- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 560
- 198
Çok açık aslında.Lys sonuçları açıklandı.Ortalama bir sıralalmam var daha önce yazmıştım Kimya düşündügümü.Hala kararlıyım ama tercih dönemi çok zor.Aklımda hep Ege vardı.Şuan rahat girebiliyorum.Hem de meslek lisesiyim ben hiç doğru düzgün LYS konusu bile görmedim.Ama İzmir bulundugum yere çok çok uzak ( Trakya) 12 saat.Bi de maddi tarafı var tarafı var.Emekli bir baba 2 üniversiteli çocuk.Çok zor.Kendimi ve ailemi düşünmek zorundayım.Vee sadece 10 günüm var.
Daha önce hiç ailemden ayrı kalmadım.Onlar hep yakın yer istemişti.Yakın yerlere bakıyorum sıralamalar benimkinin çok çok altında.Sonradan pişman olmak istemiyorum da.
Yardım edenim yok.Dersaneler şimdiden dolmuş Anadolu-Fen liselerinin tercihleriyle.Okula gitmeyi düşündüm ama şimdi tatil hem meslek lisesi pek kimse yoktur.
Çok çaresiz hissediyorum kendimi.Akıl alacağım kimse yok.Kendi başıma ne kadar verimli birşeyler yapabilirim.
İstanbul Üni. 20.000 kişi var aramda. Bugün not sistemine baktım Geçme notu 50 ! ortalama bi üniversitede 50 iyice bi not.
Yapamayacağım birşey yapmak istemiyorum.İlk defa gittigim okuldan pişmanım.4 sene okuduktan sonra şimdi mi dank etti diyeceksiniz belki.
Aynen öyle lisesi ayrı,üniversitesi ayrı dertmiş
Oturdum ağladım sinirden.Hiç iyi değilim.
Hersey yeni başlıyor belki ama şimdiden çok zor![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Daha önce hiç ailemden ayrı kalmadım.Onlar hep yakın yer istemişti.Yakın yerlere bakıyorum sıralamalar benimkinin çok çok altında.Sonradan pişman olmak istemiyorum da.
Yardım edenim yok.Dersaneler şimdiden dolmuş Anadolu-Fen liselerinin tercihleriyle.Okula gitmeyi düşündüm ama şimdi tatil hem meslek lisesi pek kimse yoktur.
Çok çaresiz hissediyorum kendimi.Akıl alacağım kimse yok.Kendi başıma ne kadar verimli birşeyler yapabilirim.
İstanbul Üni. 20.000 kişi var aramda. Bugün not sistemine baktım Geçme notu 50 ! ortalama bi üniversitede 50 iyice bi not.
Yapamayacağım birşey yapmak istemiyorum.İlk defa gittigim okuldan pişmanım.4 sene okuduktan sonra şimdi mi dank etti diyeceksiniz belki.
Aynen öyle lisesi ayrı,üniversitesi ayrı dertmiş
Oturdum ağladım sinirden.Hiç iyi değilim.
Hersey yeni başlıyor belki ama şimdiden çok zor
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)