Aradığınız herşey burada

nuanza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
413
103
123
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg
Bordo yakası danteli bluz sadece 2 kez giymeye niyetlendim ama vazgeçtim hiç giyilmedi 25 tl s beden
Diğer bordo yakasında fiyonk olan ve siyah kurdeleli olan bluz tanesi 7 tl
Önünde siyah dantel olan beyaz bluzu 1 kere yeğenimin düğününde giydim Kotondan almıştım 38 beden olması lazım ilgilenirseniz tekrar bakarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 932923 Eki Görüntüle 932921 Eki Görüntüle 932922 Eki Görüntüle 932924
Bordo yakası danteli bluz sadece 2 kez giymeye niyetlendim ama vazgeçtim hiç giyilmedi 25 tl s beden
Diğer bordo yakasında fiyonk olan ve siyah kurdeleli olan bluz tanesi 7 tl
Önünde siyah dantel olan beyaz bluzu 1 kere yeğenimin düğününde giydim Kotondan almıştım 38 beden olması lazım ilgilenirseniz tekrar bakarım

Mrb bordo yakası fiyonklu bluz mu kazak mı durumu nasıl giyildi mi? Kaç beden matkası nedir acaba

Mrb bordo yakası fiyonklu bluz mu kazak mı durumu nasıl giyildi mi? Kaç beden matkası nedir acaba
Kazak değil nasıl anlatsam biraz klasik kendinden desenli bi kumaşı var 2 kere giydim gayet temiz deformasyonu yok.normal bir mağazadan almıştım şiir diye bir markası var.

Kazak değil nasıl anlatsam biraz klasik kendinden desenli bi kumaşı var 2 kere giydim gayet temiz deformasyonu yok.normal bir mağazadan almıştım şiir diye bir markası var.

Kumaşı esnek s bedeni de.

$image.jpg $image.jpg $image.jpg

kot jile 2 beden 8. ayda almıştım doğuma kadar giydim ebru maternity 60 tl.pembe elbise şifon tiril tiril çok rahat bir elbise onu 1kere giydim 50 tl diğer t-shirt de çok rahat doğumdan sonra da giydim lcw 5 tl

ev aksesuarları,conti yoğurt makinası,kinox tepsi, $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg
devamı gelecek arkadaşlar takipte kalın.

sıfır kutusunda hediyelik:) 10 tl

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $image.jpg
    $image.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 82
$image.jpg $image.jpg $image.jpg mavi jeans merserize M beden hırka 20 tl,yetim kol güderi sıfır elbise 20 tl 40 beden yazıyor ama 38 e olur ancak.

Back