Aracla hic bilmedigimiz bir yere gitmek.

Aslında bilmeden çıkmak çok zevkli olur..Ama siz yine de haritalardan yararlanın tabii :KK66:

Antalya yerli yabancı turist akınına uğradığı için adım başı tabela var yollarda...sıkıntı cekmezsiniz emin ol...
iyi tatiller :KK66:

google mapsden telefondan bakın işte

Tesekkurler :)

Biz geçen sene garip gurup yerlere gittik, google haritalar sağolsun kaybolmadık.
Eşim yol sorma özürlü asla durup kimseye yol sormaz, google haritalar olmasa halimiz nice olurdu bilemem:KK70:

Benim esim de hem baskasina guvenmez hem yol konusunda bana. Haftada iki kere kaybolurum yani ben...

Türkiye'de oluyor mu bilmem ama ben arabayla birlikte navigasyon cihazı da kiralamıştım tatilimde. Arabayı veren yerden yine. Diğer alternatif ise navigasyon cihazı satın almak. Şarjın su gibi bittiği telefonları uzun yolda navigasyon olarak kullanmam.
Antalya bu aylarda yakıp kavurur. Denizi de sıcak, havası da sıcak.

Powerbank olmadan yasayamiyorum ben zaten.
powerbanklerimi alicam yine yanima sanmiyorum sarj sorun olsun...

Kizlar net gitti gec yazdim kusura bakmayin lutfen.

Benim esim de teknolojiden hic anlamaz. Benim yol tarifim de cok kotudur ben soyledikce guvenmeyecek biliyorum. (Yenibosnadan Mecidiyekoye altunizade ustunden gondermisligim var.)

Bir iki aya kendi arabamizi da alacagiz gerci. O da olabilir aslinda.

Nereye gidiyorsunuz cute?

Telefona kurulmuyo bu yau:/

Cute sana bayiliyorum. Bizim de rezervasyonumuz bodrumdu. Bodrjm delisiyim ben. Ama dun gece degistirdim feribot falan girecek korkucam diye. Benimde 3 senedir ilk antalya tatilim olacak.

Insallah :)

Istanbul avrupa yakasindan gidecegiz. Sehirleri falan not ettim hep o an net cekmese de saldiririm ekran alintilarima :)

Ben onu kullanamiyorum ya. Sesli tarif etmiyor bana :/

Esim de ben de zombi gibi beyaz tenliyiz. Herkes bize dedi gitmeyin antalyaya diye ama yok domates olucaz. Yogurt sureriz artik o sicakta.
Gitsek artık ya hu :)

Cok tesekkurler

Bizde bi casaret hadi bakalim :)

O kotu bi ihtimal ya :/

Kaybolmasak bari :)

Ya indirdim ben onu ama niye kullanamiyorum ki.

Bakalim bizim basimiza ne gelecek :)
belek biz , siz nereye canım

Tesekkurler :)

Benim esim de hem baskasina guvenmez hem yol konusunda bana. Haftada iki kere kaybolurum yani ben...

Powerbank olmadan yasayamiyorum ben zaten.
powerbanklerimi alicam yine yanima sanmiyorum sarj sorun olsun...
Benim eşim yol konusunda bana çok güvenir çünkü mutlaka gitmemiz gereken yerin tersine giderim:KK70: Nereye gidiyorsam, gitmek istiyorsam tam terse gideriz:KK70:

Aslında bilmeden çıkmak çok zevkli olur..Ama siz yine de haritalardan yararlanın tabii :KK66:

Benim icin bilmedigin yere git atrakaiyonu esim daha once antalyaya gitmemis ordan doluyor. Ben cok korkuyorum kaybolmaktan. Bindigim minibus trafik olsa ara sokaga girse titremeye baslarim.

Antalya yerli yabancı turist akınına uğradığı için adım başı tabela var yollarda...sıkıntı cekmezsiniz emin ol...
iyi tatiller :KK66:

Antalya icinde hic korkmuyorum da, afyondur burdurdur bunlar korkutuyor.

