• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Aradmz anaokulunu nasl nereden buluruz

nrslbssll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
1
0
86
İstanbul
merhabalar bende bir anne olarak oğlumu anaokuluna vermeye karar verdim ama kriterlerime uygun bir okul bulmak çok vaktimi aldı bu konuda çok sıkıntı çektim.konuyla ilgili bir çok site var ama içerik olarak çok karmaşık olduğu için bana pek yardımı olmadı. en sonunda kolay anlaşılabilir ve çok düzenli bir site buldum ve aradığım kriterlere göre okulları inceme imkanım oldu sanırım bu site yeni yayına geçmiş yada ben daha önce haberdar değildim ama kim yaptıysa ellerine sağlık biz veliler için çok kullanışlı ve yararlı olmuş sizinlede paylaşmak istedim benim gibi bu konuda sıkıntı çekenler varsa belki onlarada yardımcı olur teşekkürler hangiyuva.com

merhaba bizde yiğenim için yuva arayışındaydık bulunduğumuz çevrede bir çok okul var ve çok kararsızdık hepsini tek tek gezme imkanımız da yoktu sonradan keşke şuna verseydik diye pişman olmakta istemiyorduk.Biz aylar öncesinden nette araştırma yaptık ve okulların bütün detaylarını görerek içimize sine sine Öykü'müzü harika bir yere yazdırdık.Siteye bizi böyle bir yer ile tanıştırdığından dolayı Okulumuzada Öykümüze harika bir eğitim verdikleri için teşekkür ederimm:)

merhaba bizde yiğenim için yuva arayışındaydık bulunduğumuz çevrede bir çok okul var ve çok kararsızdık hepsini tek tek gezme imkanımız da yoktu sonradan keşke şuna verseydik diye pişman olmakta istemiyorduk.Biz aylar öncesinden nette araştırma yaptık ve okulların bütün detaylarını görerek içimize sine sine Öykü'müzü harika bir yere yazdırdık.Siteye bizi böyle bir yer ile tanıştırdığından dolayı Okulumuzada Öykümüze harika bir eğitim verdikleri için teşekkür ederimm:)

okulun adı ve semti nedir?

merhaba,

okul arayısı ıcındeyken kafa karısıklıgı yasamak cok normal. ancak o arayısımınım ıcınde bize en cok uyan küçük şeyler oldu. sebebi bi akademi tarafından herseyın denetlenmesi ve milli eğitime bağlı olması. 3 yaşındakş oglum donem basından beri orada ve cok cok mutlu.. mutlaka tavsiye ediyorum.

Back