Aracla hic bilmedigimiz bir yere gitmek.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.342
Gunaydin kizlar :)
esimle haftaya tatile gidecegiz. Antalyaya. O daha once hic gitmemis, ben de gittim ama otobus ya da ucakla.
arac kiralayip gidecegiz bu yuzden buyuk ihtimalle arabada navigasyon olmaz.
Telefona falan program mi indirsek? Tabela mi takip etsek? Su telefondaki haritalar var ya onu mu kullansak?
Muhtemelen evham yapiyorum ama oneriniz var mi?

program indirebilirsin canım, kardeşim genelde onu kullanıyor ama abim tam tersi tabelalara bakıyor hatta denk geldiler aynı anda gülmüştüm baya onlara :) ama programlar çok pratik ya

Navigasyon cihazı da alabilirsiniz.
Dönüşte kendi arabanızda kullanırsınız.

bızde antalyaya gıdıyoruz gelın beraber gıdelım :)

bız telefondakı harıtalar kısmını kullanıyoruz canım telefonda ınt varsa yeterlı oluyor

Navigasyon
güzel memleketime hoşgelin sefalar getirin. .
antalyaya cok sene sonra ılk defa gelıcem baan kalırsa bodrum olmalıydı ama esım sıkıldı.
neyse cok sıcak dıyorlar fenalık fenalık basarmı acaba bızlerı?

antalyaya cok sene sonra ılk defa gelıcem baan kalırsa bodrum olmalıydı ama esım sıkıldı.

2 3 gündür ısınıyor hava. .
Klimalar çalışıyor. .
arabanız da klimalıysa sıkıntı yok. .
bolbol deniz Kum plaj. .

Şöyle yapın, gitmeden önce haritadan bakın hangi Şehirlerden geçeceğinize. O zaman sadece tabelalarda gidebilirsiniz. Mesela nereden gidiyorsunuz Antalya'ya?
Bizim Ankara'dan çok kolay oluyor bilmesek de Nereye gitmek için hangi Şehirlerden geçeceğini bildikten sonra. 4-5 tane yol var, Eskişehir yolu Konya yolu İstanbul yolu Samsun yolu.

CuteMom Gercekten cok sicak oluyor deniz bile serinletmiyor cunku kaynar derecede sicak. Guzel bronzlasirsiniz ama:)

Antalya ya gitmek icin yandex in yol haritasini telefonunuza indirip kullanabilirsiniz. En pratigi bu olur.

biz körfezden dolasacağız antalayya gelmek için , zira feribotun hiç bir kolaylıgı olmuyor otobuslerde sanırım körfezi dolaşmıyormuş.

sıcaklıga gelince hafta sonu keşan tarafındaydım o su civi gibiydi acıkcası sıcacık denize girmek iyi olabilir, ama sacımız başmız makyajımız akmasın aksamda yeter o bize :)

Konum ve interneti açıp google haritalarla rahat rahat gidersiniz.
Ama siz yine de yanınıza kağıt bir türkiye karayolları haritası alın. Ne olur ne olmaz. Her yerde internet çekmeyebilir.

Biz eşimle bilmedigimiz her yere arabayla gidiyoruz. (Tatil , dugun , bayram vs... ) Telefonda navigasyon programi yuklu. Bir de sora sora bagdat bulunurmus. Bugune kadar hic sorun yaşamadik. Tavsiye ederim. :))

Artık heryer tabela ya.Navi güncel değilse,sizi yanlış yollara sokar. Tecrübe ile sabit.Dağ başına kadar çıkardı bizi navi.

Yandex navigasyon indirip, antalyadaki tarihi ve turistik yerlerin adını yazıp çok rahat gezebilirsiniz.
İnanılmaz zevkli oluyor :)

O sekilde birkac yolculugumuz oldu bizimde.navigasyon programi indirdik telefona.arada yolu bulamasa da,cok cikmaza sokmadi bizi:)

Biz geçen sene garip gurup yerlere gittik, google haritalar sağolsun kaybolmadık.
Eşim yol sorma özürlü asla durup kimseye yol sormaz, google haritalar olmasa halimiz nice olurdu bilemem

Türkiye'de oluyor mu bilmem ama ben arabayla birlikte navigasyon cihazı da kiralamıştım tatilimde. Arabayı veren yerden yine. Diğer alternatif ise navigasyon cihazı satın almak. Şarjın su gibi bittiği telefonları uzun yolda navigasyon olarak kullanmam.
Antalya bu aylarda yakıp kavurur. Denizi de sıcak, havası da sıcak.

