• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aradigi parfumu bulamayanlar

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
296
42
İstanbul
Herkese merhabalar, iyi yillar oncelikle..
Ben uzun zamandir parfum arayisi icindeyim.. tek bi tane parfumum olsun surekli onu sikim benim kokum olsun iz biraksin istiyorum.. kalicilik benim icin onemli.. parfum onerilerinizle lutfen yardimci olurmusunuz..
Kullandigim kokular
Tom ford black orkicd guzel ama cok agir gundelik icin
Hynotic poison nisanlim bayiliyor ama benim kokum degil cok siradan geliyor bana
Chanellerin hepsini kullandim ama aradigim koku bu dgl!..
Roberto cavallinin son kokusunu parfumeride siktim ama kalici degildi yani ole buram buram gelmiyordu
Lancome la est vie yine parfumeride denedm fena degil gibi
Kizlar kullandigim kokular bunlar sizde yenilerini onerin bana bi parfum bulalim artik lutfen...

Tesekkur ederim birini annem birinide kayinvalidem kullaniyor baska bir onerin varsa rica etsem benimle paylasirmisin

canım istediğin gibi bir koku seçmen için önce ne tür kokuları seviyorsun, hangi kokular tenine yakışıyor bilirsen ona göre tavsiye verebiliriz. mesela benim tenime vanilyalı, yaseminli kokular yakıştığı için ben genelde vanilyalı ve ağır parfümler kullanırım. yine de bir kaç tavsiye olarak, estee lauder'ın sensious serisine bakabilirsin, nude'u beğenmiştim ben, çok yoğun olmayan ama tatlı bir parfüm. yine aynı markadan woody mystique'e bakabilirsin odunsu ve pudralı ama inanılmaz kalıcı ve temiz kokuyor. moschino parfümlerine bakabilirsin. mesela glamiour biraz şekerli, amor amor'u andıran ama daha çiçeksi bir parfüm.

miracle
- chanel coco
-tresor ın love
-dior addict
-bvlgari omnia ve jasmşn noir çiçeksi olarak ve kalıcılık olarak hafif ve sexy:) hangisini önerirsiniz kızlar :)

Öncelikle herkese merhaba,

buraya yeni katıldım, parfümle ilgili sorunlarım var. meyveli kokuların tenime gittiğini düşünüyorum, ama bir türlü karar veremedim.
bir site buldum indirimli bir sürü ürün var ancak karar veremiyorum.
bana yardımcı olabilir misiniz?

çiçek ve baharat kokusu istemiyorum parfüm açıklamlarına baktım ancak anlamadım bişey.

yorumu ve önerileri olan arkadaşlar var mı acaba?

Back