Aradıklarım eminim sizdedir:))hadi bakalım :))))

guldenuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
81
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.
Takas karşılığı olmak üzere ihityaçlarımı arıyorum. Her birinizin sayfasına çok bakamadım maalesf.aradıklarım
*39-40 numara yazlık terlik yüksek ama , düz değil..... Açık ayakkabı da olur
*yazlık yada kışlık da olan topuklu şık ayakkabı.
* leopar desenli bluz vb kıyafet.
*güzel yazlık elbise
*pantalon 38-40 beden
*büyük boy beyaz yada taba rengi hadi olmadı siyah renk büyükçe çanta.
*üste giyilecek çok bol olmayan tarzda bluz gömlek şık olacak ama :)) sporda eklenebilir.

*çocuklarıma 22 numara kışlık(erkek) yada 24 numra kışlık (kız)yada spor ayakkabı tarzı unisex ..22-23-24 numaralarda...

*KIŞLIK şişme yelek-,3 yaş kız kıyafeti olarak pantalon , bady
*erkek çocuk için 2 yaş kışlık yazlık farketmez. Tişört -kazak bady ne varsa olabilir.
TEŞEKKÜRLER.

Son düzenleme:
[çif yönlü kullanılabilir büyük beyaz çanta,10 TL[/B][/IMG]

[/URL][/IMG][/IMG]

gerçek deri çanta,çift gözlüdür içi geniştir,kaliteli ve sorunsuzdur.25TL[/IMG]

36-38 beden 7 tl

M beden 5 tl

30 beden 8 tl

38 beden 10 tl

30 beden 10 tl

38 beden 12 tl

40 beden 12 tl

36-38-40 bedene uyumlu 20 tl

36-38 beden 10 tl

40 beden 10 tl

:1rolleyes: daha fazlası için topiğime beklerim vereliniortak bende senin topiğini inceleyeceğim şimdi bakalım uygun bişeyler bulabilecekmiyizkaydirigubbakcemile5

canım benim topiktede leopar desn istediğin gibi şeyler var ama sende ekle biraz daha ürünler sositosositobakalım birazda sana canım sevgiler.................

:teytey:
40 beden 10 tl kolları açık üstte çok şık duruyor düşünürsen

Eklentiler

• $Fotoğraf-0062.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 75
arkadaşalr yomu hiççççç leoparlı bişeyler.... topulu ayakkabılar. şık elbiseler... büyük çantalar. hadi kızlar. :))))

Son düzenleme:
bak canım benim topikte aradığın bi çok şey mevzcut topiğin ismi topiği takip eden yaşıyooo diye başlıyo

kimse yokmuuuuuuuuuu
topuklu 39-40 no ayakkbı yada yazlık yüksek topuk terliği olan . şık parlak pullu bady gömlek tarzı moda giysisiolan ama giyilmemiş, hadi kısslar. takasa amaaa. 2 topiğim var.........güluz ve guldenuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…