Aradıklarım burada

Nhll52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
414
9
38
34
Ordu
İstediğim şekilde etekleri hiçbir yerde bulamıyorum eğer sizde bunlara benzer yani belden aşağıya doğru kabaran etekler varsa şimdiden talibim

Son düzenleyen: Moderatör:
Canımm eteklerin ne hoş maşallah bayıldım her birinee Mavi 36 beden olan bir de polo olan benim istediğim şekilde ama bana 38 zar zor oluyor bi de polonun boyu kısa gibi geldi

Canımm eteklerin ne hoş maşallah bayıldım her birinee Mavi 36 beden olan bir de polo olan benim istediğim şekilde ama bana 38 zar zor oluyor bi de polonun boyu kısa gibi geldi

mavi olan standart beden canım polo biraz kısa evet

iki tane daha gönderdim onlarada bir bak istersen canım

Mavi olanın boyu nasıl peki 38e rahat olur mu ki? Bi de sevgilimden dolayı pek kısa giyemiyorum canım o yüzden yoksa eteklerin çok hoş

Son düzenleme:
tam istediğin renkler değil canım ama aklında bulunsun ikisi de diz hizası dizaltı duruyor 38-40 beden,
bir tane de siyah var ama 36 beden istersen resim eklerm

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için ben burada istediğim gibi bulamayınca dışarıdan aldım :)

Şimdi de 38-40 beden kot gömlek arıyorum uygun fiyatlı olmak koşuluyla ya da takas olabilir lütfen bana kot gömlek buluuunnn

30/31/32 beden de kot arıyorum elinde olan varsa bekliyorum bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…