Bebek İkinci El Aradiklarim bunlr lutfen yardm

canm ayakkabiya nekadr diyosn biberndn vazgectm ya markaszda olsa buradn alacm marktten yinede biberon ve kilotlu coraba ne kadr diyosn baska elindw ilgilendklermdn nelr var foto ve fiyt eklrmisn

cnm o montu da ekleyeyim konusalım o zaman fırsatbulup giremedim bi turlu resim de ekemedim cekiop hnr vericem sana

cnm geç yazıyorum kusura bakma lütfen ancak bugün ekleyebilir dim urunleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403530448032.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $1403530469282.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 45
  • $1403530480754.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 57
beyaz sweat mayor al marka 1 yaş bir iki defa giydik çok temiz Külotlu Çorap sobe marka ama kaçmış malesef

cnm geç yazıyorum kusura bakma lütfen ancak bugün ekleyebilir dim urunleri

canm ugrastrdm kusura bakma mont güzelms tam istedigm gibi degl ama sitedeki baktklarmdn en cok bu benziyo istedigime hepsine ayakkabı mont ve kilotlu coraba ne kadar diyosn canm bir yerdn heber bekliyorm o montu alamazsm seninkini alacm ayakkabıda lc waikikidn 10 tl ye buldm aslında ama dedigm gibi o montu alamzsm seninkini alacm

mrb canım bende ince yazlık mont var ve birde ince montların yelek tarzında olanları var lcw düşünürsen resim atarım.birde kız çocuğuna uygun ürün çok elimde iyi olanları ayırmıştım başka çocuğum olrsa diye ama satmak istiyorum ihtiyacım olan varsa bakayım:)

iyi olur canm aradıklarm tisört ince corap mont bide ayakkabı varsa hepsini toplu alırm montta acıkcası cıvıl cıvıl renk alack bide dügmeli hani sanki büyük insan montu gibi duranları seviyorm lc waikikde var cok hos ama 45 lira bir kac kez giyecegi seye suan okadar para vereck durumda degilm uygun olursa ürünlern toplu alırm

tamam canım hic sorun yok icine sineni alacaksın tabiki de ;9)
coraptan para almam zaten hatası var, montu 85tl ya aldık ispanyol marka, sana 20 e veririm, ayakkabı da 30 yazmıstım ama onu da 20 ye bırakırım
biberonu da istersen hediye veririm ccanım isine yararsa

Tamam canm duruma gore donerm

beyaz trenckot var bende lcw düşünürsen fotoğraf ekleyebilirim.

.

canm alıntı almamssn yeni gördm msjnı cok hosmus ne kadar diyosn fiyatına bir kactane buldm ama 20 tl diye almadm onuda belirteym bide bunun pembesndn buldm cok hos ama küçüktü ondn alamadm bu tam kac yas ve fiyt yazarsn alacm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…