Aradaki boşluk?

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
Kızlar meme büyütme ameliyatı olalı 35 gün oldu ve iki meme arası baya açık. Aranızda ilk baslarda aralar geniş olup sonradan birleşen oldu mu acaba? Yada yakınlaşan?

hep deniyor ya ameliyat öncesi göğüs yapın nasılsa aynı şekilde büyüme oluyor diye, arası baya açıksa evet biraz açıklık kalıyor. ama kaslar kendini salmaya başladığında ki benim 1 buçuk aydan sonra salmıştı sanırım, arası kapanıyor biraz.

Merak etme zamanla yakınlaşıyor bende senin gibi merak ediyordum acaba böyle mi kalacak diye 7 ay oldu bayağı yakınlaştı ama ben sardım hep 2 ay boyunca özellikle yatarken bandaj gibi birşeyle sarıp iyice yaklaştırıp öyle yattım

Memeler ayrıksa yani uçlar koltukaltına yakınsa, ameliyattan Sonra da ayrık olur. Ama bu dert edilecek bişey değil :KK66: benim ameliyattan önce de çok ayrıktı şimdi de ayrık. Adı üstünde meme büyütme olan büyütülüyor :KK66: eğer dr un memeleri birleştirmek için protezleri yakın koysaydı meme uçları Ne olacaktı bi düşün???sıfıra sıfor bir çatal ama kenarda kalan meme uçları :deli: şaşı gibi:confused:

Canim dert etme ayrik olmasina kollarini one uzatinca yanlardan cok sikisiyor mu memeler onemli olan yanlardan tasmamasi bende ameliyat olai bir ay oldu meme altindan dikisle dikisin biri asagida biri yukarida yani mememin biri asagida biri yukarida kaldi cok cankm siklin benimde basina gelen var mi nasil esitlenir bunlar

X