Aradıklarım burada

Nhll52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
414
9
38
34
Ordu
İstediğim şekilde etekleri hiçbir yerde bulamıyorum eğer sizde bunlara benzer yani belden aşağıya doğru kabaran etekler varsa şimdiden talibim :9:
$2012-etek-modelleri-7.jpg $yaz-etek-modelleri-3265.jpg $kirmizi-mini-etek-modeli.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Canımm eteklerin ne hoş maşallah bayıldım her birinee :16: Mavi 36 beden olan bir de polo olan benim istediğim şekilde ama bana 38 zar zor oluyor bi de polonun boyu kısa gibi geldi :5:

Canımm eteklerin ne hoş maşallah bayıldım her birinee :16: Mavi 36 beden olan bir de polo olan benim istediğim şekilde ama bana 38 zar zor oluyor bi de polonun boyu kısa gibi geldi :5:

mavi olan standart beden canım polo biraz kısa evet :31:

iki tane daha gönderdim onlarada bir bak istersen canım

Mavi olanın boyu nasıl peki 38e rahat olur mu ki? Bi de sevgilimden dolayı pek kısa giyemiyorum canım o yüzden yoksa eteklerin çok hoş :3:

Son düzenleme:
tam istediğin renkler değil canım ama aklında bulunsun ikisi de diz hizası dizaltı duruyor 38-40 beden,
bir tane de siyah var ama 36 beden istersen resim eklerm :34:

$IMG_6266.jpg $IMG_6305.jpg

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için ben burada istediğim gibi bulamayınca dışarıdan aldım :)

Şimdi de 38-40 beden kot gömlek arıyorum uygun fiyatlı olmak koşuluyla :9: ya da takas olabilir lütfen bana kot gömlek buluuunnn :9:

Back