Gunaydin kizlar :)
esimle haftaya tatile gidecegiz. Antalyaya. O daha once hic gitmemis, ben de gittim ama otobus ya da ucakla.
arac kiralayip gidecegiz bu yuzden buyuk ihtimalle arabada navigasyon olmaz.
Telefona falan program mi indirsek? Tabela mi takip etsek? Su telefondaki haritalar var ya onu mu kullansak?
Muhtemelen evham yapiyorum ama oneriniz var mi?
Antalyadan yeni döndüm navigasyon yükleyin kolayca bulursunuz gideceğiniz yeri. Biz navigasyon ile bulduk kolayca oteli. Eskihisardan ido arabalı vapurla topçulara geçerseniz mesafe baya kısalır. Giderkende dönerkende kullandık biz arabalı vapuru tavsiye ederim,baya vakit tasarrufu oluyor .(Tabi istanbuldaydanız,ben öyle varsayarak yazdim arabali vapuru)
iyi tatiller dilerim.

Benim icin bilmedigin yere git atrakaiyonu esim daha once antalyaya gitmemis ordan doluyor. Ben cok korkuyorum kaybolmaktan. Bindigim minibus trafik olsa ara sokaga girse titremeye baslarim.

Ama şöyle bir şey var..eşiniz yanınızda olacağı için o korku belki de, eğlenceye dönüşebilir.
Aklınızı çelmek gibi oluyor belki ama düşününce ayrı bir anı ve hatıra olabilir sizin için. :KK49:

belek biz , siz nereye canım

Alanya gibi duruyor su an. Degistirmezsem :))

Benim eşim yol konusunda bana çok güvenir çünkü mutlaka gitmemiz gereken yerin tersine giderim:KK70: Nereye gidiyorsam, gitmek istiyorsam tam terse gideriz:KK70:

Koalina hangi sehirdesin bilmiyorum ama bahcesehirden bakirkoye gidecekken kendimi bogazkoyde buldum gecen ay :)))
aklima geldi daha sevgiliyken esimi bos arsa etrafinda atm var diye dondurmustum hahahahha.

Koalina hangi sehirdesin bilmiyorum ama bahcesehirden bakirkoye gidecekken kendimi bogazkoyde buldum gecen ay :)))
aklima geldi daha sevgiliyken esimi bos arsa etrafinda atm var diye dondurmustum hahahahha.
degıstırme degıstırme
hayırlı yolculuklar sımdıden
uzun bır yol olacak
yolluk hazırlamayı unutma :)

Usenme google dan yol tarifi al..kaba taslak bi kağıda güzergahı çiz..yol üstündeki belli başlı ilçeleri illeri yaz..

İstanbul'dayım pek de bilmiyorum:)
Ben de geçen Eminönü'ne gideyim diye bindim Kadıköy'den. İnemedim vapurdan zannediyorum Üsküdar'a geldik tekrar dönüp Eminönü'ne gideceğiz. Eşime de dedim ben Üsküdar'dayım diye, sen nasıl Üsküdar'a gidebilirsin diye bana kızıyor, bekle bir yere ayrılma derken görevli geldi "geldik artık inebilirsiniz dedi de öyle indim:KK70::KK70:

Antalyadan yeni döndüm navigasyon yükleyin kolayca bulursunuz gideceğiniz yeri. Biz navigasyon ile bulduk kolayca oteli. Eskihisardan ido arabalı vapurla topçulara geçerseniz mesafe baya kısalır. Giderkende dönerkende kullandık biz arabalı vapuru tavsiye ederim,baya vakit tasarrufu oluyor .(Tabi istanbuldaydanız,ben öyle varsayarak yazdim arabali vapuru)
iyi tatiller dilerim.

