Aradığınız sizi anlayacak bir doktorsa buyrun arkadaşlar..

htcvlkn

çıkmaz yolda yol aramakta
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
1.242
2
41
evlenmeden önce kadın hastalıklarıyle ilgili bildiğim bilgiler 5 kelimeyi geçmezdi heralde arkadaşlar.. fakat evlendikten sonra adetler önemli bir hale gelince pko olduğumu öğrendim. akıntı şikayetimin iltihaptan kaynaklandığını.. bir çok doktor gezdim bulunduğum şehirde. ama bir türlü tutmadı elektiriklerimiz. çok tedirgin bir hasta olmamın etkisi de fazlaydı bunda sanırım. hastalığımı o kadar takmıştım ki kafama interneti sadece bu yüzden kullanıyordum. bir sitede bir doktora soru sordum ve aldığım cevap beni çok etkiledi. daha o anda doğru doktoru bulduğumu hissettim.
üşenmedim kalkıp istanbula gittim. evet doğru pkosun ama bu çözülemeyecek bir şey değil yoğun bir iltihap var ama çok da güçlü ilaçlar var değil mi diye o kadar rahatladı ki beni.. ilk olarak aylardır geçmeyen iltihap sorunum geçti. geçen ayki kontrolümde de pko belirtileri hem hormon testinde hem de yumurtalıklarda tamamen geçmişti. hem de çocuk düşündüğüm için doğum kontr. hapı kullanmadan hihoyyyt şu an prolaktin sorunum var ama biliyorum doktorumla beraber bunu da aşacağız..
arkadaşlar doktorum Bakırköy'de Opr. Dr. Burcu Kardaş Arslan adı. beni sabırla dinliyor muayene süresinin iki üç katı zamanı sohbet ederek beni rahatlatmaya çalışarak geçiyor. zaten tedavisinden ne kadar memnun olduğumu olumlu tedavi sürecimden de anlamışsınızdır.her ay 3 saat geliş 3 saat gidiş yolu yani 6 saatimi doktorum için ayırıyorum. ama bir kez bile değiştirmeyi hiç düşünmedim.
kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar.. hele İstanbul'da oturanlar için sahiden inanılmaz bir şans.. benim gibi doktorlara kendimi anlatamıyorum derdi yaşamışsanız özellikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…