• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Aradıgım saç rengi yardım lütfen :(

AylakMadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
240
0
46
İstanbul
kızLAR bu boya markette varmı varsada kurudaki renk gibimi olur bunun adı SHANGRILA AÇIK KUMRAL BAKIR DORE miş ama benim istedigim saçta açık kumral bakır gibi bir renk ....nasıl elde edebilirim alt tonum açık bakır gibi şimdiden teşşkür ederim

$63490_buyuk_zoom.jpg

kızLAR bu boya markette varmı varsada kurudaki renk gibimi olur bunun adı SHANGRILA AÇIK KUMRAL BAKIR DORE miş ama benim istedigim saçta açık kumral bakır gibi bir renk ....nasıl elde edebilirim alt tonum açık bakır gibi şimdiden teşşkür ederim

Eki Görüntüle 499075

kutudaki renk derken resimdeki kızın saç rengi mi ? canım kutunun arkasında saçının renginin nasıl olacağını gösteriyor :)

bu boya lorealin yeni serisi saçı bi nebze sertleştirse de kutu üstündeki rengi veriyor. süper yapmışlar renk verme işini yani. bir de boya krem değil sıvı. acayip birşey. ben renklerini de çok sevdim. kaliteli (renk vermede) ama işte biraz yıprattı benim saçlarımı. öyle toparlanamaz derecede değil ama!

alceste benim saçım yeni aktı çilek kızılından peki tutarmı bu renk canım bende her yerede bulabilirmiyim bide fiyatı kaç civarıydı biliomusun tatlım ?

Sanırım her kozmetik mağazasında ya da migros gibi büyük marketlerde yaygınlaşmaya başlamıştır. Boya konusunda uzman oldum diyebilirim. Saçının gün ışığında rengini bir fotoğraf çeksen de kesin bir şeyi öyle söylesem

Ben sarışınım şu anda:)) Kumral da denebilir aslında. yani benim sarı maceramda majirel ve koleston perfect de dahil renginden en çok memnun kaldığım seri bu oldu. ondan tavsiye ettim sana da

Back