Bebek İkinci El Aradiklarim bunlr lutfen yardm

efulim46

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
1.964
26
358
Sivas
12 18 ay arasi Yazlik mont ince kilotlu corap tisort 18 no ayakkabi biberon lutfen bunlrn hepsi bir kiside olursa toplu almk istern yada birkac olsn ayri ayri kargo odemeyeym

12 18 ay arasi Yazlik mont ince kilotlu corap tisort 18 no ayakkabi biberon lutfen bunlrn hepsi bir kiside olursa toplu almk istern yada birkac olsn ayri ayri kargo odemeyeym

Canm oncedende knusmustuk seninle.bende taytlarda war biberon da war ama kucuk deil 250ml den.istermisin.ayakkabida 20no war malesef

Bende biberon var 19 numara patikayakkabi tarzi bisey kışlık. ...bide lcw kırmızı renk kapşonlu Penye sweti var...Kolsuz penye swetlerde var isterseniz. ..

canım bende de kanzdan aldığım ama hiç giymediğimiz haki renkli kapüşonlu içi penye ince mont ve ikişer tane dr Brown 125 ml ile philips avent natural 250 ml var, aventin başlıkları anne göğsü şeklinde olandan

cnm bende de ince pamuklu kapusonlu fermuarlı mont var dusunursen ama yagmurluk tarzı mont degil, ayakkabı 18 ve 20 var biberon da nuk marka ince uzun 200ml olanlardan konularımda resmide var

Canm oncedende knusmustuk seninle.bende taytlarda war biberon da war ama kucuk deil 250ml den.istermisin.ayakkabida 20no war malesef

canm 20 no hatta 19 noda ayakkabısı var ama olmuyo simdi ayakları kücük haftayada dogum günü ayakkabısı olsn istiyorm bibernda büyük gibi ama bulamzsam degerlndiririm canm sagol ilgn için

Bende biberon var 19 numara patikayakkabi tarzi bisey kışlık. ...bide lcw kırmızı renk kapşonlu Penye sweti var...Kolsuz penye swetlerde var isterseniz. ..

canm 19 no ayakkabısı var zaten 18 lazm kızımın ayagı küçük biraz bibernda 200 olsa daha iyi olurdu yinede bulamzsam dönerm cok sagol

canm foto atarmsın bide fiyt söylrsn sevinrm ince corap swit tarzı seylr varsa toplu almk isterm

Canım mont 10 lira
Biberonlarda hepsi 60 lira, tanesi 30 lira civarında çünkü biberonların!
Cnm bide benimki erkek ama monta dikkat etmemişim alırken üstünde girl falan yazıyo mor iplikle bide nası görmediysem o yüzden giymedik zaten 😁 foto yrn eklesem daha dün kaldırdım çünkü hurca uyarmı sana

canm girl kiz demk deglmi zatn guzelse skinti yok ta elinde istedklermdn baska yokmu hepsni ayri ayri almkta istemiyorm acikcasi bide bibernun tek fiyatni yazarmisn 200 cc ustu olani bitane alacm cunku

Cnm haklısın ama ben onu biraz acele almıştım oğlan durmuyodu slışverişin sonunda askıda gördüm beğendim aldım, sonra farkettim ta kullanacağım zaman, öyle kaldı yani 😊 rengi haki olunca bide erkek için diye düşünmüştüm, o yüzden elimde kız için başka bişi yok malesef! Biberonla ikisini 25e vereyim sana istersen sen nerdesin ben ankaradayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bunlar var bende üstteki de mont

Cnm mont ve tek biberon için yazmıştım, badileri kırmızı diye koydum sonuçta cicili bicili değiller erkek olunca 😊 ama mont kız için, kollarında pilileri falan var, ben kullanacağım zaman farkettim giydirmedim oyüzden, sivas soğuk yer orda çok rahat giydirirsin içi de penye çünkü ama sen bak yine de önemli olan içine sinmesi

Tamam canm ben pembeli falan bisey ariyormda bulamzsm degerlndirecm

Tmm cnm inşallah bulursun aradığını kız annesi olunca herşey cicili bicili ne güzel 😊 erkekte ne renk seçeneği var ne de model, hep benzer, kolay gelsin sana

Canm telefndn giriyormda konunun ismi ne nasil bulacm bir bakaym urunlerw

cnm ben burdan ekleyeyim sana o zaman ilgilenirsen konusalım biberon nuk marka

kulotlu corap joker sobeden almıstım hic giymedik toz pembe uzerinde kabartmalı kalpleri var ama simdi baktımki popo kısmının oradan kacmıs asagıya inebilir malesef;( fermuarlı üstü de istersen eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…