• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aradığım temizlik kokan parfümü buldum:)

laizylion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
157
5
66
İstanbul
açık parfümlere çok para harcadım ünlü markaların taklitlerini deneyerek... fakat aradığım parfümü bulamamıştım... açık parfüm fiyatına orjinal parfüm buldum sonuçta ithal değil.türk markası diye duydum hem de... cecile adlı markanın yeşil parfümü.... adı iris... allahım bu kadar mı temizlik kokar bi parfüm... bayıldım... hemde 100 ml lik parfüm ve deodorantı toplam 25 tl ye aldım... ve çok da kalıcı... bu parfümü bulduğuma çok mutluyum... bi de mavisi var o da güzel daha farklı bı kokusu var onu da kullanacağım bu bitince.... akşam kokusu olarak da pembesi var bundan sonra bunlardan alcam... tavsiye ederim...bundan sonra açık parfüm almayı hiç düşünmüyorum.. açık parfüm genzimi yakıyor alerjik bi insanım bu yüzden artık tercihim bu.... ccile parfümlerini kullanan arkadaşlar var mı ??? yorum bekliorum düşüncelerini almak istiyorum...:34:

cok sevindim bende cecile pembesini cok sevyorum 5-6 senedir kullanırım illa bir kutu vardır yedeğimde diğer parfumler gelir gecer ama cecilim gecmes

ben de bu tarz kokan parfüm arayışı içindeyim merak ettim :26:

yeşilini kesinlikle denemelisin ozaman :)) deneyince ne demek istediğimi anlıcaksn :) pembesi kış ve gece kokusu olarak kullancam ben... mavisi de güzel ama yeşili daha bi sevdim yeşilini aldım... şu ana kadar hiç bi parfümden böyle bi tepki alamamıştım... herkes miss gibi kokuyosun yaa ne güzel bi koku bu dedi..... tavsiye ediyorum...

hem açık parfüm değil şişesi de çok hoş ve 100 ml ve deodorantı toplam 25 tl:) bundan sonra hem kaliteli parfüm kullanmış olcam hem de uygun fiyata parfüm ihtiyacımı karşılamış olcam :) açık parfümler gibi buram buram alkol kokmuyo on saniye sonra kokunun aslı çıkıyo ortaya... açıklarda bi saate anca.... ve genzimi yakıodu açık parfümler rahatsız ediyodu. bu hiç rahatsız etmedi..

uzun yıllardır severek kullandığım parfümler arasında iris
ama temizlik kokusu deyince yadırgadım çiçeksi hafif bi kokudur
temizlik kokusu diyince sabunsu pudramsı kokular gelir genelde akla:12:

uzun yıllardır severek kullandığım parfümler arasında iris
ama temizlik kokusu deyince yadırgadım çiçeksi hafif bi kokudur
temizlik kokusu diyince sabunsu pudramsı kokular gelir genelde akla:12:

temizlik kokusu gibi dediğim yumuşatıcı kokusu gibi tertemiz yumuşacık bi kokusu var ben koklayınca temizlik hissi geldi bana canım :) sabunsu pudramsı çok parfüm denedim ama keskin oluyo genelde onlar bu bambaşka :):) sen de kullanıyomuşsun ne güzel ben daha yeni keşfettim bu parfümü daha önce neden keşfetmedim diye üzülüyorum :)

Bende böyle hafif kokuların meraklısıyım mutlaka deneyeceğim yeşilini çok merak ettimmmm

deneyin kesinlikle arkadaşlar :):) ben yeşilini çoook beğendim.. mavisi de fresh bi koku onu da deneyebilirsiniz o da hoşunuza gidebilir:)

o firmanın üretim atölyesine bir arkadaşım gitmişti. kullandıkları esans orjinal. o yüzden alerji yapmaz ve kalıcıdır.

tavsiye ederim.

açık parfümlere çok para harcadım ünlü markaların taklitlerini deneyerek... fakat aradığım parfümü bulamamıştım... açık parfüm fiyatına orjinal parfüm buldum sonuçta ithal değil.türk markası diye duydum hem de... cecile adlı markanın yeşil parfümü.... adı iris... allahım bu kadar mı temizlik kokar bi parfüm... bayıldım... hemde 100 ml lik parfüm ve deodorantı toplam 25 tl ye aldım... ve çok da kalıcı... bu parfümü bulduğuma çok mutluyum... bi de mavisi var o da güzel daha farklı bı kokusu var onu da kullanacağım bu bitince.... akşam kokusu olarak da pembesi var bundan sonra bunlardan alcam... tavsiye ederim...bundan sonra açık parfüm almayı hiç düşünmüyorum.. açık parfüm genzimi yakıyor alerjik bi insanım bu yüzden artık tercihim bu.... ccile parfümlerini kullanan arkadaşlar var mı ??? yorum bekliorum düşüncelerini almak istiyorum...:34:

cecile iris çok güzl kokuyor evet..günlük kullanım için çok uygun..cecile yeni bir koku çıkarmış kızlar bakanınız var mı..adı princess krem-beyaz renkte..narciso rodriguez edt ye aşırı benzettim ben..hatta aynısı diyebilirim..
CECILE-PRINCESS-PARFUM-DEO-SET__53039797_0.jpg

Son düzenleme:
cecile iris çok güzl kokuyor evet..günlük kullanım için çok uygun..cecile yeni bir koku çıkarmış kızlar bakanınız var mı..adı princess krem-beyaz renkte..narciso rodriguez edt ye aşırı benzettim ben..hatta aynısı diyebilirim..

hiç görmedim bu parfümü parfümeride. daha gelmemiş olabilir yeni çıktıysa. kokusu nasıl ağır mı ???

bu kokuyu gecen gün bir kozmetikçide denedim çok şık birde kutu yapmıslar harika kokuyor.bayıldım

Back