pardon ayakkabıyı unuttum ekleyeyim soldaki mothercare 18 numara sagdaki benetton 20 noEki Görüntüle 1163749
canm ayakkabiya nekadr diyosn biberndn vazgectm ya markaszda olsa buradn alacm marktten yinede biberon ve kilotlu coraba ne kadr diyosn baska elindw ilgilendklermdn nelr var foto ve fiyt eklrmisn
cnm geç yazıyorum kusura bakma lütfen ancak bugün ekleyebilir dim urunleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm ugrastrdm kusura bakma mont güzelms tam istedigm gibi degl ama sitedeki baktklarmdn en cok bu benziyo istedigime hepsine ayakkabı mont ve kilotlu coraba ne kadar diyosn canm bir yerdn heber bekliyorm o montu alamazsm seninkini alacm ayakkabıda lc waikikidn 10 tl ye buldm aslında ama dedigm gibi o montu alamzsm seninkini alacm
mrb canım bende ince yazlık mont var ve birde ince montların yelek tarzında olanları var lcw düşünürsen resim atarım.birde kız çocuğuna uygun ürün çok elimde iyi olanları ayırmıştım başka çocuğum olrsa diye ama satmak istiyorum ihtiyacım olan varsa bakayım:)
canm ugrastrdm kusura bakma mont güzelms tam istedigm gibi degl ama sitedeki baktklarmdn en cok bu benziyo istedigime hepsine ayakkabı mont ve kilotlu coraba ne kadar diyosn canm bir yerdn heber bekliyorm o montu alamazsm seninkini alacm ayakkabıda lc waikikidn 10 tl ye buldm aslında ama dedigm gibi o montu alamzsm seninkini alacm
tamam canım hic sorun yok icine sineni alacaksın tabiki de ;9)
coraptan para almam zaten hatası var, montu 85tl ya aldık ispanyol marka, sana 20 e veririm, ayakkabı da 30 yazmıstım ama onu da 20 ye bırakırım
biberonu da istersen hediye veririm ccanım isine yararsa
hadi ama bayanlr yokmu hepai bir arada tek kiside mont ince corap ayakkabi ve tisort
canm bebek kiyadtleri guzel ama boraz buyuk gibi ama benmde kiyaftlerm var sayfami guncelliym belli takas yaparzhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702650&page=5 canım ince mont burda 2 yaşa daha iyi oluyor ama yeniden farksız diğerlerinede bakıp resim atarım
canm bebek kiyadtleri guzel ama boraz buyuk gibi ama benmde kiyaftlerm var sayfami guncelliym belli takas yaparz
tamam canım güncelleyince haber veri istersen bakarım benden küçüklerde var ama henüz resim çekemedim...
beyaz trenckot var bende lcw düşünürsen fotoğraf ekleyebilirim.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?