Okudugum olaydan anladigim kadar ile o HDP brosurleri ile dolu olan arabadan bir Kurt ailesi degil de sen ve ailen de ciksa idi ayni muameleyi gorecektiniz.. Baksana brosurlerde "seni baskan yaptirmayacagiz!" yaziyormus..hala çıkıp kürtlere ne yapıldı denir..
kürtlere ırkçılık yapılan tek bişi söyle denir..
roboski deriz kaçakçılık yapanı vururlar derler, kobane deriz öyle böyle derler..
sırf kürt olduğu için okulda dövülen çocukların haberlerini unutmadık..
sokakta kıstırılıp dövülen kürt gencini unutmadık..
iş görüşmesinde kürt olduğu için kabul edilmeyeni ve daha nicelerini..
herkes görmek istediği taraftan bakıyor olaya..
toplumca ne zaman empati yapmayı öğreniriz belki o zaman sorunları bitiririz..
Okudugum olaydan anladigim kadar ile o HDP brosurleri ile dolu olan arabadan bir Kurt ailesi degil de sen ve ailen de ciksa idi ayni muameleyi gorecektiniz.. Baksana brosurlerde "seni baskan yaptirmayacagiz!" yaziyormus..
Hele ki beni yakalasalar var ya...
Abin polis ise belki size dokunmazlardi. Polis olmak icin cok kotu zamanlardan geciyoruz. Halkin polise olan guvenini bu hukumet, ozellikle de Gezi olaylari sirasinda devletin polisini dahi tehdit edip onlara halki zorla kiydirarak asiri zedeledi. Ilk uc gun halka zalimlik yapamayan Izmir polisi dahi deniz kiyisinda yuruyen kizlari saclarindan cekistirmeye basladiginda hayret etmistim. Izmir polisi yapmaz diyordum. Ama polisin arasina bile uc gunde okulsuz egitimsiz toplama militanlarin yerlestirilip polis diye halkin ustune sopalarla suruldugunu duydum. Izmirde yasayan arkadaslarim sokaklarda polisin arasinda yuruyen, rastladigini olduresiye doven bu eli sopali militanlarin goruntulerini kendi kameralarindan cekip face'de yayinladiklarinda kendi gozlerimle de gormus oldum. Rezillik..sorsalar bizden özgürü, bizden demokratiği yok
cumhurbaşkanı tarafsız, polis halkın güvenliği için var, toplum bilinçli..
ya ya tabii milletçe alkışlıyoruz
abim polis bende polis yakını kartı taşıyorum buna rağmen bende araya kaynayacam bi gün demedi demeyin
Abin polis ise belki size dokunmazlardi. Polis olmak icin cok kotu zamanlardan geciyoruz. Halkin polise olan guvenini bu hukumet, ozellikle de Gezi olaylari sirasinda devletin polisini dahi tehdit edip onlara halki zorla kiydirarak asiri zedeledi. Ilk uc gun halka zalimlik yapamayan Izmir polisi dahi deniz kiyisinda yuruyen kizlari saclarindan cekistirmeye basladiginda hayret etmistim. Izmir polisi yapmaz diyordum. Ama polisin arasina bile uc gunde okulsuz egitimsiz toplama militanlarin yerlestirilip polis diye halkin ustune sopalarla suruldugunu duydum. Izmirde yasayan arkadaslarim sokaklarda polisin arasinda yuruyen, rastladigini olduresiye doven bu eli sopali militanlarin goruntulerini kendi kameralarindan cekip face'de yayinladiklarinda kendi gozlerimle de gormus oldum. Rezillik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?