ben de bu tarz kokan parfüm arayışı içindeyim merak ettim :26:
uzun yıllardır severek kullandığım parfümler arasında iris
ama temizlik kokusu deyince yadırgadım çiçeksi hafif bi kokudur
temizlik kokusu diyince sabunsu pudramsı kokular gelir genelde akla
açık parfümlere çok para harcadım ünlü markaların taklitlerini deneyerek... fakat aradığım parfümü bulamamıştım... açık parfüm fiyatına orjinal parfüm buldum sonuçta ithal değil.türk markası diye duydum hem de... cecile adlı markanın yeşil parfümü.... adı iris... allahım bu kadar mı temizlik kokar bi parfüm... bayıldım... hemde 100 ml lik parfüm ve deodorantı toplam 25 tl ye aldım... ve çok da kalıcı... bu parfümü bulduğuma çok mutluyum... bi de mavisi var o da güzel daha farklı bı kokusu var onu da kullanacağım bu bitince.... akşam kokusu olarak da pembesi var bundan sonra bunlardan alcam... tavsiye ederim...bundan sonra açık parfüm almayı hiç düşünmüyorum.. açık parfüm genzimi yakıyor alerjik bi insanım bu yüzden artık tercihim bu.... ccile parfümlerini kullanan arkadaşlar var mı ??? yorum bekliorum düşüncelerini almak istiyorum...
cecile iris çok güzl kokuyor evet..günlük kullanım için çok uygun..cecile yeni bir koku çıkarmış kızlar bakanınız var mı..adı princess krem-beyaz renkte..narciso rodriguez edt ye aşırı benzettim ben..hatta aynısı diyebilirim..
bu kokuyu gecen gün bir kozmetikçide denedim çok şık birde kutu yapmıslar harika kokuyor.bayıldımcecile iris çok güzl kokuyor evet..günlük kullanım için çok uygun..cecile yeni bir koku çıkarmış kızlar bakanınız var mı..adı princess krem-beyaz renkte..narciso rodriguez edt ye aşırı benzettim ben..hatta aynısı diyebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?