üçe katlardı o ara kesim yaptırmıştı cok rahat kullanmıştı görünüşüde gayet hoştu..sengözlerimebaksanab

yaptıran çok gördüm ama daha memnun kalan görmedim. Helede uzamaya başlayınca diken diken fırlıyo saçın arsından. Hem azaltmakta neymiş biz çoğalsın diye neler sürüyoruz kafamızaa.s.

Yaptırma salaĞın bır yaptı yoluk yoluk yıpranmıŞ gıbı duruyo dÜmdÜz olan saÇlarım

Back