Merhaba kızlar çok sorunum var internetten parfüm buluyorum ama en yakın avmye gitmek uzun sürüyor deneyemiyorum. Bir türlü benim kokum dediğimi bulamadım. Size yazıyorum aklımda olanları yorum yapın ltfen veya gidip deneyin merak ediyorum çok. Bazılarını bende denedim hoş ama kararsızım. Öncelikle kış parfümü arıyorum yani azcık ağır kalıcı olsun fark ettirsin kendiini pasif olmasın. En fazla 270 tl olsun tabi büyük boy olması şartıyla.
R. Cavalli - Just cavalli for her gold (fındık mandalina) henüz deneyemedim.
Diesel fuel for life (koyu) garip bir koku yorum yapmak isteyen yapabilir.
Ralph Lauren- midnight romance ( meyveli ve yeni piyasaya sürülmüş pek bilinmiyor. Ama hafif geldi alsammı bilemedim)
Fendi fendi l'acquarossa - baharatlı geldi ama durdukça güzelleşti farklı bir koku (kırmızı şişe)
En enterasan ve bilinmeyen kokular bunlar sanırım. İnternette yorum veya açılmış konu bulamadım. Denemiş olan denemek isteyen denedikten sonra banada yazsın veya aradığım kriterlerde koku biliyolarsa yazsınlar efendim. Teşekkürler :)
R. Cavalli - Just cavalli for her gold (fındık mandalina) henüz deneyemedim.
Diesel fuel for life (koyu) garip bir koku yorum yapmak isteyen yapabilir.
Ralph Lauren- midnight romance ( meyveli ve yeni piyasaya sürülmüş pek bilinmiyor. Ama hafif geldi alsammı bilemedim)
Fendi fendi l'acquarossa - baharatlı geldi ama durdukça güzelleşti farklı bir koku (kırmızı şişe)
En enterasan ve bilinmeyen kokular bunlar sanırım. İnternette yorum veya açılmış konu bulamadım. Denemiş olan denemek isteyen denedikten sonra banada yazsın veya aradığım kriterlerde koku biliyolarsa yazsınlar efendim. Teşekkürler :)