12 18 ay arasi Yazlik mont ince kilotlu corap tisort 18 no ayakkabi biberon lutfen bunlrn hepsi bir kiside olursa toplu almk istern yada birkac olsn ayri ayri kargo odemeyeym
12 18 ay arasi Yazlik mont ince kilotlu corap tisort 18 no ayakkabi biberon lutfen bunlrn hepsi bir kiside olursa toplu almk istern yada birkac olsn ayri ayri kargo odemeyeym
Canm oncedende knusmustuk seninle.bende taytlarda war biberon da war ama kucuk deil 250ml den.istermisin.ayakkabida 20no war malesef
Bende biberon var 19 numara patikayakkabi tarzi bisey kışlık. ...bide lcw kırmızı renk kapşonlu Penye sweti var...Kolsuz penye swetlerde var isterseniz. ..
canım bende de kanzdan aldığım ama hiç giymediğimiz haki renkli kapüşonlu içi penye ince mont ve ikişer tane dr Brown 125 ml ile philips avent natural 250 ml var, aventin başlıkları anne göğsü şeklinde olandan
canm girl kiz demk deglmi zatn guzelse skinti yok ta elinde istedklermdn baska yokmu hepsni ayri ayri almkta istemiyorm acikcasi bide bibernun tek fiyatni yazarmisn 200 cc ustu olani bitane alacm cunkuCanım mont 10 lira
Biberonlarda hepsi 60 lira, tanesi 30 lira civarında çünkü biberonların!
Cnm bide benimki erkek ama monta dikkat etmemişim alırken üstünde girl falan yazıyo mor iplikle bide nası görmediysem o yüzden giymedik zaten 😁 foto yrn eklesem daha dün kaldırdım çünkü hurca uyarmı sana
Eki Görüntüle 1162935 Eki Görüntüle 1162936 Eki Görüntüle 1162937 Eki Görüntüle 1162944
Cnm bunlar var bende üstteki de mont
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm cok guzelde erkeksi duruyo sanki emin olamadm bulamzsm donerm yinede sivastaym canm ben bibernda iki tane degl 1 tane ihtiyacm var montu alirsm biberonuda alirm canm
Cnm mont ve tek biberon için yazmıştım, badileri kırmızı diye koydum sonuçta cicili bicili değiller erkek olunca 😊 ama mont kız için, kollarında pilileri falan var, ben kullanacağım zaman farkettim giydirmedim oyüzden, sivas soğuk yer orda çok rahat giydirirsin içi de penye çünkü ama sen bak yine de önemli olan içine sinmesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm bende de ince pamuklu kapusonlu fermuarlı mont var dusunursen ama yagmurluk tarzı mont degil, ayakkabı 18 ve 20 var biberon da nuk marka ince uzun 200ml olanlardan konularımda resmide var
Canm telefndn giriyormda konunun ismi ne nasil bulacm bir bakaym urunlerw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?