arada kaldımmmm

sen artık tek başına düşünemezsin annen ablan bence hatalı ve çok benciller. ayrıca çok anlayışlı bir nişanlın var kıymetini bil

sen artık tek başına düşünemezsin annen ablan bence hatalı ve çok benciller. ayrıca çok anlayışlı bir nişanlın var kıymetini bil
zaten nişanlımla neyi istiyosak ortak karar veriyoruz ama arada çıkıntı olduğu zaman benim moralim bozuluyo nişanlım boşver düşünme diye halletmeye çalışıyo ama benim annem işte huyu biraz değişik

zaten nişanlımla neyi istiyosak ortak karar veriyoruz ama arada çıkıntı olduğu zaman benim moralim bozuluyo nişanlım boşver düşünme diye halletmeye çalışıyo ama benim annem işte huyu biraz değişik
bence çok değişikmiş. nişanlın çok iyi birisine benziyor annenden uzak tut

Doğru söylüyor; çoook haklı; işlerinize ulaşımı kolay ev bulun

Bir de mesela biz ilk evlendiğimiz yıllarda şehir merkezinde oturduk; canımız sıkıldı çıktık gezdik, sinemaya; konsere vs akşam dönme derdi olmadan gittik. Sonra ulaşımı sıkıntılı yerlere, evler yeni diye taşındık ama zor oldu.
aynen nişanlımda bunu söylüyor gece sıkılsak çıkıp dolaşırız uzakta napalım gezmek istesek ille arabayla mı çıkacaz diyor.biraz da sever çıkıp gezmeyi bişeyler yapmayı o yüzden yakın olupta bağlı olmak istemiyo herkezden uzak olamk istiyor. şimdi bile biri bişey söylese gelemiyo biz biliriz deyip çıkıyo aslında iyi yapıyo.

bence çok değişikmiş. nişanlın çok iyi birisine benziyor annenden uzak tut
sağolsun annemide kendi öz annesi gibi tutar kendi erkek kardeşim var bişey olsa ona düşmez nişanlım halleder biz aileyiz diye ama bazı şeylerde mesafe istiyor tabi haklı olarak ablamlar çok yakın çünkü devamlı bize gelip duruyolar çocuklarla onları gördükce biz böyle olmayalım diyor.

X