Aracla hic bilmedigimiz bir yere gitmek.

Benim icin bilmedigin yere git atrakaiyonu esim daha once antalyaya gitmemis ordan doluyor. Ben cok korkuyorum kaybolmaktan. Bindigim minibus trafik olsa ara sokaga girse titremeye baslarim.

Antalya icinde hic korkmuyorum da, afyondur burdurdur bunlar korkutuyor.
Her yerde kocaman tabelalar var korkmayın :KK48::KK48:

Evet istanbul avrupa yakasindayiz.
ben arabali vapur isin icine giriyor diye bodrumu iptal ettim ama ya :'(

Dunyanin en sanssiz iki insani biziz zaten. Hicbir sey yapmasak da basimiza bir bela gelir bizim. Artik daglardan tepemize tas mi yuvarlanir, alanyada tsunami mi cikar bilemiyorum. Ama yolda bisey olmasin :)
Arabalı vapura gerek yokki körfezden gidin yeni geldik yollar çok güzel yol yapım çalışması bile yok ama dikkatli olun en az 3_4 tane radar var

Yandex navigasyon indirdik.
Super birsey.
Tavsiye ederim.
Konum'u açıp yaziyorsun aramaya. Negzel tarif ediyor

Evet istanbul avrupa yakasindayiz.
ben arabali vapur isin icine giriyor diye bodrumu iptal ettim ama ya :'(

Dunyanin en sanssiz iki insani biziz zaten. Hicbir sey yapmasak da basimiza bir bela gelir bizim. Artik daglardan tepemize tas mi yuvarlanir, alanyada tsunami mi cikar bilemiyorum. Ama yolda bisey olmasin :)
yavrum korfezden dolasacaksınız antalya ıcın

Cute korfezden dolaninca feribota gerek kalmiyo diye dusunuyorum. Korfezden dolanmak=no feribot degil mi?
nerde yaniliyorum ben acaba yine :))
aynen dogru no ferıbot :)

kacta cıkacanız yola :KK70: yollarda karsılarız haaa
buarada evlenmıssın hayırlı ugurlu olsun
annenle aran duzeldımı bırazcık

iPhone da haritalarda gideceğiniz yeri tagleyip çok rahat gidebilirsiniz ya da yandex indirin. Biz de hiç bodruma gitmemiştik otelin önüne kadar çok rahat gittik. Telefon için araç şarjı da alın mutlaka. Çok şarj yiyo, ama internet hiç kesilmedi.

aynen dogru no ferıbot :)

kacta cıkacanız yola :KK70: yollarda karsılarız haaa
buarada evlenmıssın hayırlı ugurlu olsun
annenle aran duzeldımı bırazcık

Bizim saatimiz henuz belli degil. Arac bulamiyoruz bi da su an. Muhtemelen sabah cikariz ama 7de falan.

Yok cute duzelmedi. En son evsiz kaldigimi biliyosun iste. Sonra da olaylar olaylaar. Dugunu erkene cektik korkudan. Bu haftasonu olacakti normalde dugunum. Gec balayina cikiyoruz iste. En son annem akrabalarina "slim eski sevgilisini unutamadi ondan evlendi" falan demis, onlar da esime soyledi falan derken bayramda onun stresini yasadik biraz.
annemi gercekten cok ozluyorum ama bu tavirlarindan dolayi da uzak kalmam gerek farkindayim. Yani evlenmem icin deli gibi cirpindi, gun gelince caydi, simdi de derme catma kurduguma balta vuruyor gibi hissediyorum. Hala anlamaya calisiyorum onu ama olmuyor.

iPhone da haritalarda gideceğiniz yeri tagleyip çok rahat gidebilirsiniz ya da yandex indirin. Biz de hiç bodruma gitmemiştik otelin önüne kadar çok rahat gittik. Telefon için araç şarjı da alın mutlaka. Çok şarj yiyo, ama internet hiç kesilmedi.

Android kullaniyorum ben.
yandex dedigim gibi kurulu. Buyuk ihtimalle hareket etmedigim icin rota tarif etmiyor bana, yoksa ayarini falan yaptim. Rota hesaplandi diyor sonrasi kuzularin sessizligi :)

Bizim saatimiz henuz belli degil. Arac bulamiyoruz bi da su an. Muhtemelen sabah cikariz ama 7de falan.

Yok cute duzelmedi. En son evsiz kaldigimi biliyosun iste. Sonra da olaylar olaylaar. Dugunu erkene cektik korkudan. Bu haftasonu olacakti normalde dugunum. Gec balayina cikiyoruz iste. En son annem akrabalarina "slim eski sevgilisini unutamadi ondan evlendi" falan demis, onlar da esime soyledi falan derken bayramda onun stresini yasadik biraz.
annemi gercekten cok ozluyorum ama bu tavirlarindan dolayi da uzak kalmam gerek farkindayim. Yani evlenmem icin deli gibi cirpindi, gun gelince caydi, simdi de derme catma kurduguma balta vuruyor gibi hissediyorum. Hala anlamaya calisiyorum onu ama olmuyor.
ne zaman evlendın canım? gelmedı herhalde dugune oyle anlıyorum.
sız bır sonrakı gun cıkacaksınız bız varmıs olucaz herhalde
arac bulmaya bakın kı oglen gıbı alanyaya varmıs olun antalyadan sonra 2 saat alanya malum.

Eşimle balayı için kendi aracımızla antalyaya gitmiştik 6 yıl evvel. O zaman bizde akıllı telefon navigasyon filan yoktu yolculuk 12-13 saat sürdü İstanbul tarafındayız. Yolda giderken bir benzinciden harita aldık bildiğin kağıt haritalardan şu kocaman olanlardan açıyorduk haritayı. Oradan yolları takip ederek kolayca bulduk. Bizdeki de iyi cesaretmiş ama eşim usta şofördür(meslek olarak değil tabi), kendine de güveniyor o konuda Antalyaya ilk gitmemize rağmen. Zaten yollarda da tabelalar var yol gösteriyor. Hele şimdi navigasyonla çok daha rahat bulursunuz ama tabi ara ara onlar da insanı şaşırtıyor.

telefon için çok güzel navigasyonlar var. evde araca özel aldığımız navigasyon cihazı yatıyor resmen... telefonun ki daha aktif daha verimli... ama iyi bir program bulup kurmanız lazım.

Android kullaniyorum ben.
yandex dedigim gibi kurulu. Buyuk ihtimalle hareket etmedigim icin rota tarif etmiyor bana, yoksa ayarini falan yaptim. Rota hesaplandi diyor sonrasi kuzularin sessizligi :)
Rota hesaplandı dediyse hareket edince konuşmaya başlar.

X