- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
-
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Gunaydin kizlar :)
esimle haftaya tatile gidecegiz. Antalyaya. O daha once hic gitmemis, ben de gittim ama otobus ya da ucakla.
arac kiralayip gidecegiz bu yuzden buyuk ihtimalle arabada navigasyon olmaz.
Telefona falan program mi indirsek? Tabela mi takip etsek? Su telefondaki haritalar var ya onu mu kullansak?
Muhtemelen evham yapiyorum ama oneriniz var mi?
antalyaya cok sene sonra ılk defa gelıcem baan kalırsa bodrum olmalıydı ama esım sıkıldı.Navigasyon
güzel memleketime hoşgelin sefalar getirin. .
antalyaya cok sene sonra ılk defa gelıcem baan kalırsa bodrum olmalıydı ama esım sıkıldı.
neyse cok sıcak dıyorlar fenalık fenalık basarmı acaba bızlerı?
program indirebilirsin canım, kardeşim genelde onu kullanıyor ama abim tam tersi tabelalara bakıyor hatta denk geldiler aynı anda gülmüştüm baya onlara :) ama programlar çok pratik ya
Navigasyon cihazı da alabilirsiniz.
Dönüşte kendi arabanızda kullanırsınız.
bızde antalyaya gıdıyoruz gelın beraber gıdelım :)
bız telefondakı harıtalar kısmını kullanıyoruz canım telefonda ınt varsa yeterlı oluyor
Navigasyon
güzel memleketime hoşgelin sefalar getirin. .
antalyaya cok sene sonra ılk defa gelıcem baan kalırsa bodrum olmalıydı ama esım sıkıldı.
neyse cok sıcak dıyorlar fenalık fenalık basarmı acaba bızlerı?
2 3 gündür ısınıyor hava. .
Klimalar çalışıyor. .
arabanız da klimalıysa sıkıntı yok. .
bolbol deniz Kum plaj. .
Şöyle yapın, gitmeden önce haritadan bakın hangi Şehirlerden geçeceğinize. O zaman sadece tabelalarda gidebilirsiniz. Mesela nereden gidiyorsunuz Antalya'ya?
Bizim Ankara'dan çok kolay oluyor bilmesek deNereye gitmek için hangi Şehirlerden geçeceğini bildikten sonra. 4-5 tane yol var, Eskişehir yolu Konya yolu İstanbul yolu Samsun yolu.
CuteMom Gercekten cok sicak oluyor deniz bile serinletmiyor cunku kaynar derecede sicak. Guzel bronzlasirsiniz ama:)
Antalya ya gitmek icin yandex in yol haritasini telefonunuza indirip kullanabilirsiniz. En pratigi bu olur.
biz körfezden dolasacağız antalayya gelmek için , zira feribotun hiç bir kolaylıgı olmuyor otobuslerde sanırım körfezi dolaşmıyormuş.
sıcaklıga gelince hafta sonu keşan tarafındaydım o su civi gibiydi acıkcası sıcacık denize girmek iyi olabilir, ama sacımız başmız makyajımız akmasın aksamda yeter o bize :)
Konum ve interneti açıp google haritalarla rahat rahat gidersiniz.
Ama siz yine de yanınıza kağıt bir türkiye karayolları haritası alın. Ne olur ne olmaz. Her yerde internet çekmeyebilir.
Biz eşimle bilmedigimiz her yere arabayla gidiyoruz. (Tatil , dugun , bayram vs... ) Telefonda navigasyon programi yuklu. Bir de sora sora bagdat bulunurmus. Bugune kadar hic sorun yaşamadik. Tavsiye ederim. :))
Artık heryer tabela ya.Navi güncel değilse,sizi yanlış yollara sokar. Tecrübe ile sabit.Dağ başına kadar çıkardı bizi navi.
bizde kuşadasına gidicez..tabelaları izlicez :)
Yandex navigasyon indirip, antalyadaki tarihi ve turistik yerlerin adını yazıp çok rahat gezebilirsiniz.
İnanılmaz zevkli oluyor :)
O sekilde birkac yolculugumuz oldu bizimde.navigasyon programi indirdik telefona.arada yolu bulamasa da,cok cikmaza sokmadi bizi:)