Kizlar net gitti gec yazdim kusura bakmayin lutfen.

program indirebilirsin canım, kardeşim genelde onu kullanıyor ama abim tam tersi tabelalara bakıyor hatta denk geldiler aynı anda gülmüştüm baya onlara :) ama programlar çok pratik ya

Benim esim de teknolojiden hic anlamaz. Benim yol tarifim de cok kotudur ben soyledikce guvenmeyecek biliyorum. (Yenibosnadan Mecidiyekoye altunizade ustunden gondermisligim var.)

Navigasyon cihazı da alabilirsiniz.
Dönüşte kendi arabanızda kullanırsınız.

Bir iki aya kendi arabamizi da alacagiz gerci. O da olabilir aslinda.

bızde antalyaya gıdıyoruz gelın beraber gıdelım :)

bız telefondakı harıtalar kısmını kullanıyoruz canım telefonda ınt varsa yeterlı oluyor

Nereye gidiyorsunuz cute?

Navigasyon
güzel memleketime hoşgelin sefalar getirin. .

Telefona kurulmuyo bu yau:/

Cute sana bayiliyorum. Bizim de rezervasyonumuz bodrumdu. Bodrjm delisiyim ben. Ama dun gece degistirdim feribot falan girecek korkucam diye. Benimde 3 senedir ilk antalya tatilim olacak.

2 3 gündür ısınıyor hava. .
Klimalar çalışıyor. .
arabanız da klimalıysa sıkıntı yok. .
bolbol deniz Kum plaj. .

Insallah :)

Istanbul avrupa yakasindan gidecegiz. Sehirleri falan not ettim hep o an net cekmese de saldiririm ekran alintilarima :)

CuteMom Gercekten cok sicak oluyor deniz bile serinletmiyor cunku kaynar derecede sicak. Guzel bronzlasirsiniz ama:)

Antalya ya gitmek icin yandex in yol haritasini telefonunuza indirip kullanabilirsiniz. En pratigi bu olur.

Ben onu kullanamiyorum ya. Sesli tarif etmiyor bana :/

Esim de ben de zombi gibi beyaz tenliyiz. Herkes bize dedi gitmeyin antalyaya diye ama yok domates olucaz. Yogurt sureriz artik o sicakta.
Gitsek artık ya hu :)

Konum ve interneti açıp google haritalarla rahat rahat gidersiniz.
Ama siz yine de yanınıza kağıt bir türkiye karayolları haritası alın. Ne olur ne olmaz. Her yerde internet çekmeyebilir.

Cok tesekkurler

Biz eşimle bilmedigimiz her yere arabayla gidiyoruz. (Tatil , dugun , bayram vs... ) Telefonda navigasyon programi yuklu. Bir de sora sora bagdat bulunurmus. Bugune kadar hic sorun yaşamadik. Tavsiye ederim. :))

Bizde bi casaret hadi bakalim :)
Artık heryer tabela ya.Navi güncel değilse,sizi yanlış yollara sokar. Tecrübe ile sabit.Dağ başına kadar çıkardı bizi navi.

O kotu bi ihtimal ya :/

bizde kuşadasına gidicez..tabelaları izlicez :)

Kaybolmasak bari :)

Yandex navigasyon indirip, antalyadaki tarihi ve turistik yerlerin adını yazıp çok rahat gezebilirsiniz.
İnanılmaz zevkli oluyor :)

Ya indirdim ben onu ama niye kullanamiyorum ki.

O sekilde birkac yolculugumuz oldu bizimde.navigasyon programi indirdik telefona.arada yolu bulamasa da,cok cikmaza sokmadi bizi:)

Bakalim bizim basimiza ne gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…