Evet istanbul avrupa yakasindayiz.
ben arabali vapur isin icine giriyor diye bodrumu iptal ettim ama ya :'(

Ama şöyle bir şey var..eşiniz yanınızda olacağı için o korku belki de, eğlenceye dönüşebilir.
Aklınızı çelmek gibi oluyor belki ama düşününce ayrı bir anı ve hatıra olabilir sizin için. :KK49:

Dunyanin en sanssiz iki insani biziz zaten. Hicbir sey yapmasak da basimiza bir bela gelir bizim. Artik daglardan tepemize tas mi yuvarlanir, alanyada tsunami mi cikar bilemiyorum. Ama yolda bisey olmasin :)

Evet istanbul avrupa yakasindayiz.
ben arabali vapur isin icine giriyor diye bodrumu iptal ettim ama ya :'(

Dunyanin en sanssiz iki insani biziz zaten. Hicbir sey yapmasak da basimiza bir bela gelir bizim. Artik daglardan tepemize tas mi yuvarlanir, alanyada tsunami mi cikar bilemiyorum. Ama yolda bisey olmasin :)
Siz bilirsiniz ama ciddi kısalıyor yol,zaten arabadan bile inmedik o kadar kısa sürede geçtik karşıya. Sırada beklemedik öyle fazlaca.

Usenme google dan yol tarifi al..kaba taslak bi kağıda güzergahı çiz..yol üstündeki belli başlı ilçeleri illeri yaz..

Klasik ama kafama yatti gercekten.

İstanbul'dayım pek de bilmiyorum:)
Ben de geçen Eminönü'ne gideyim diye bindim Kadıköy'den. İnemedim vapurdan zannediyorum Üsküdar'a geldik tekrar dönüp Eminönü'ne gideceğiz. Eşime de dedim ben Üsküdar'dayım diye, sen nasıl Üsküdar'a gidebilirsin diye bana kızıyor, bekle bir yere ayrılma derken görevli geldi "geldik artık inebilirsiniz dedi de öyle indim:KK70::KK70:

Hahahahha cok iyiymis ama :)))

Telefonlar da zaten navigasyon var bir de antalya öyle kaybolunacak biyer değil :)

biz her yere iphonedaki navigasyonla gidiyoruz, ama turkiyede ne kadar ilerlemiştir şu an bilmiyorum.
bu arada antalya hakkında bilgisi olanlar eylülün 2. haftasından sonra denize girilebiliyor mu antalyada :KK70:

Çok kolay kullanımı ve normal navigasyonlara göre inanılmaz hızlı ve doğru. Bir an önce kullanmayı öğren derim :)

Kizlar net gitti gec yazdim kusura bakmayin lutfen.

Benim esim de teknolojiden hic anlamaz. Benim yol tarifim de cok kotudur ben soyledikce guvenmeyecek biliyorum. (Yenibosnadan Mecidiyekoye altunizade ustunden gondermisligim var.)

Bir iki aya kendi arabamizi da alacagiz gerci. O da olabilir aslinda.

Nereye gidiyorsunuz cute?

Telefona kurulmuyo bu yau:/

Cute sana bayiliyorum. Bizim de rezervasyonumuz bodrumdu. Bodrjm delisiyim ben. Ama dun gece degistirdim feribot falan girecek korkucam diye. Benimde 3 senedir ilk antalya tatilim olacak.

Insallah :)

Istanbul avrupa yakasindan gidecegiz. Sehirleri falan not ettim hep o an net cekmese de saldiririm ekran alintilarima :)

Ben onu kullanamiyorum ya. Sesli tarif etmiyor bana :/

Esim de ben de zombi gibi beyaz tenliyiz. Herkes bize dedi gitmeyin antalyaya diye ama yok domates olucaz. Yogurt sureriz artik o sicakta.
Gitsek artık ya hu :)

Cok tesekkurler

Bizde bi casaret hadi bakalim :)

O kotu bi ihtimal ya :/

Kaybolmasak bari :)

Ya indirdim ben onu ama niye kullanamiyorum ki.

Bakalim bizim basimiza ne gelecek :)
Adapazarından girişi kaçırmayın gerisi kolay tabelalar sizi götürüyor,Antalyanın neresine gidiyorsunuz?

X